Varamedia logo
33+

Een goede employer branding strategie ontwikkelen met Varamedia

Om potentiële medewerkers aan te trekken heb je niet alleen een goede vacature nodig, maar ook een sterke employer branding strategie. Een employer brand heeft namelijk vele voordelen die verder gaan dan nieuwe werknemers aantrekken. Employer branding kan je ook helpen om je huidige personeel te behouden, een eigen identiteit te creëren en concurrenten voor te zijn op de markt. 

Een employer brand strategie is een eerste stap in de richting van een sterker bedrijf. Wie je daarbij kan helpen? Varamedia natuurlijk! Lees hier meer over hoe wij met recruitment marketing jouw bedrijf aan de slag gaan.

Je bent hier:

Employer branding, wat is dat?

Employer branding is meer dan een manier om op zoek te gaan naar nieuwe toekomstige medewerkers. In deze uitdagende tijden is het namelijk niet genoeg om een goed salaris te bieden aan je nieuwe medewerkers: wanneer je potentiële kandidaten wilt aantrekken van de krappe arbeidsmarkt moet jouw bedrijf aantrekkelijk zijn. Nieuw talent gaat op zoek naar een bedrijfscultuur die bij hen past, een bedrijf met een duidelijke boodschap en goede communicatie. Ze willen met andere woorden weten wat jouw Employer Value Proposition is. 

Potentiële werknemers aantrekken met recruitment marketing

Varamedia kan je helpen om je huidige medewerkers aan te vullen met goede toekomstige kandidaten. Dat doen we met onze recruitment marketing. We zorgen ervoor dat kandidaten een goede werkgever zien en weten wat er zich in het bedrijf afspeelt.

Bovendien verspreiden we je vacatures op verschillende manieren, zodat je makkelijker werkzoekenden bereikt. Van social mediakanalen tot Google en display ads, binnenkort kunnen sollicitanten jouw bedrijf overal vinden!

Ben je klaar om een nieuwe medewerker te vinden? Contacteer Varamedia en werk aan jouw employer branding strategie!

Varamedia helpt je met het vinden van talentvolle kandidaten

Een effectieve employer branding strategie ontwikkelen

Om ervoor te zorgen dat jouw employer branding on point is, zijn er een aantal zaken waar we op focussen. Dit zal je niet alleen helpen om nieuwe sollicitanten aan te trekken, maar ook om een duidelijk merk voor te stellen aan je klanten.

‘Employer brand’ staat letterlijk voor ‘werkgeversmerk’. Wat we daarmee bedoelen? Dat jij als werkgever een sterke boodschap wilt overbrengen naar de buitenwereld. Jouw missie en doelstellingen moeten duidelijk zijn, zeker in vergelijking met andere organisaties en bedrijven. Wanneer je een goed beeld hebt van wat je wil bereiken met jouw bedrijf en hoe je je zwakke punten kan verbeteren, zal je de juiste medewerkers vinden om van jouw dromen een realiteit te maken. 

Jouw team versterken met de juiste werknemers gaat vandaag niet meer zo makkelijk. Met een vacature op je website heb je namelijk vaak niet genoeg: je moet je vacatures ook verder kunnen verspreiden om de juiste mensen aan te spreken. Daarom zorgt Varamedia ook voor social media marketing en maken we gebruik van Google. Ook zorgen we ervoor dat jouw website er nog beter uitziet dankzij ons kwalitatief webdesign

Je hebt natuurlijk niets aan nieuwe werknemers wanneer je je huidig personeel niet kan behouden. Ook intern moeten er inspanningen gedaan worden om het bedrijf uit te breiden: je wil een werkgever zijn die mensen kunnen aanspreken en die een goede bedrijfscultuur kan creëren. 

En dan is het aan jou! Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed voor de dag komt, zodat jij kwalitatieve sollicitaties kan ontvangen van mensen die perfect binnen jouw onderneming zouden passen. Jij hoeft alleen nog maar de kandidaten te selecteren et voilà: jouw team kan versterkt worden!

Vind jouw employer branding strategie dankzij Varamedia!

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf naar the next level te tillen? Vertrouw dan op Varamedia! Neem contact met ons op. 

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Recruitment

Personeel werven

Wees eerlijk: het juiste talent vinden om jouw team aan te vullen is helemaal niet zo makkelijk. Zeker de jongere generatie gaat minder snel op zoek naar open vacatures op de websites van bedrijven. Om goede kandidaten te vinden moet je daarom creatief zijn met je recruitment. Gelukkig kan Varamedia je helpen

Wij zorgen ervoor dat jij de ideale kandidaat kan vinden die bij jouw bedrijf past. Bovendien verbeteren we jouw brand, wat voordelig zal zijn voor jou én jouw huidige medewerkers. Lees hier meer over hoe we dat doen. 

Recruitment

Recruitment Agency

Ben je gefrustreerd door onbezette vacatures en een gebrek aan geschikt personeel? Dan ben je niet alleen. In de huidige competitieve arbeidsmarkt worstelen steeds meer bedrijven om de juiste kandidaten aan te trekken. Steeds meer bedrijven werken daarom samen met een gespecialiseerd online recruitment agency: dat is als een online marketing bureau, maar dan gericht op het werven van talenten. 

Traditionele methoden zoals het plaatsen van vacatures op een vacaturewebsite zijn niet langer voldoende om op te vallen tussen alle concurrentie. Daarom moet je samenwerken met een recruitment marketing agency, zoals Varamedia. Samen met dat bureau zorg je voor een uitstekende employer marketing waardoor talent veel vlotter zijn weg naar je organisatie vindt.

Recruitment

Personeel vinden

Om een bedrijf te laten groeien heb je geschikt personeel nodig. Dat betekent ook dat je regelmatig op zoek moet gaan naar een nieuwe werknemer. Misschien heb je al verschillende online en offline kanalen geprobeerd om geschikte kandidaten te vinden, maar is jouw vacature tot nu toe nog steeds niet ingevuld. Rekruteren wordt een stuk makkelijker wanneer je het toevertrouwt aan Varamedia! In dit artikel leggen we je graag uit hoe we je kunnen helpen. 

Recruitment

Recruitment Marketing

Ben je geconfronteerd met de uitdaging van het vinden van geschikt personeel? Merk je dat traditionele vacatureplaatsing niet meer het gewenste resultaat oplevert? Bij Varamedia begrijpen we deze problemen maar al te goed. Als vooraanstaand recruitment marketing bureau hebben we de expertise en strategieën om jou te helpen het beste talent aan te trekken en aan te nemen.

Met onze bewezen aanpak veranderen we onbezette vacatures in een verleden tijd en creëren we een gestroomlijnde weg naar het vinden van de ideale kandidaten.

Recruitment

Rekruteren via LinkedIn

Om jouw bedrijf te laten groeien via Linkedin moet je af en toe op zoek naar nieuwe werknemers om jouw team aan te vullen. De juiste mensen vinden met de gewenste vaardigheden is echter niet altijd even makkelijk op de huidige jobmarkt. Daarom moet je rekruteren op LinkedIn: hier vind je het beste talent én kan je dat talent uitnodigen voor een eerste gesprek.

Vacatures op jouw website plaatsen is vaak niet genoeg om de juiste profielen aan te trekken. Gelukkig kan Varamedia je helpen met nieuw personeel te vinden via LinkedIn.

Recruitment

Technische profielen rekruteren

Technische profielen rekruteren kan een uitdagende opgave zijn. Traditionele wervingsmethoden lijken niet langer te voldoen om de juiste profielen aan te trekken. Als vooraanstaand recruitment marketing bureau begrijpt Varamedia de complexiteit van online werving en staan we klaar om jou te ondersteunen bij het aantrekken en aannemen van de beste technische kandidaten.

Recruitment

Employer branding

Ben jij op zoek naar potentiële kandidaten om jouw team te versterken? Dan kan een sterke employer branding jou helpen! Door duidelijk te maken waar jouw bedrijf voor staat wordt het makkelijker om de juiste nieuwe medewerkers te vinden op de krappe arbeidsmarkt. Bovendien worden jouw huidige werknemers ambassadeurs van jouw sterk werkgeversmerk, wat ook een positieve invloed zal hebben op jouw klanten. Dankzij Varamedia kan je jouw merk versterken. Lees hier meer over wat jou onderscheidend maakt!

Recruitment

Recruitment

In de dynamische wereld van recruitment is het vinden van de perfecte kandidaten voor jouw team een cruciale stap naar succes. Bij Varamedia begrijpen we dat elke aanwerving een kans is om groei te realiseren en de juiste talenten aan te trekken. 

Als toonaangevend recruitment marketing bedrijf hebben we bewezen strategieën en expertise in huis om jouw recruitmentproces te transformeren en het juiste talent aan te trekken dat jouw organisatie naar nieuwe hoogten zal tillen.

Recruitment

Recruitment bureau

In een tijdperk waarin bedrijven strijden om het beste talent aan te trekken, is het traditionele plaatsen van vacatures op jobboards niet langer voldoende. De competitie is intensiever geworden en werkzoekenden hebben meer opties dan ooit tevoren dankzij de online wereld. Hier komt Varamedia in beeld. Met onze expertise in recruitment marketing helpen we bedrijven uit diverse sectoren om de juiste profielen te vinden voor hun openstaande vacatures.

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?