Leads voor veranda's of aanbouw: geen probleem!

Varamedia is gespecialiseerd in leadgeneratie voor veranda's (verandabouwers) of aannemers gespecialiseerd in aanbouw.

Wij helpen bouwfirma's in veranda's en aanbouw om veel leads te genereren via hun website

Wij helpen de bouwfirma in veranda's, aanbouwen en overkappingen met het genereren van veel meer kwalitatieve leads. Hoe komen wij tot meer leads dan andere partijen? Door je website om te bouwen tot een marketingmachine die actief leads zal genereren voor je business. 

  • Leads kiezen voor jouw bedrijf en zijn bij voorbaat al veel kwalitatiever dan via leadgeneratoren
  • De leads worden dus ook veel sneller klant
  • Geen stress meer over leadinstroom: de aanvragen komen automatisch binnen
  • Belangrijk: via de methodes die wij gebruiken worden de leads gratis gegenereerd via Google
  • De waarde van het bedrijf stijgt sterk als de website van het bedrijf een groot online marktvolume inneemt (waar wij voor zullen zorgen). Automatisch zal de omzet volgen.

Naast leads voor verandabouwers en bouwbedrijven met specialisatie in aanbouwen genereren zijn wij natuurlijk ook in andere sectoren gespecialiseerd. Bekijk hier een lijst met alle niches waarin we ons specialiseren.

nieuwe leads aantrekken

Tijd en geld besparen door zelf leads te genereren

Als verandabouwer zoek je naar kwalitatieve leads om je agenda vol te houden met interessante projecten. Hierbij maak je soms gebruik van leadgeneratoren die misschien niet altijd het gewenste resultaat oplever(d)en. Het gevolg: je verliest geld en tijd, veel tijd. Daarom helpen wij verandabouwers met het omvormen van hun website tot krachtige leadgeneratie machines. Deze leads zijn vele malen kwalitatiever en bovendien ook stukken goedkoper dan aangekochte leads.

Voordelen van eigen leadgeneratie

Welke verandabouwer droomt niet van verschillende nieuwe leads per dag die gewoon via de website binnenkomen? Hieronder noemen we enkele van de vele voordelen die een geavanceerd leadgeneratiesysteem heeft. Onze klanten zeggen allemaal unaniem dat wij hun business nieuwe zuurstof geven. 

  • Eigen leads zijn veel goedkoper dan aangekochte leads
  • Deze leads kiezen specifiek voor je bedrijf en zijn dus veel kwalitatiever.
  • Grote tijdsbesparing naar opvolging toe (offertes opmaken voor de verkeerde klanten)
  • Minder concurrentie: lager percentage uitval

Neem de touwtjes in eigen handen

Er bestaan verschillende leadgeneratoren voor bedrijven in de sector van veranda's en aanbouw waaronder Regioleads (bezoek website) of Kosten-Veranda (bezoek website). Toch kiezen veel verandabouwers ervoor om leads te genereren via dezelfde strategieën op hun eigen website. Waarom een derde partij geld betalen voor diensten die je zelf in-house kan organiseren? Schakel Varamedia in en wij geven je bedrijf de leads die het verdient... zonder hiervoor commissies en kosten per lead aan te rekenen! Wij werken voornamelijk met geavanceerde SEO-technieken die ervoor zorgen dat je website helemaal bovenaan komt te staan in Google op de belangrijkste posities.

veranda en home improvement

"Permanent goede leads voor veranda's en aanbouw die binnenkomen"

Wil je geen problemen meer hebben met de instroom van nieuwe aanvragen en vooral: kwalitatieve aanvragen? Denk hierbij aan mensen met voldoende budget, grote bouwplannen en met de de intentie om snel een keuze te maken. Dan kan Varamedia je helpen!

ramen en deuren plaatsen

Wie bij ons klant en partner is, genereert leads via de eigen website zonder ervoor aan Google te betalen. In deze sector zijn wij specialist in SEO (zoekmachine optimalisatie) en wij weten wat nodig is om hoger in Google te klimmen tot pagina 1. Hierdoor genereren onze klanten veranda leads aan de lopende band dankzij onze exclusieve strategieën die wij toepassen. 

Heb je vragen bij onze werkwijze? Aarzel dan niet om ons te contacteren hierover en meer uitleg te vragen. Dat doen wij met veel plezier!

Thuis in digitale marketing en websites voor verandabouwers en meer

Wij werken in 3 stappen

Eerst en vooral bepalen we een duidelijke strategie over de volgende onderwerpen: de beste marketingkanalen en de juiste communicatie op maat van je doelpubliek; de mensen van wie je wilt dat ze lead worden voor je veranda- of aanbouwbedrijf. Mogelijks is deze oefening al gebeurd door jullie intern marketing team? Goed! In dat geval kunnen we doorschakelen naar stap 2. Tijdens de tweede stap gaan onze SEO agency experts direct aan de slag en zorgen we voor een stijging van het verkeer via Google. Tot slot optimaliseren we ook jullie website zodat deze beter doet wat hij moet doen: de leads met interesse in veranda's overtuigen om hier offerte te vragen of contact op te nemen.

marketing plan

1. We gaan strategisch tewerk

We analyseren je ideale doelgroep, alle concurrenten en de huidige marketingaanpak en webdesign.

Alles nemen we onder de loep met als enige doel: de meest geschikte marketingaanpak bepalen. Zo kunnen wij later geen tijd en geld verliezen met experimenten. Dit is de enige werkwijze die leidt tot het hoogste rendement. Bovendien is dit een heel belangrijk fundament voor de latere resultaten waarmee je je markt online kan gaan domineren.

word je eigen leadgenerator online

2. Naar de top in Google

Via zoekmachine optimalisatie (SEO) brengen we je bedrijf naar de top in Google zonder ervoor te betalen.

Laat jullie concurrenten maar betalen voor advertentieposities in Google (zie foto helemaal onderaan) terwijl jullie diezelfde leads gratis binnen krijgen. Hieraan gaat ook een uitgebreid SEO-onderzoek vooraf. Geloof ons: dit wordt een gamechanger voor jullie onderneming.

Verkeer omzetten in leads

3. Verkeer omzetten in leads.

Webverkeer is leuk maar betaalt de rekeningen niet.

Het zijn vanzelfsprekend enkel de leads voor diensten in veranda en/of aanbouw die van tel zijn. We doen er dus alles aan om deze leads te genereren via een overtuigend en sterk webdesign, samen met een krachtige communicatie. Wij beheren dus ook het design van jullie website van A tot Z en ontzorgen jullie als klant in alle aspecten die bij online veranda leads genereren komen kijken.

waarom kiezen voor varamedia

Waarom kiezen voor VARAMEDIA?

Wij zorgen voor topleads zonder dat je ervoor betaalt aan advertentiekosten. Koopkrachtige mensen die contact opnemen, met een grotere kans dat zij klant worden. Laat je concurrenten zich dus maar blauw betalen aan advertenties terwijl jullie kwalitatieve leads aantrekken zonder er extra voor te betalen. Hoe doen we het? Dat leggen we je graag uit want we zijn heel transparant over onze werkwijze. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

veranda google ads

Categorie: