Varamedia logo
33+

E-mail platformen zijn jouw business partners

E-mailcampagnes kan je makkelijk automatiseren met behulp van een e-mailplatform. Door deze software win je niet enkel tijd, maar ook heel wat nieuwe klanten. Daarom is het belangrijk het juiste e-mail platform voor jouw e-mailmarketing te kiezen.

Je bent hier:

E-mail platformen tillen jouw zaak naar het volgende level

Tegenwoordig heb je een overvloed aan keuze als het op een e-mail platform aankomt. Hoewel de software niet zodanig veel van elkaar verschilt, is het toch belangrijk om te zoeken naar een e-mail platform dat aan jouw specifieke noden tegemoet komt. Enkel met de juiste business partner kan je grenzen verleggen, toch? Kies daarom voor een e-mail platform dat je een persoonlijke en effectieve aanpak biedt.

5 redenen om te werken met een e-mail platform?

Je stelt je ongetwijfeld de vraag waarom je Gmail of Outlook en bijhorend e-mailprogramma niet volstaan. De meeste bedrijven gebruiken Microsoft Office (of een vergelijkbare toepassing) Waarom zou je nog betaalde abonnementen nemen op een ‘toonaangevende marketingoplossing’? Daarom zetten we hier even de voordelen van een e-mail platform op een rijtje.

E-mail platformen bieden geavanceerde functies die daarin ontbreken. De platformen zijn specifiek ontwikkeld voor e-mailnieuwsbrieven.

Je kan ook gebruikmaken van specifieke e-mailaccounts, of zelfs meerdere e-mailaccounts.

Een platform biedt ook uitgebreide functies toegespitst op e-mailmarketing. Je kan een groot aantal gepersonaliseerde e-mails sturen en integraties met andere tools zijn vaak ook mogelijk.

Je kan met een e-mail platform meer doen dan e-mailen. Ze laten toe adressenlijsten te beheren, e-commerce ondersteunen of constant contact houden met je klanten. Je vindt er ook prachtige sjablonen om je berichten vorm te geven.

Kleine ondernemingen, groeiende ondernemingen of middelgrote bedrijven zijn allemaal gebaat bij het gebruik van een e-mail platform. Betere en vlottere communicatie is een manier om je bedrijf te laten groeien.

Platformen zijn meer dan e-mail programma’s. Het zijn geavanceerde e-mail marketingtools. Contacteer ons en we bekijken hoe we jouw e-mailmarketing kunnen verbeteren.

Interesse maar geen idee waar te beginnen?

Varamedia kiest ActiveCampaign als e-mail platform

Onpersoonlijke en nietszeggende e-mails in bulk versturen, is niet onze stijl. Varamedia kiest steevast voor een gerichte aanpak die inzet op het optimaliseren van de klantrelatie. 

Daarom is ActiveCampaign.com onze go-to als het op e-mail automations aankomt. Het is een toonaangevende marketingoplossing. Het maakt gebruik van geavanceerdere software, waardoor de campagnes veel doeltreffender zijn.

4 redenen om voor ActiveCampaign te kiezen?

ActiveCampaign begeleidt de klant stap voor stap. Je bereikt makkelijk bezoekers met gerichte mailcampagnes, je voedt ze relevante informatie en je overtuigt ze. Daardoor gaat de meerderheid van de geïnteresseerden ook effectief over tot een aankoop.

De geavanceerde software van ActiveCampaign biedt meer dan 800 mogelijkheden voor e-mail automation aan. Daardoor kan jij gerichter en efficiënter mensen bereiken op een manier die bij jou en je bedrijf past.

De CRM (Customer Relation Management) van ActiveCampaign is echt on point. De software houdt alle belangrijke data van je klanten bij voor een doeltreffende communicatie met je cliënteel.

Dankzij ActiveCampaign beheer je makkelijk de data die er toe doet. Op die manier win jij tijd om je te focussen op wat écht belangrijk is: je klanten.

Varamedia en ActiveCampaign: een ijzersterke combinatie

Besteed je het automatiseren van je e-mailcampagnes graag uit aan een professioneel bureau? Varamedia staat voor je klaar! 

Onze expertise in combinatie met de hoogstaande software van ActiveCampaign zorgen voor trefzekere communicatie en een geoptimaliseerde klantrelatie.

Klaar om aan de slag te gaan? Contacteer ons vandaag nog!

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Diensten

Lead magnets

Wil je meer verkopen realiseren via jouw website? Dan zijn lead magnets onmisbaar! Je geeft iets gratis weg en krijgt contactgegevens in de plaats. Via de kracht van goede e-mailmarketing converteer je de potentiële klant tot een effectieve klant! Lead magnets leveren gemiddeld tot 25% meer conversie op!

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?