Varamedia logo
22+

Link building agency Varamedia: dit is onze werkwijze

Varamedia is het SEO Link Building Agency bij uitstek met een netwerk van meer dan 9000 websites en daarnaast een dedicated SEO-team dat zoekt naar relevante posities voor jouw website, in jouw niche.

Met andere woorden: de links die wij leggen zijn contextueel relevant en hebben daardoor een maximale impact. Het resultaat? Een hogere positionering in Google. Klaar voor dé boost die je bedrijf nodig heeft?

Website laten maken
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia en als SEO-agency zijn wij gespecialiseerd in link building. Hierbij heb je bij ons enkele garanties: wij hebben zeer goede prijzen en de kwaliteit link building is zeer hoog (enkel .be en .nl domeinen uit dezelfde niche als waarvoor we links zoeken).  

Je kan bij ons met een gerust hart je link building uitbesteden en genieten van de grote impact dat dit heeft op jouw SEO.

In dit artikel lees je
Je bent hier:
/
/
/
SEO Link building agency

Waarom link building?

Link building is een vorm van off page SEO waarbij we de autoriteit van onze eigen website opkrikken door ervoor te zorgen dat andere websites een relevante link leggen naar onze website. 

Eenvoudig gezegd, niet zo eenvoudig gedaan.
 
In de praktijk is dat natuurlijk niet zo evident: waar vind je websites die naar jou willen linken? En belangrijker: met relevante ankerteksten en vanuit een relevant domein? Dat is de kunst van het 
SEO Link building agency-SEO-Varamedia

Hoe doe je link building?

  • Het bouwen van links verloopt bij ons steeds op dezelfde doeltreffende manier: 
  • We bekijken de belangrijkste keywords waarop je website moet ranken en onderzoeken eerst of deze inhoudelijk op punt staan of mogelijks nog kunnen verbeteren (= on-page SEO). 
  • Vervolgens onderzoeken we of de interne linking van je website klopt en geen onduidelijkheid kan scheppen voor Google (= on-page SEO). 
  • Daarna starten we een positietracking op deze keywords en doen we een nulmeting. Het link building proces kan beginnen. 
  • Hierna zoeken we relevante websites met content over dezelfde onderwerpen als waarover jouw website gaat. We zoeken deze websites met gebruik van tools als SEMrush of Ahrefs. En natuurlijk hebben we ook onze ruime ervaring en eigen partnernetwerk. 
  • We plannen twee type links in: blog posts en partnerlinks. In specifieke verhouding afhankelijk van je type website, je huidige posities in Google en je budget. 
  • De resultaten beginnen te komen. Het rendement van de campagne volgen we op aan de hand van onze eerder ingestelde nulmeting en positietracking. Je ziet de gemiddelde posities in Google zelf verschuiven richting de 1. Vandaag sta je bijvoorbeeld op een gemiddelde positie 45, volgende week gemiddeld op positie 40, de week erna op 35, enzovoort.
SEO Link building agency-SEO-Varamedia

Link juice, high-quality links, nofollow vs dofollow

Links moeten op een specifieke manier geplaatst worden.

Ten eerste moeten ze van hoge kwaliteit zijn: geen spammy domeinen of zelfs domeinen uit een ver, vreemd land. We werken het liefst met domeinen uit het eigen land: België of Nederland. 

Daarnaast moeten de links follow zijn waarbij de website aan een zoekmachine zegt: deze link mag je volgen waarmee je link juice van mij mag doorgeven naar die andere website. Link juice is de andere benaming van PageRank. Lees hier het artikel: Hoe zoekalgoritmen werken.

Bing Webmaster Tools-SEO-Varamedia

Onze garantie. Beloofd.

Een grafiek zegt meer dan duizend woorden.

SEO Link building agency-SEO-Varamedia

"Onze SEO-klanten kennen allemaal een serieuze omzetgroei. Als je nog twijfelt: niet twijfelen, gewoon doen. SEO is meer rendabel dan veel andere marketingoplossingen!"

- Jeroen Van Raemdonck

Wat kan u verwachten van ons Search Marketingbureau?

Wij zijn geen gewoon SEO bureau dat de pagina’s optimaliseert en het hierbij laat. Dan kan je evengoed je SEO zelf doen en dit niet uitbesteden aan een partner (het zou veel goedkoper zijn). Neen, Varamedia werkt helemaal anders, zoals je ook kan lezen op onze Over ons pagina. We nemen verantwoordelijkheid en rapporteren niet in kliks, noch views. In conversies: echte, reële leads.

We maken een duidelijk SEO concurrentieplan, SEO content plan en link acquisitie plan om de grootste vooruitgang te boeken.

De progressie wordt non-stop gemeten. We houden elke klik en impressie bij in ons systeem. De ROI wordt zo gemeten en de SEO wordt zo verder geoptimaliseerd.

Agency’s zeggen nogal snel dat ze “gespecialiseerd zijn in zoekmachineoptimalisatie“. Maar het is niet omdat je weet wat SEO betekent dat je er ook expert in bent. Net zoals je geen Excel-expert bent doordat je weet hoe Excel er in zijn basis uit ziet.

link building

Zoek je een topexpert op vlak van link building?

5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Link building specialisatie inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun link building en SEO:

Uitgelichte case: Groep Wouters

"Van minder dan 10 leads per MAAND, tot verschillende leads per DAG."

Varamedia bouwde een volledig nieuwe website voor Groep Wouters die sterk conversiegericht is. Via Google Ads en Social media marketing wordt verkeer gegenereerd, waarna de bezoekers met gerichte lead magnets kunnen mensen een inspiratiebrochure opvragen, waarna e-mail remarketing wordt opgestart. Bovendien is de website helemaal uitgebouwd met SEO-pagina’s en voerde Varamedia een link building campagne om het SEO-verkeer te doen stijgen.

Gerelateerde artikels

Link building

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding vormt een essentieel onderdeel voor een succesvolle SEO-strategie. Je linkbuilding uitbesteden aan het ervaren linkbuilding bureau Varamedia brengt vele voordelen met zich mee. Onze deskundige linkbuilding specialisten hebben de knowhow om hoogwaardige links te verkrijgen, je bestaande linkprofiel te optimaliseren en waardevolle content te creëren om je online zichtbaarheid te vergroten.

Link building

Linkbuilding

Varamedia is het Link Building agency bij uitstek met een netwerk van meer dan 1500 websites en daarnaast een dedicated SEO team dat zoekt naar relevante posities voor jouw website, in elke specifieke niche.

Voor elke klant gaan wij op het web manueel op zoek naar de beste posities. Vervolgens starten we een gesprek en onderhandeling op met deze websites en zorgen we ervoor dat jullie link building positie enorm verstevigt. Alles wordt nauwkeurig cijfermatig gemeten met position tracking waardoor het rendement wordt opgevolgd.

Link building

Linkbuilding laten doen

Linkbuilding is een onmisbaar onderdeel van een succesvolle SEO-strategie. Je linkbuilding laten doen door een ervaren linkbuilding agency als Varamedia biedt enorm veel voordelen.

Onze linkbuilding specialisten begrijpen hoe ze kwalitatieve links kunnen verkrijgen, je huidige linkprofiel kunnen optimaliseren en waardevolle content kunnen creëren om je online zichtbaarheid te vergroten.

Ontdek hoe onze specialisten tewerk gaan en hoe je linkbuilding kan uitbesteden om jouw website veel beter vindbaar te maken in Google.

Zoek jij het beste link building agency?

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?