Varamedia logo
33+
/
/
Vamos.immo

"Varamedia doet méér dan een ‘gewone’ SEO-analyse"

Vamos.immo streefde naar een verbeterde vindbaarheid in Google voor potentiële cliënten.
jeroen bolle vamos

Bewezen diensten

De uitdaging

Vamos.immo wilde meer gevonden worden in Google door potentiële cliënten.

uitdaging Vamos immo
aanpak Vamos immo

Onze aanpak

We ontwikkelden de SEO voor Vamos.immo, creëerden campagnes met Google Ads en zorgden dat het conversiepercentage op de website sterk verhoogde door formulieren aan te passen, meer conversiemogelijkheden te creëren en meer.

Het resultaat

Vamos.immo is meer dan ooit zichtbaar in Google op de belangrijkste zoektermen rond Spaans vastgoed zoals “Belgische makelaar Spanje“.

Ook zulke resultaten boeken?

“Ik was op zoek naar een bureau dat ons perfect kon ondersteunen in SEO”, dat vertelde Jeroen Bolle, zaakvoerder van Vamos. “Ik startte een zoektocht op Google en al snel kwam ik bij Varamedia terecht, een mooie bevestiging dat Varamedia kennis heeft van zoekmachineoptimalisatie.”

We analyseerden de SEO-strategie van Vamos, maar daar bleef het niet bij. We doen vandaag méér! We genereren ook leads voor Vamos, zodat Jeroen heel wat klanten kan ondersteunen in hun Spaanse droom.

"Varamedia blijft niet aan de oppervlakte trappelen: het bureau biedt de klant net wat meer diepte en expertise."

Als student verloor Jeroen Bolle zijn hart aan Spanje. Hij besloot om zich te specialiseren in de Spaanse vastgoedmarkt en richtte in 2016 Vamos op. Hij begeleidt samen met zijn collega’s Belgische en Nederlandse klanten bij de aan- of verkoop van hun Spaanse woning aan de Costa Blanca en Costa del Sol. Als erkend makelaar wil Jeroen zijn klanten zoveel mogelijk ontzorgen. 

Afbeelding: de SEO-stijging van Vamos.immo overheen de laatste 2 jaar (bron: Ahrefs.com publieke data).

vamos.immo SEO

"Bij het eerste contact had ik een zeer goed gevoel bij Varamedia"

“Het aantal bezoekers op de website is sterk gestegen sinds de samenwerking met Varamedia”

Jeroen: “Ik contacteerde verschillende SEO-bedrijven, maar bleef wat op mijn honger zitten. Het contact verliep vaak oppervlakkig, en dat gaf me een wrang gevoel.  Ik hou ervan als marketeers in detail treden en duidelijkheid bieden. Varamedia kon die verwachtingen inlossen. Zo kreeg ik een heldere uitleg van Jeroen (zaakvoerder Varamedia) over clustergroepen van zoekwoorden. De SEO-aanpak van Varamedia is heel doeltreffend en vrij uniek.”

Jeroen: “Ik kan wel stellen dat Jeroen me vanaf het eerste moment een goed gevoel gaf. Hij weet waarover hij spreekt en dat getuigt van expertise. Zijn feedback beperkt zich niet de aanpassing van metatitels, maar gaat verder. Ik onthoud dus vooral de uitzonderlijke werkwijze van Varamedia die effectief de groei van organische bezoekers op mijn website verhoogt.”

Ook zulke resultaten behalen? Wij kunnen helpen!

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?