Varamedia logo
22+

Werk aan jouw employer branding met Varamedia

Ben jij op zoek naar potentiële kandidaten om jouw team te versterken? Dan kan een sterke employer branding jou helpen! Door duidelijk te maken waar jouw bedrijf voor staat wordt het makkelijker om de juiste nieuwe medewerkers te vinden op de krappe arbeidsmarkt. Bovendien worden jouw huidige werknemers ambassadeurs van jouw sterk werkgeversmerk, wat ook een positieve invloed zal hebben op jouw klanten. Dankzij Varamedia kan je jouw merk versterken. Lees hier meer over wat jou onderscheidend maakt!

Je bent hier:

Wat is employer branding?

Wanneer je toekomstige medewerkers wil aantrekken is een logische eerste stap om vacatures te verspreiden. Dit is soms echter niet voldoende: potentiële medewerkers willen weten hoe het er in jouw bedrijf aan toe gaat, wat de bedrijfscultuur inhoudt en welke missie jij wil uitdragen.  Door de focus te leggen op het creëren van een sterk merk kan je de juiste doelgroep aanspreken én weet je zelf ook beter wat het onderscheid is tussen jou en andere werkgevers. 

Nieuw talent binnenhalen met onze employer branding strategie

Het ontwikkelen van een goede employer branding strategie maakt deel uit van onze recruitment marketing. Daarmee helpen we je om werkzoekenden naar jouw bedrijf te trekken op enkele verschillende manieren.  We zorgen ervoor dat het duidelijk is hoe jouw bedrijf een meerwaarde kan vormen voor sollicitanten en hoe zij kunnen helpen om jouw visie uit te dragen. Ook zorgen we ervoor dat jouw vacatures makkelijk gevonden kunnen worden door ze ook te verspreiden via social media, Google en display ads.  Wil jij nieuw personeel aantrekken? Neem contact op met Varamedia!

Varamedia helpt je met het vinden van talentvolle kandidaten

Waarom is employer branding belangrijk?

Er zijn verschillende redenen waarom employer branding zo belangrijk kan zijn voor jouw bedrijf. Hier geven we alvast enkele van de belangrijkste redenen mee. 

Nieuwe werknemers zoeken is belangrijk, maar je wil natuurlijk ook je huidige personeel behouden. Ook daarbij kan employer branding je helpen! Door duidelijk te maken wat jouw doelstellingen zijn wordt het makkelijker om te weten wat je van jouw personeel verwacht. Zij zullen die duidelijke communicatie zeker appreciëren! 

De arbeidsmarkt van vandaag wordt steeds kleiner, wat het moeilijk maakt om de juiste aanvulling voor jouw team te vinden. Door jouw vacatures op verschillende kanalen te verspreiden en het duidelijk te maken wie jij bent en waar je voor staat zal je de juiste mensen aantrekken. Dan hoef jij enkel nog maar een keuze te maken!

Ook jouw klanten zullen het merken wanneer je een sterke employer brand uitdraagt. Wil je je site nog verder verbeteren? Varamedia kan je daarmee helpen! Dankzij ons fantastisch webdesign-team ziet jouw website er geweldig uit. Bovendien kunnen we je helpen om meer leads te genereren dankzij onze social media marketing of door je website te optimaliseren voor zoekmachines

Krijg jouw employer branding goed met Varamedia!

Wil jij ook werken aan jouw employer branding en nieuw personeel aantrekken? Dan is het tijd om jouw samenwerking met Varamedia te starten! Neem contact met ons op en start vandaag. 

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Recruitment

Recruitment Agency

Ben je gefrustreerd door onbezette vacatures en een gebrek aan geschikt personeel? Dan ben je niet alleen. In de huidige competitieve arbeidsmarkt worstelen steeds meer bedrijven om de juiste kandidaten aan te trekken. Steeds meer bedrijven werken daarom samen met een gespecialiseerd online recruitment agency: dat is als een online marketing bureau, maar dan gericht op het werven van talenten. 

Traditionele methoden zoals het plaatsen van vacatures op een vacaturewebsite zijn niet langer voldoende om op te vallen tussen alle concurrentie. Daarom moet je samenwerken met een recruitment marketing agency, zoals Varamedia. Samen met dat bureau zorg je voor een uitstekende employer marketing waardoor talent veel vlotter zijn weg naar je organisatie vindt.

Recruitment

Rekruteren via Facebook

Nieuwe werknemers vinden is vandaag niet meer zo makkelijk. Wanneer je het op de klassieke manier probeert - een vacature plaatsen op je website of in de krant - zal de interesse niet groot genoeg zijn om de juiste kandidaat te vinden. Daarom is het belangrijk om met recruitment marketing via verschillende kanalen te rekruteren. Rekruteren via Facebook is echter niet zo simpel als het lijkt: volgers moeten geïnteresseerd blijven en eventuele sollicitanten moeten jouw bedrijf aantrekkelijk vinden.

Gelukkig kan Varamedia je helpen met online rekruteren via Facebook! Lees hier over hoe jij nieuwe medewerkers kan vinden.

Recruitment

Rekruteren via LinkedIn

Om jouw bedrijf te laten groeien via Linkedin moet je af en toe op zoek naar nieuwe werknemers om jouw team aan te vullen. De juiste mensen vinden met de gewenste vaardigheden is echter niet altijd even makkelijk op de huidige jobmarkt. Daarom moet je rekruteren op LinkedIn: hier vind je het beste talent én kan je dat talent uitnodigen voor een eerste gesprek.

Vacatures op jouw website plaatsen is vaak niet genoeg om de juiste profielen aan te trekken. Gelukkig kan Varamedia je helpen met nieuw personeel te vinden via LinkedIn.

Recruitment

Personeel vinden

Om een bedrijf te laten groeien heb je geschikt personeel nodig. Dat betekent ook dat je regelmatig op zoek moet gaan naar een nieuwe werknemer. Misschien heb je al verschillende online en offline kanalen geprobeerd om geschikte kandidaten te vinden, maar is jouw vacature tot nu toe nog steeds niet ingevuld. Rekruteren wordt een stuk makkelijker wanneer je het toevertrouwt aan Varamedia! In dit artikel leggen we je graag uit hoe we je kunnen helpen. 

Recruitment

Technische profielen rekruteren

Technische profielen rekruteren kan een uitdagende opgave zijn. Traditionele wervingsmethoden lijken niet langer te voldoen om de juiste profielen aan te trekken. Als vooraanstaand recruitment marketing bureau begrijpt Varamedia de complexiteit van online werving en staan we klaar om jou te ondersteunen bij het aantrekken en aannemen van de beste technische kandidaten.

Recruitment

Personeel werven

Wees eerlijk: het juiste talent vinden om jouw team aan te vullen is helemaal niet zo makkelijk. Zeker de jongere generatie gaat minder snel op zoek naar open vacatures op de websites van bedrijven. Om goede kandidaten te vinden moet je daarom creatief zijn met je recruitment. Gelukkig kan Varamedia je helpen

Wij zorgen ervoor dat jij de ideale kandidaat kan vinden die bij jouw bedrijf past. Bovendien verbeteren we jouw brand, wat voordelig zal zijn voor jou én jouw huidige medewerkers. Lees hier meer over hoe we dat doen. 

Recruitment

Recruitment bureau

In een tijdperk waarin bedrijven strijden om het beste talent aan te trekken, is het traditionele plaatsen van vacatures op jobboards niet langer voldoende. De competitie is intensiever geworden en werkzoekenden hebben meer opties dan ooit tevoren dankzij de online wereld. Hier komt Varamedia in beeld. Met onze expertise in recruitment marketing helpen we bedrijven uit diverse sectoren om de juiste profielen te vinden voor hun openstaande vacatures.

Recruitment

Employer branding strategie

Om potentiële medewerkers aan te trekken heb je niet alleen een goede vacature nodig, maar ook een sterke employer branding strategie. Een employer brand heeft namelijk vele voordelen die verder gaan dan nieuwe werknemers aantrekken. Employer branding kan je ook helpen om je huidige personeel te behouden, een eigen identiteit te creëren en concurrenten voor te zijn op de markt. 

Een employer brand strategie is een eerste stap in de richting van een sterker bedrijf. Wie je daarbij kan helpen? Varamedia natuurlijk! Lees hier meer over hoe wij met recruitment marketing jouw bedrijf aan de slag gaan.

Recruitment

Recruitment

In de dynamische wereld van recruitment is het vinden van de perfecte kandidaten voor jouw team een cruciale stap naar succes. Bij Varamedia begrijpen we dat elke aanwerving een kans is om groei te realiseren en de juiste talenten aan te trekken. 

Als toonaangevend recruitment marketing bedrijf hebben we bewezen strategieën en expertise in huis om jouw recruitmentproces te transformeren en het juiste talent aan te trekken dat jouw organisatie naar nieuwe hoogten zal tillen.

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?