Varamedia logo
33+

Uurtarief videograaf Varamedia - betaal voor kwalitatieve bedrijfsfilms

Ben je nog op zoek naar een manier om jouw bedrijf extra in de kijker te zetten? Dan is een bedrijfsfilm het perfecte middel om meer bekendheid te verwerven! Om een professionele video te maken heb je natuurlijk ook hulp nodig van een videoproductie team. Videografen zijn broodnodig om een kwalitatief product af te leveren. Gelukkig beschikt Varamedia over zo’n fantastisch video-team! Dankzij onze videograaf kan jij werken aan de videomarketing van jouw bedrijf. Lees hier meer over onze diensten. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Je bent hier:

Toegevoegde waarde van professionele bedrijfsvideo’s

De meeste videografen staan erom bekend dat ze filmpjes monteren van een bruidspaar op een bruiloft of van een communiefeest. Videografie is echter een fantastisch middel om jouw bedrijf, merk, product of dienst in de kijker te zetten. Met de hulp van een (freelance) videograaf kan je jouw bedrijf met de nieuwste apparatuur laten filmen. 

Het team van Varamedia is gespecialiseerd in allerlei soorten marketing, inclusief videomarketing. Communicatie over jouw producten of diensten via video’s is een goed idee. Spreek meer potentiële klanten aan met professionele bedrijfsfilms van Varamedia! Neem snel contact met ons op. 

Videograaf uurprijzen

Te verwachten voordelen bij een bedrijfsvideo

Lights, camera, action! Door een videograaf een cameraman te noemen dek je niet de volledige lading van wat professionele videografen allemaal voor jou kunnen betekenen. Een videograaf van Varamedia staat namelijk in voor de volledige productie van jouw bedrijfsfilm: de film, het bewerken, het geluid, de drone… Zo’n opdracht is een investering, maar het levert wel een prachtig, kwalitatief resultaat op dat veel voordelen heeft voor jouw bedrijf.

Die vele voordelen zetten we voor jou graag nog even op een rijtje. 

 • Met een bedrijfsvideo kan je hoger ranken op Google. Daarmee bedoelen we dat jouw bedrijf hoger in de zoekresultaten van bepaalde kernwoorden komt te staan. Met de juiste content marketing ben jij makkelijker te vinden voor potentiële klanten. 
 • Je kan je merkbekendheid vergroten. Dat is belangrijk: als mensen jouw merk herkennen, zijn ze sneller geneigd om jouw klant te worden. 
 • Video’s wekken meer vertrouwen op bij klanten. Mensen vinden het makkelijker om vertrouwen te hebben in een bedrijf wanneer ze het gevoel hebben dat ze de mensen achter het bedrijf kennen. Dit effect creëer je makkelijk met een goede video. 
 • Met video’s kan je meer klanten bereiken. Wanneer je aan de slag gaat met film heeft dit een positief effect op hoe vaak jouw bedrijf gedeeld wordt op sociale media. Dat komt jou goed uit!

Social media marketing is de toekomst van elk bedrijf. Geef jouw opdrachten door aan Varamedia en laat ons zorgen voor professionele montage van kwalitatief beeldmateriaal. Neem snel contact met ons op. 

Bekijk enkele voorbeelden van ons werk

Let’s create something amazing together!

Gemiddelde kosten videograaf

Een videograaf rekent natuurlijk ook kosten aan voor alle extra diensten die hij uitvoert: het gaat namelijk niet alleen maar om de opnames, maar ook om de belichting, de nabewerking, eventuele dronebeelden, een voice-over, het editen… Bovendien moet er voor het filmen nog gedacht worden aan de conceptontwikkeling van de video en hoe dit in jouw huisstijl kan passen. De professionals van Varamedia zorgen dus voor echt maatwerk voor jouw bedrijf.

Daarom is het moeilijk om vaste tarieven aan te geven. Alles hangt namelijk af van welk project jij in gedachten hebt. Wil jij de expertise van het videoteam van Varamedia inschakelen? Ben je benieuwd naar de uurprijs van jouw project? Neem dan contact met ons op.

Videograaf uurprijzen

Wat kan een videoproductiebedrijf voor jou betekenen?

Duidelijk aanwezig zijn op social media is erg belangrijk voor elk modern bedrijf. Een goed gemaakt filmpje kan al heel wat betekenen voor jouw marketing: mensen delen jouw pagina, je video komt op de feeds van potentiële klanten terecht… De kracht van video mag niet onderschat worden. 

Voor een kwalitatieve video is een simpele cameraset echter niet genoeg. Een video moet je echt produceren, en daarvoor maak je best gebruik van een professionele videograaf. Gelukkig kan Varamedia je helpen bij het maken van professionele video’s. 

Voorstellen van Varamedia

Bedrijfsvideo’s kunnen er op veel verschillende manieren uitzien. Om je alvast enkele ideeën te geven van welke videoprojecten je kan uitvoeren geven we je hier alvast enkele suggesties mee in de onderstaande tabel: 

 • Bedrijfsvideo

Het is erg belangrijk dat een bedrijf authenticiteit en transparantie vertoont naar hun klanten. Dat doe je het best met een leuke video. Zo’n bedrijfsfilm creëert bovendien vertrouwen bij klanten – heel belangrijk! Bekijk zeker de bedrijfsfilm van Varamedia ter inspiratie.

 • Testimonial video

De beste manier om iemand te overtuigen van jouw bedrijf is door ze te vertellen wat je doet. Een testimonial heeft een enorme overtuigingskracht en is dus zeker een handige tool voor jouw marketing! Een testimonial kan gemaakt worden op basis van interviews met verschillende actoren in het bedrijf. 

 • Product video

Wil jij je product of service beter verkopen? Zet het dan in de kijker met een product video! Zo weten klanten precies wat ze van jouw product kunnen verwachten of hoe jouw dienst in zijn werk gaat. 

 • Instructievideo

Wil jij duidelijkheid scheppen over hoe je je product nu precies moet gebruiken of welke stappen je moet doorlopen om van jouw diensten te kunnen genieten? Maak dan een instructievideo. 

 • Bedrijfscultuur video

Het kan soms erg moeilijk zijn om jouw bedrijfscultuur over te brengen aan een buitenstaander. Met een video gaat dat echter een stuk makkelijker! Dankzij onze opnames maak je potentiële klanten warm voor je bedrijf én nodig je sollicitanten uit om jouw werkcultuur beter te leren kennen. Win-win dus!

 • Vacaturevideo

Nog op zoek naar de perfecte aanvulling voor jouw team? Met een vacaturevideo spreek je veel meer mogelijke kandidaten aan! Bovendien zet je je eigen bedrijf mooi in de kijker. 

 • Onboarding

Nieuwe werkkrachten opleiden is vaak erg intensief. Met één of meerdere onboarding video’s kan je veel efficiënter te werk gaan!

 • Internal training video

Kosteneffectieve interne trainingen aanbieden aan jouw team? Dat gaat het best met onze kwalitatieve video’s!

Wij maken de beelden op basis van jouw wensen. Op die manier is het eindproduct helemaal wat jij voor ogen had. Al een idee welke video je door ons wil laten opnemen? Neem snel contact met ons op!

Benieuwd naar hoe wij jouw verhaal kunnen vastleggen?

Reken op Varamedia voor jouw professionele bedrijfsvideo

Je ziet het, een kwalitatieve, professionele video heeft veel voordelen voor jouw bedrijf. Vertrouw op de expertise van ons videomarketing-team en laat je omzet stijgen! Neem snel contact met ons op voor meer informatie. 

Samenwerken met het beste Videoteam?

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Videomarketing

Prijzen videograaf

Als je aan een videograaf denkt, denk je waarschijnlijk meestal aan mooie beelden van jullie bruiloft of kiekjes van een communiefeest. De meeste videografen staan inderdaad bekend voor het maken en bewerken van trouwfilms. Je kan een videograaf echter ook inzetten voor de videomarketing van jouw bedrijf. Dankzij het getalenteerde team van Varamedia wordt jouw bedrijf extra in de kijker gezet. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Testimonial video tips

Heb je je ooit afgevraagd hoe je krachtige testimonial video's kunt creëren die je merkbekendheid vergroten en je conversies stimuleren? Videomarketing agency Varamedia begrijpt het belang van overtuigende testimonial video's in moderne marketing. Wij geven jou in dit artikel de beste testimonial video tips.

In deze uitgebreide gids delen we onze waardevolle inzichten en strategieën om jou te helpen met het produceren van indrukwekkende testimonial video's. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilms zijn geweldig omwille van een aantal factoren. Je kan er een boodschap op een originele manier mee verpakken of een product voorstellen op een manier die klanten zal aanspreken. Met een bedrijfsvideo zet je je bedrijf in de kijker! Heb je geen idee hoe je moet beginnen aan dat bedrijfsfilm-script of die voice-over moet inspreken?

Een bedrijfsfilm laten maken kan aan betaalbare tarieven bij een marketing- en videoproductiebedrijf zoals Varamedia. Lees hier meer over onze videoproductie. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Drone videograaf

Ben jij op zoek naar een drone videograaf die jouw evenement, bedrijf of product eens in de kijker zet vanuit een ander perspectief? Wil je je doelgroep verrassen met een unieke drone film die een extra dimensie aan je verhaal geeft? Videomarketing bedrijf Varamedia staat met onze professionele drone videografen klaar om jouw visie tot leven te brengen!

Videomarketing

Social media video's

Ben je op zoek naar de ultieme manier om je merk te laten schitteren op social media? Zoek niet verder! Varamedia, dé expert op het gebied van videomarketing, staat klaar om jouw visie om te zetten in social media video's die je doelgroep zullen betoveren.

Ons team van ervaren professionals begrijpt de kracht van visuele content en hoe ze verschillende platformen kunnen inzetten om jouw doel te bereiken.

Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Bedrijfsvideo laten maken

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw bedrijf, producten of diensten in de schijnwerpers te zetten? Wil je potentiële klanten en werknemers overtuigen en inspireren door een boeiende bedrijfsvideo te laten maken? En dat aan een interessante prijs? Zoek niet verder! Varamedia is gespecialiseerd in videomarketing en het maken van opvallende bedrijfsvideo's die jouw verhaal op een unieke en krachtige manier vertellen.

Videomarketing

Videograaf

Ben je op zoek naar de ideale manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en je merk krachtig te presenteren? Zoek niet verder! Varamedia staat klaar om jouw visie om te zetten in boeiende en impactvolle bedrijfsvideo's.

Onze ervaren en creatieve videograaf is gepassioneerd over het vastleggen van jouw verhaal op een manier die blijft hangen. Lees verder en ontdek waarom onze expertise in videomarketing de sleutel is tot het succes van jouw volgende bedrijfsproject.

Videomarketing

Professionele bedrijfsvideo

Als ondernemer begrijp je het belang van een sterke online aanwezigheid. Een professionele bedrijfsvideo is dé manier om jouw boodschap op een aantrekkelijke manier te presenteren en blijvende indruk te maken op jouw doelgroep.

Bij Varamedia weten we dat iedere bedrijfsfilm uniek is en specifieke doelen nastreeft. Ontdek hoe onze videomarketing experts jou kunnen helpen met het maken van een professionele bedrijfsfilm die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie.

Videomarketing

Productvideo

Heb je een bedrijf dat producten verkoopt voor B2B of B2C? In dat geval heb jij productvideo's nodig om je klanten te informeren over de meerwaarde van je producten. Zo maak je leads en klanten warm, wordt je salesteam ondersteund en bouw je aan je merk.

Natuurlijk heb je misschien al enkele leuke bedrijfsvideo's of social media video's, maar daar stopt het niet. Wil jij scoren met jouw producten en marktleider worden: zet dan jouw producten in de kijker met een ultieme productvideo voor elk waardevol product in je gamma. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Samenwerken met het beste Videoteam?

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?