Varamedia logo
20+

Een goede employer branding strategie ontwikkelen met Varamedia

Om potentiële medewerkers aan te trekken heb je niet alleen een goede vacature nodig, maar ook een sterke employer branding strategie. Een employer brand heeft namelijk vele voordelen die verder gaan dan nieuwe werknemers aantrekken. Employer branding kan je ook helpen om je huidige personeel te behouden, een eigen identiteit te creëren en concurrenten voor te zijn op de markt. 

Een employer brand strategie is een eerste stap in de richting van een sterker bedrijf. Wie je daarbij kan helpen? Varamedia natuurlijk! Lees hier meer over hoe wij met recruitment marketing jouw bedrijf aan de slag gaan.

Je bent hier:

Employer branding, wat is dat?

Employer branding is meer dan een manier om op zoek te gaan naar nieuwe toekomstige medewerkers. In deze uitdagende tijden is het namelijk niet genoeg om een goed salaris te bieden aan je nieuwe medewerkers: wanneer je potentiële kandidaten wilt aantrekken van de krappe arbeidsmarkt moet jouw bedrijf aantrekkelijk zijn. Nieuw talent gaat op zoek naar een bedrijfscultuur die bij hen past, een bedrijf met een duidelijke boodschap en goede communicatie. Ze willen met andere woorden weten wat jouw Employer Value Proposition is. 

Potentiële werknemers aantrekken met recruitment marketing

Varamedia kan je helpen om je huidige medewerkers aan te vullen met goede toekomstige kandidaten. Dat doen we met onze recruitment marketing. We zorgen ervoor dat kandidaten een goede werkgever zien en weten wat er zich in het bedrijf afspeelt.

Bovendien verspreiden we je vacatures op verschillende manieren, zodat je makkelijker werkzoekenden bereikt. Van social mediakanalen tot Google en display ads, binnenkort kunnen sollicitanten jouw bedrijf overal vinden!

Ben je klaar om een nieuwe medewerker te vinden? Contacteer Varamedia en werk aan jouw employer branding strategie!

Varamedia helpt je met het vinden van talentvolle kandidaten

Een effectieve employer branding strategie ontwikkelen

Om ervoor te zorgen dat jouw employer branding on point is, zijn er een aantal zaken waar we op focussen. Dit zal je niet alleen helpen om nieuwe sollicitanten aan te trekken, maar ook om een duidelijk merk voor te stellen aan je klanten.

‘Employer brand’ staat letterlijk voor ‘werkgeversmerk’. Wat we daarmee bedoelen? Dat jij als werkgever een sterke boodschap wilt overbrengen naar de buitenwereld. Jouw missie en doelstellingen moeten duidelijk zijn, zeker in vergelijking met andere organisaties en bedrijven. Wanneer je een goed beeld hebt van wat je wil bereiken met jouw bedrijf en hoe je je zwakke punten kan verbeteren, zal je de juiste medewerkers vinden om van jouw dromen een realiteit te maken. 

Jouw team versterken met de juiste werknemers gaat vandaag niet meer zo makkelijk. Met een vacature op je website heb je namelijk vaak niet genoeg: je moet je vacatures ook verder kunnen verspreiden om de juiste mensen aan te spreken. Daarom zorgt Varamedia ook voor social media marketing en maken we gebruik van Google. Ook zorgen we ervoor dat jouw website er nog beter uitziet dankzij ons kwalitatief webdesign

Je hebt natuurlijk niets aan nieuwe werknemers wanneer je je huidig personeel niet kan behouden. Ook intern moeten er inspanningen gedaan worden om het bedrijf uit te breiden: je wil een werkgever zijn die mensen kunnen aanspreken en die een goede bedrijfscultuur kan creëren. 

En dan is het aan jou! Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed voor de dag komt, zodat jij kwalitatieve sollicitaties kan ontvangen van mensen die perfect binnen jouw onderneming zouden passen. Jij hoeft alleen nog maar de kandidaten te selecteren et voilà: jouw team kan versterkt worden!

Vind jouw employer branding strategie dankzij Varamedia!

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf naar the next level te tillen? Vertrouw dan op Varamedia! Neem contact met ons op. 

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Recruitment

Rekruteren via Facebook

Nieuwe werknemers vinden is vandaag niet meer zo makkelijk. Wanneer je het op de klassieke manier probeert - een vacature plaatsen op je website of in de krant - zal de interesse niet groot genoeg zijn om de juiste kandidaat te vinden. Daarom is het belangrijk om met recruitment marketing via verschillende kanalen te rekruteren. Rekruteren via Facebook is echter niet zo simpel als het lijkt: volgers moeten geïnteresseerd blijven en eventuele sollicitanten moeten jouw bedrijf aantrekkelijk vinden.

Gelukkig kan Varamedia je helpen met online rekruteren via Facebook! Lees hier over hoe jij nieuwe medewerkers kan vinden.

Recruitment

Recruitment

In de dynamische wereld van recruitment is het vinden van de perfecte kandidaten voor jouw team een cruciale stap naar succes. Bij Varamedia begrijpen we dat elke aanwerving een kans is om groei te realiseren en de juiste talenten aan te trekken. 

Als toonaangevend recruitment marketing bedrijf hebben we bewezen strategieën en expertise in huis om jouw recruitmentproces te transformeren en het juiste talent aan te trekken dat jouw organisatie naar nieuwe hoogten zal tillen.

Recruitment

Personeel vinden

Om een bedrijf te laten groeien heb je geschikt personeel nodig. Dat betekent ook dat je regelmatig op zoek moet gaan naar een nieuwe werknemer. Misschien heb je al verschillende online en offline kanalen geprobeerd om geschikte kandidaten te vinden, maar is jouw vacature tot nu toe nog steeds niet ingevuld. Rekruteren wordt een stuk makkelijker wanneer je het toevertrouwt aan Varamedia! In dit artikel leggen we je graag uit hoe we je kunnen helpen. 

Recruitment

Personeel werven

Wees eerlijk: het juiste talent vinden om jouw team aan te vullen is helemaal niet zo makkelijk. Zeker de jongere generatie gaat minder snel op zoek naar open vacatures op de websites van bedrijven. Om goede kandidaten te vinden moet je daarom creatief zijn met je recruitment. Gelukkig kan Varamedia je helpen

Wij zorgen ervoor dat jij de ideale kandidaat kan vinden die bij jouw bedrijf past. Bovendien verbeteren we jouw brand, wat voordelig zal zijn voor jou én jouw huidige medewerkers. Lees hier meer over hoe we dat doen. 

Recruitment

Recruitment Marketing

Ben je geconfronteerd met de uitdaging van het vinden van geschikt personeel? Merk je dat traditionele vacatureplaatsing niet meer het gewenste resultaat oplevert? Bij Varamedia begrijpen we deze problemen maar al te goed. Als vooraanstaand recruitment marketing bureau hebben we de expertise en strategieën om jou te helpen het beste talent aan te trekken en aan te nemen.

Met onze bewezen aanpak veranderen we onbezette vacatures in een verleden tijd en creëren we een gestroomlijnde weg naar het vinden van de ideale kandidaten.

Recruitment

Recruitment linkedin

In de huidige competitieve arbeidsmarkt is het vinden van het juiste talent een ware uitdaging. Traditionele methoden zoals het plaatsen van vacatures op algemene vacaturewebsites zijn niet langer voldoende. Daarom is het tijd om een stap verder te gaan en de kracht van LinkedIn te benutten. Varamedia, jouw betrouwbare recruitment marketing partner, heeft de sleutel tot effectieve talentwerving via dit dynamische professionele platform.

Recruitment

Recruitment Agency

Ben je gefrustreerd door onbezette vacatures en een gebrek aan geschikt personeel? Dan ben je niet alleen. In de huidige competitieve arbeidsmarkt worstelen steeds meer bedrijven om de juiste kandidaten aan te trekken. Steeds meer bedrijven werken daarom samen met een gespecialiseerd online recruitment agency: dat is als een online marketing bureau, maar dan gericht op het werven van talenten. 

Traditionele methoden zoals het plaatsen van vacatures op een vacaturewebsite zijn niet langer voldoende om op te vallen tussen alle concurrentie. Daarom moet je samenwerken met een recruitment marketing agency, zoals Varamedia. Samen met dat bureau zorg je voor een uitstekende employer marketing waardoor talent veel vlotter zijn weg naar je organisatie vindt.

Recruitment

Recruitment bureau

In een tijdperk waarin bedrijven strijden om het beste talent aan te trekken, is het traditionele plaatsen van vacatures op jobboards niet langer voldoende. De competitie is intensiever geworden en werkzoekenden hebben meer opties dan ooit tevoren dankzij de online wereld. Hier komt Varamedia in beeld. Met onze expertise in recruitment marketing helpen we bedrijven uit diverse sectoren om de juiste profielen te vinden voor hun openstaande vacatures.

Recruitment

Technische profielen rekruteren

Technische profielen rekruteren kan een uitdagende opgave zijn. Traditionele wervingsmethoden lijken niet langer te voldoen om de juiste profielen aan te trekken. Als vooraanstaand recruitment marketing bureau begrijpt Varamedia de complexiteit van online werving en staan we klaar om jou te ondersteunen bij het aantrekken en aannemen van de beste technische kandidaten.

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?