Leads in de Vastgoedsector en Projectontwikkeling

DEEL DIT

Varamedia is gespecialiseerd in leads voor de vastgoedsector en voor projectontwikkelaars. Onze strategieën in leadgeneratie helpen deze bedrijven bij het vinden van meer geïnteresseerde klanten of investeerders of mensen die willen bouwen. Ook schakelen wij leadgeneratie campagnes in om mensen te vinden die interessante nieuwe gronden, bouwgronden of panden wensen te verkopen.

Vastgoedsector

Onze aanpak:

  1. We verhogen het aantal leads naar uw website via SEO
  2. We verbeteren de website zodat deze bezoekers beter overtuigt en mensen beter activeert tot lead
  3. We doen aan leadkwalificatie en bouwen systemen in om marketing qualified leads te onderscheiden van sales qualified leads

Met andere woorden: het samenspel tussen websiteverkeer én krachtige landingspagina's (die leads overtuigen om lead te worden) is belangrijk om succesvol te zijn bij leadgeneratie voor de vastgoedsector of in projectontwikkeling.

Tip: beluister de Podcast van Contentu over leads genereren in de vastgoedsector.

Leadgeneratie expert nodig? 

Via dit formulier treed je rechtstreeks in contact met zaakvoerder Jeroen Van Raemdonck. Bekijk hier zijn profiel op LinkedIn of bezoek de website. Het eerste advies is altijd gratis. Zou je ook graag een Leadgeneratie Audit willen ontvangen? Dit is een gratis service voor onze leads. Laat dit dan even weten in het formulier of vraag deze Audit aan via het menu op de website!

VRAGEN?

0 of 350

Gratis marketing audit

Zoek je een marketing freelancer maar wil je liever eerst weten wat je precies nodig hebt? Misschien voel je wel dat je momenteel kansen laat liggen met je bedrijf... Maar kan je niet precies definiëren wat er precies mank loopt. Via deze marketing audit, die gratis is, maken wij een volledige analyse van je huidige website en je digitale marketing. Inbegrepen is ook een concurrentieanalyse. Benieuwd naar wat er allemaal kan verbeteren? Klik op de knop op te starten.

100%

Gratis en vrijblijvend: je zit nergens aan vast, integendeel! 

95%

Van de bedrijven die een Online Marketing Audit aanvragen groeit zichtbaar.

100

Varamedia is een marketing agency gespecialiseerd in leadgeneratie.

leads search console

Reageer of stel een vraag

Naam*
E-mail*
Bericht
0 of 350
>