Varamedia logo
33+

Prijzen videograaf - jouw kwalitatieve bedrijfsvideo dankzij Varamedia

Als je aan een videograaf denkt, denk je waarschijnlijk meestal aan mooie beelden van jullie bruiloft of kiekjes van een communiefeest. De meeste videografen staan inderdaad bekend voor het maken en bewerken van trouwfilms. Je kan een videograaf echter ook inzetten voor de videomarketing van jouw bedrijf. Dankzij het getalenteerde team van Varamedia wordt jouw bedrijf extra in de kijker gezet. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Je bent hier:

Professionele videograaf inhuren voor jouw bedrijfsvideo

Varamedia professioneel videograaf

Bij videomarketing gebruik je een videograaf om jouw bedrijf, merk, product of dienst in de kijker te zetten. Videografen zorgen voor de ruwe beelden en de montage. Op heel wat verschillende manieren kan een videograaf een toegevoegde waarde creëren voor jouw bedrijf: met een productvideo, een bedrijfsfilm…

In ons team is er een top videograaf aanwezig om jou te helpen met het uitbreiden van je social media marketing. Met een korte film of video over jouw bedrijf, product of (extra) diensten kan je snel meer mensen overtuigen om klant te worden. Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen? Lees snel verder!

Onze videograaf is meester in het vertellen van verhalen. Hij begrijpt hoe hij jouw bedrijfsmissie, waarden en unieke eigenschappen kan vastleggen en presenteren op een manier die gedenkwaardig is en een blijvende indruk achterlaat bij kijkers.

Van die verhalen maakt hij social media video’s, productvideo’s, testimonial video’s… of één alomvattende bedrijfsvideo!

Het visuele aspect van jouw bedrijfsfilm is essentieel. Onze videograaf heeft een scherp oog voor detail en esthetiek, en weet hoe hij de juiste belichting, camerahoeken en composities moet gebruiken om een visueel verbluffend resultaat te leveren.

Lees bijvoorbeeld deze 13 tips voor de allerbeste testimonial video’s

Videoproductie omvat meer dan alleen opnemen. Onze professionals beheersen de technische aspecten van het proces, van geluidsbewerking tot kleurcorrectie, om een hoogwaardige productie te garanderen die indruk maakt op zowel visueel als auditief vlak.

Het maken van een professionele bedrijfsvideo vergt tijd, moeite en expertise. Door de volledige filmproductie aan onze ervaren videografen over te laten, kun jij je concentreren op jouw kernactiviteiten en vertrouwen op een geweldig eindresultaat.

Let’s create something amazing together!

Originele ideeën voor videomarketing

Jouw aanwezigheid op social media is een erg belangrijk aspect van je marketing als hedendaags bedrijf. Mensen delen filmpjes met elkaar, jouw beeldmateriaal komt op de feeds van potentiële klanten terecht… De kracht van video mag niet onderschat worden. 

Om krachtige video’s te creëren heb je echter meer nodig dan gewoon een cameraman en wat apparatuur. Het ruwe materiaal moet je namelijk ook nog laten monteren, er moet geluid op komen, misschien wil je wel een drone inzetten voor wat mooie shots… Videoproductie is veel meer dan gewoon een filmpje opnemen! Gelukkig zit je bij Varamedia op de juiste plek voor al jouw kwalitatieve bedrijfsfilms. 

Varamedia video prijzen

De verschillende pakketten van Varamedia

Nee, bij ons geen trouwfilm of bruiloften op het programma, onze camera staat geheel in dienst van jouw bedrijf. In plaats van meerdere videografen met elk hun eigen mening zorgen wij ervoor dat je kan vertrouwen op één professionele videograaf. Hij zal je begeleiden waar nodig en je project vormgeven naar jouw wensen.

Een videograaf hangt natuurlijk niet vast aan een enkel format. Een bedrijfsvideo filmen kan namelijk op veel verschillende manieren. Wat zet jij het liefst in de kijker? Hier geven we je alvast enkele mogelijkheden:

 • Bedrijfsvideo

Het is erg belangrijk dat een bedrijf authenticiteit en transparantie vertoont naar hun klanten. Dat doe je het best met een leuke video. Zo’n bedrijfsfilm creëert bovendien vertrouwen bij klanten – een onmisbaar effect! Bekijk zeker de bedrijfsfilm van Varamedia om geïnspireerd te worden. Dankzij ons fantastisch team kan je leveren op een kwalitatieve en snelle oplevering. 

 • Product video

Wil jij je product of service beter verkopen? Zet het dan in de kijker met een product video! Zo weten klanten precies wat ze van jouw product kunnen verwachten. 

 • Vacaturevideo

Nog op zoek naar de perfecte aanvulling voor jouw team? Met een vacaturevideo spreek je veel meer mogelijke kandidaten aan! Bovendien zet je je eigen bedrijf in de kijker.

 • Bedrijfscultuur video

Het kan soms erg moeilijk zijn om jouw bedrijfscultuur over te brengen aan een buitenstaander. Met een video gaat dat echter een stuk makkelijker! Dankzij onze opnames maak je potentiële klanten warm voor je bedrijf én nodig je sollicitanten uit om jouw werkcultuur beter te leren kennen. 

 • Onboarding

Nieuwe werkkrachten opleiden is vaak erg intensief. Met één of meerdere onboarding video’s kan je veel efficiënter te werk gaan!

 • Internal training video

Kosteneffectieve interne trainingen aanbieden aan jouw team? Dat gaat het best met onze kwalitatieve video’s!

 • Instructievideo

Wil jij duidelijkheid scheppen over hoe je je product nu precies moet gebruiken of welke stappen je moet doorlopen om van jouw diensten te kunnen genieten? Maak dan een instructievideo. 

 • Testimonial video

De beste manier om iemand te overtuigen van jouw bedrijf is door ze te vertellen wat je doet. Een testimonial heeft een enorme overtuigingskracht en is dus zeker een handige tool voor jouw marketing!

Bekijk enkele voorbeelden van ons werk

Onze videograaf rekent erop dat hij je mag begeleiden bij elk soort project. Bij Varamedia beschikken we al over heel wat ervaring met betrekking tot deze verschillende soorten video’s. Overtuigd van de kracht van videomarketing? Neem snel contact met ons op.

Benieuwd naar hoe wij jouw verhaal kunnen vastleggen?

Videograaf kosten

Jij vraagt je natuurlijk af wat de gemiddelde kosten van een videograaf zijn. Hoeveel kost een videograaf? Is dat genoeg om de gehele dag op een bedrijf in films vast te leggen? Moeten er andere kosten aan het kostenplaatje worden toegevoegd? Wat is het verschil tussen videografie en een fotograaf? 

De prijs van een videograaf hangt natuurlijk af van meerdere factoren. We berekenen de prijs op basis van welke diensten jij wil aanvragen. Een budget videograaf is natuurlijk niet altijd een goed idee: een kwalitatieve videograaf is de extra kosten echt wel waard! Jouw investering verdien je makkelijk terug aan de hand van de extra opbrengsten die je in je laatje zal krijgen.

Varamedia video prijzen

De vele voordelen van een bedrijfsfilm

Film is een heel dankbaar interactief medium waar je als bedrijf veel mee kan doen. Wil je de mooiste momenten van jouw carrière oplijsten voor toekomstige klanten? Wil je een typische dag op de werkvloer filmen? Alles kan en alles mag! 

Een professionele bedrijfsvideo heeft heel wat voordelen voor jouw onderneming. Die zetten we hier graag even voor jou op een rijtje: 

 • Je kan je merkbekendheid vergroten. 
 • Je kan hoger ranken op Google. De bedoeling van content marketing is dat zoekmachines je sneller vinden, zodat potentiële klanten jouw bedrijf makkelijk op het spoor komen. 
 • Je kan meer klanten bereiken. Video’s worden makkelijker gedeeld dan andere vormen van media. 
 • Video’s wekken meer vertrouwen op bij klanten. Daardoor zullen meer mensen converteren van clicks naar klanten. En dat komt jou goed uit!

Social media marketing is de toekomst voor elk bedrijf. Investeer nu al in kwalitatieve marketing en neem contact op met Varamedia!

5 redenen waarom videomarketing voor meer omzet zorgt voor jouw bedrijf

Kies voor de videograaf van Varamedia!

Nee, een videograaf huur je niet enkel in wanneer je gaat trouwen. Een bedrijfsvideo laten maken door een professional is een fantastisch idee voor jouw bedrijf. Ben jij benieuwd naar wat onze top videograaf voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Samenwerken met het beste Videoteam?

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Videomarketing

Bedrijfsfilm laten maken kosten

In de moderne, digitale wereld is een bedrijfsfilm onmisbaar geworden om de aandacht van je doelgroep te grijpen en je boodschap op een gedenkwaardige manier over te brengen. Het maken van een bedrijfsfilm is echter meer dan alleen een camera oppakken en opnemen; het vereist een diepgaande kennis van videomarketing. Varamedia is jouw partner in het creëren van bedrijfsvideo's die niet alleen je boodschap effectief communiceren, maar ook de kosten onder controle houden.

Videomarketing

Video agency

Ben jij nog op zoek naar een manier om je winsten te verhogen? Ben je op zoek naar een manier om klanten aan te spreken? Dan is videomarketing een goed idee! Daarvoor heb je natuurlijk wel nood aan een goede video agency om je te helpen bij het maken van kwalitatieve video’s. 

Varamedia is gespecialiseerd in allerlei soorten marketing. Dankzij ons in-house videoteam helpen we je om jouw brand in de kijker te zetten!

Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Social media video's

Ben je op zoek naar de ultieme manier om je merk te laten schitteren op social media? Zoek niet verder! Varamedia, dé expert op het gebied van videomarketing, staat klaar om jouw visie om te zetten in social media video's die je doelgroep zullen betoveren.

Ons team van ervaren professionals begrijpt de kracht van visuele content en hoe ze verschillende platformen kunnen inzetten om jouw doel te bereiken.

Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Testimonial video tips

Heb je je ooit afgevraagd hoe je krachtige testimonial video's kunt creëren die je merkbekendheid vergroten en je conversies stimuleren? Videomarketing agency Varamedia begrijpt het belang van overtuigende testimonial video's in moderne marketing. Wij geven jou in dit artikel de beste testimonial video tips.

In deze uitgebreide gids delen we onze waardevolle inzichten en strategieën om jou te helpen met het produceren van indrukwekkende testimonial video's. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Productvideo

Heb je een bedrijf dat producten verkoopt voor B2B of B2C? In dat geval heb jij productvideo's nodig om je klanten te informeren over de meerwaarde van je producten. Zo maak je leads en klanten warm, wordt je salesteam ondersteund en bouw je aan je merk.

Natuurlijk heb je misschien al enkele leuke bedrijfsvideo's of social media video's, maar daar stopt het niet. Wil jij scoren met jouw producten en marktleider worden: zet dan jouw producten in de kijker met een ultieme productvideo voor elk waardevol product in je gamma. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Testimonial video

Een krachtige testimonial video is dé manier om jouw bedrijf positief in de schijnwerpers te zetten en jezelf te onderscheiden van concurrentie. Jouw klanten, werknemers en partners hebben elk unieke ervaringen die kunnen bijdragen aan het imago van jouw bedrijf.

Varamedia is een expert in videomarketing en helpt met het creëren van meeslepende testimonial video's die de ware essentie van jouw bedrijf vastleggen. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilms zijn geweldig omwille van een aantal factoren. Je kan er een boodschap op een originele manier mee verpakken of een product voorstellen op een manier die klanten zal aanspreken. Met een bedrijfsvideo zet je je bedrijf in de kijker! Heb je geen idee hoe je moet beginnen aan dat bedrijfsfilm-script of die voice-over moet inspreken?

Een bedrijfsfilm laten maken kan aan betaalbare tarieven bij een marketing- en videoproductiebedrijf zoals Varamedia. Lees hier meer over onze videoproductie. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Videomarketing

Jouw brand in de kijker zetten én meer klanten verwerven? Dat doe je met videomarketing! Deze innovatieve techniek vraagt weinig inspanning van jouw potentiële klant en leent zich perfect tot delen op sociale media.

We merken dat steeds meer bedrijven inzetten op dit medium en met reden: in het tijdperk van sociale media kan je de trein van videomarketing beter niet missen! Elk bedrijf kan baat hebben bij videomarketing. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Videograaf

Ben je op zoek naar de ideale manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en je merk krachtig te presenteren? Zoek niet verder! Varamedia staat klaar om jouw visie om te zetten in boeiende en impactvolle bedrijfsvideo's.

Onze ervaren en creatieve videograaf is gepassioneerd over het vastleggen van jouw verhaal op een manier die blijft hangen. Lees verder en ontdek waarom onze expertise in videomarketing de sleutel is tot het succes van jouw volgende bedrijfsproject.

Samenwerken met het beste Videoteam?

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?