Leads in de vastgoedsector

Varamedia is gespecialiseerd in leads voor de vastgoedsector en voor projectontwikkelaars. Onze strategieën in leadgeneratie helpen deze bedrijven bij het vinden van meer geïnteresseerde klanten of investeerders of mensen die willen bouwen.

Ook schakelen wij leadgeneratie campagnes in om mensen te vinden die interessante nieuwe gronden, bouwgronden of panden wensen te verkopen.

Haar expertise in vastgoed bewijst het team van Varamedia met onder meer het platform Track.be dat ons eigen vastgoedplatform is. 

Deel dit

Onze aanpak voor leadgeneratie in vastgoed

  1. We analyseren de marketingprocessen van al uw concurrenten
  2. We maken een marketing actieplan op maat dat gemaakt is om resultaten te behalen
  3. Als de website is aangepast voor doeltreffende leadgeneratie, hebben we hier geen of weinig werk meer. Anders passen we de website aan volgens de noden, maar we gaan nooit bouwen om te bouwen.
  4. Met verschillende kanalen verhogen we het verkeer naar de website: zoekmachines en sociale media.
  5. We leggen een grote focus op zoekmachineoptimalisatie omdat het rendement hier het grootste is (veel leads, weinig financiële investeringen). 
  6. Met e-mail marketing zorgen we voor opvolging en nurturing van de leads. 
  7. SEO en SEA hebben alleen maar nut als er doeltreffende landingspagina’s bestaan met een grote conversion rate optimization (CRO)
  8. We doen aan leadkwalificatie en bouwen systemen in om marketing qualified leads te onderscheiden van sales qualified leads. De koppeling met het CRM en het salesteam volgen wij mee op. Wij blijven aan leadoptimalisatie doen door onze directe lijn tussen marketing en sales.

Probeer onze diensten uit en maak van uw marketingafdeling een professioneel leadgeneratie-systeem aan de laagste kosten en het hoogste rendement. Onze focus ligt namelijk steeds op rendement in de vorm van meetbare leads (naam, adres, telefoonnummer). Een inschrijving op een nieuwsbrief of een download van een grondplan tellen wij niet mee als lead, zoals veel bureau’s wel zouden doen.

Een eerste kennismaking met ons bedrijf kan altijd in de vorm van een eenmalige consultancy-opdracht waarbij we bepaalde processen alvast optimaliseren aan een laag tarief. Hierdoor maakt u kennis met onze expertise en houdt u er nadien ook verschillende verbeteringen aan over. Nadat het vertrouwen is gegroeid, kan u dan een ruimer marketingproject onze richting uitsturen.

Wij hebben een ruime referentielijst met klinkende namen uit de vastgoedsector & sector van projectontwikkeling die wij graag met u delen tijdens een vrijblijvend gesprek. 

Luistertip: beluister de Podcast van Contentu over leads genereren in de vastgoedsector.

Ons eigen vastgoedplatform: Track.be

Interesse in meer leads als vastgoedspeler? Dan zit je bij Varamedia aan het juiste adres. We zeiden het al in de intro van deze pagina, maar ons eigen platform Track.be is één van de hoogst scorende websites op zoekwoorden als “investeren in vastgoed” in Google.

Dat is hét ultieme bewijs dat wij heel goed weten waar wij mee bezig zijn. 

Geen enkele andere marketing agency doet dit ons na en als vastgoedspeler heeft u alle baat bij een samenwerking met Varamedia. Hiermee kiest u vol vertrouwen voor een groei in leadgeneratie met een partner die écht verstand heeft van marketing én vastgoed.

Kies resoluut voor meer én betere vastgoedleads.

Contacteer ons voor een eerste gesprek.