Varamedia logo
33+

Videograaf bedrijfsfilm inhuren - Varamedia

Om succes te hebben in het hedendaagse marketinglandschap is een goede aanwezigheid op sociale media cruciaal. De beste manier om een goede indruk achter te laten bij potentiële klanten? Een bedrijfsfilm natuurlijk! Varamedia kan je helpen dankzij onze sterke focus op videomarketing. Onze professionele videograaf zorgt ervoor dat jouw bedrijf in een krachtige video gevat kan worden. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Je bent hier:

Bereik potentiële klanten met jouw bedrijfsfilm

Met een getalenteerde videograaf kan je jouw bedrijf, merk, dienst of product op een goede manier in de kijker zetten. Een online video is de perfecte manier om de visie van jouw bedrijf te vertalen naar een aantrekkelijk medium. Een professionele videograaf kan je helpen om kwalitatieve videoproductie te voorzien. 

Een video maken is namelijk niet zo makkelijk als het lijkt. Je hebt niet alleen een goede camera nodig, maar ook een voice-over, muziek, animaties, een script, luchtbeelden… Het eindresultaat is echt maatwerk. Gelukkig kan het videoteam van Varamedia je daarbij helpen!

Een bedrijfsfilm laten maken door Varamedia

Een sterke aanwezigheid op sociale media is erg belangrijk voor elk bedrijf. Of het nu gaat om een social video via YouTube of je Facebookpagina, de boodschap blijft dat een investering in een kwalitatieve video veel voordelen kan hebben voor jouw bedrijf. 

Videograaf inhuren

Let’s create something amazing together!

Verschillende soorten bedrijfsvideo

Een bedrijfsfilm kan er natuurlijk op veel verschillende manieren uitzien. Afhankelijk van jouw wensen passen wij onze diensten aan. Hier zijn alvast enkele suggesties voor soorten video’s die we voor jou kunnen maken: 

 • Productvideo

Wil jij je producten of diensten beter verkopen? Zet het dan in de kijker met een productvideo! 

 • Vacaturevideo

Nog op zoek naar de perfecte aanvulling voor jouw team? Met een vacaturevideo spreek je veel meer mogelijke kandidaten aan! Bovendien zet je je eigen bedrijf in de kijker. Vind kandidaten met een passie voor de job tussen je kijkers!

 • Internal training video

Kosteneffectieve interne trainingen aanbieden aan jouw team? Dat gaat het best met onze kwalitatieve video’s! Wij produceren de video’s, jij traint je werknemers. 

 • Instructievideo

Wil jij duidelijkheid scheppen over hoe je je product nu precies moet gebruiken of welke stappen je moet doorlopen om van jouw diensten te kunnen genieten? Maak dan een instructievideo!

 • Onboarding

Nieuwe werkkrachten opleiden is vaak erg intensief. Met één of meerdere onboarding video’s kan je veel efficiënter te werk gaan! Zo bereik je je doelstelling op een betere manier. 

 • Bedrijfscultuur video

Het kan soms erg moeilijk zijn om jouw bedrijfscultuur over te brengen aan een buitenstaander. Met een video gaat dat echter een stuk makkelijker!

 • Bedrijfsvideo

Het is erg belangrijk dat een bedrijf authenticiteit en transparantie vertoont naar hun klanten. Dat doe je het best met een leuke korte film. Zo’n bedrijfsfilm creëert bovendien vertrouwen bij klanten – een onmisbaar effect! Bekijk zeker de bedrijfsfilm van Varamedia om geïnspireerd te worden door onze storytelling. 

 • Testimonial video

De beste manier om nieuwe klanten te overtuigen van jouw bedrijf is door ze te vertellen wat je doet. Een testimonial heeft een enorme overtuigingskracht en is dus zeker een handige tool voor jouw marketing!

Wil jij onze hulp voor de productie van jouw bedrijfsfilm? Neem snel contact met ons op!

Bekijk enkele voorbeelden van ons werk

Benieuwd naar hoe wij jouw verhaal kunnen vastleggen?

Bedrijfsfilms: de beste aanpak voor jouw marketing

Jouw social media marketing uitbouwen? Daar kunnen wij je bij helpen! Van scripts tot opnames filmen, tot jouw video’s op verschillende kanalen verspreiden – Varamedia staat voor je klaar. Wij helpen je om van concept tot product te komen. 

Video is een interactief communicatiemiddel dat mensen sneller voor jouw bedrijf doet kiezen. Potentiële klanten hebben het idee dat ze jouw bedrijf beter leren kennen, waardoor ze sneller naar jou zullen keren in plaats van de concurrentie. 

De vele voordelen van een bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo heeft heel wat voordelen voor jouw branding. We zetten de belangrijkste alvast even op een rijtje:

 • Je kan meer klanten bereiken. Video’s circuleren sneller dan alle andere vormen van media. 
 • Je kan je merkbekendheid vergroten. Dat is belangrijk, want wie jouw brand kent is meer geneigd om iets van je te kopen!
 • Met een goede video verspreid je een memorabele boodschap. Blijf kijkers langer bij!
 • Je zal hoger ranken op Google. Een goede content marketing strategie zorgt ervoor dat jij hoger in de zoekresultaten terecht komt, waardoor mensen sneller op jouw website zullen klikken. 
 • Video’s wekken meer vertrouwen op. Wanneer mensen meer vertrouwen hebben in jouw producten en jouw missie, verkoop je ook meer. 

Overtuigd van onze social media marketing strategieën? Neem snel contact op! 

Jouw verhaal vertellen met Varamedia

Ben jij klaar om te beginnen aan jouw professionele bedrijfsfilm? Laat ons helpen! We bespreken alles, van kostprijs tot voorbereiding, graag samen met jou in een persoonlijk gesprek. Neem snel contact met ons op!

Samenwerken met het beste Videoteam?

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Videomarketing

Testimonial video

Een krachtige testimonial video is dé manier om jouw bedrijf positief in de schijnwerpers te zetten en jezelf te onderscheiden van concurrentie. Jouw klanten, werknemers en partners hebben elk unieke ervaringen die kunnen bijdragen aan het imago van jouw bedrijf.

Varamedia is een expert in videomarketing en helpt met het creëren van meeslepende testimonial video's die de ware essentie van jouw bedrijf vastleggen. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Bedrijfsvideo laten maken

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw bedrijf, producten of diensten in de schijnwerpers te zetten? Wil je potentiële klanten en werknemers overtuigen en inspireren door een boeiende bedrijfsvideo te laten maken? En dat aan een interessante prijs? Zoek niet verder! Varamedia is gespecialiseerd in videomarketing en het maken van opvallende bedrijfsvideo's die jouw verhaal op een unieke en krachtige manier vertellen.

Videomarketing

Videograaf

Ben je op zoek naar de ideale manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en je merk krachtig te presenteren? Zoek niet verder! Varamedia staat klaar om jouw visie om te zetten in boeiende en impactvolle bedrijfsvideo's.

Onze ervaren en creatieve videograaf is gepassioneerd over het vastleggen van jouw verhaal op een manier die blijft hangen. Lees verder en ontdek waarom onze expertise in videomarketing de sleutel is tot het succes van jouw volgende bedrijfsproject.

Videomarketing

Uurtarief videograaf

Ben je nog op zoek naar een manier om jouw bedrijf extra in de kijker te zetten? Dan is een bedrijfsfilm het perfecte middel om meer bekendheid te verwerven! Om een professionele video te maken heb je natuurlijk ook hulp nodig van een videoproductie team. Videografen zijn broodnodig om een kwalitatief product af te leveren. Gelukkig beschikt Varamedia over zo’n fantastisch video-team! Dankzij onze videograaf kan jij werken aan de videomarketing van jouw bedrijf. Lees hier meer over onze diensten. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Videomarketing diensten

Ben jij op zoek naar professionele videomarketing diensten om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Bij Varamedia zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van impactvolle video content die jouw doelgroep aanspreekt. Ontdek hoe onze videomarketing strategieën jouw online conversies kunnen verhogen en je bedrijf op de kaart kunnen zetten. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilms zijn geweldig omwille van een aantal factoren. Je kan er een boodschap op een originele manier mee verpakken of een product voorstellen op een manier die klanten zal aanspreken. Met een bedrijfsvideo zet je je bedrijf in de kijker! Heb je geen idee hoe je moet beginnen aan dat bedrijfsfilm-script of die voice-over moet inspreken?

Een bedrijfsfilm laten maken kan aan betaalbare tarieven bij een marketing- en videoproductiebedrijf zoals Varamedia. Lees hier meer over onze videoproductie. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Bedrijfsvideo

In de huidige digitale wereld, waar de concurrentie heviger is dan ooit tevoren, is het essentieel om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten. Eén van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door middel van een overtuigende bedrijfsvideo.

Bij Varamedia begrijpen we de impact van een goede videomarketing strategie en we zijn er trots op om jouw partner te zijn in het overbrengen van jouw boodschap naar de wereld.

Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Prijzen videograaf

Als je aan een videograaf denkt, denk je waarschijnlijk meestal aan mooie beelden van jullie bruiloft of kiekjes van een communiefeest. De meeste videografen staan inderdaad bekend voor het maken en bewerken van trouwfilms. Je kan een videograaf echter ook inzetten voor de videomarketing van jouw bedrijf. Dankzij het getalenteerde team van Varamedia wordt jouw bedrijf extra in de kijker gezet. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Videomarketing

Productvideo

Heb je een bedrijf dat producten verkoopt voor B2B of B2C? In dat geval heb jij productvideo's nodig om je klanten te informeren over de meerwaarde van je producten. Zo maak je leads en klanten warm, wordt je salesteam ondersteund en bouw je aan je merk.

Natuurlijk heb je misschien al enkele leuke bedrijfsvideo's of social media video's, maar daar stopt het niet. Wil jij scoren met jouw producten en marktleider worden: zet dan jouw producten in de kijker met een ultieme productvideo voor elk waardevol product in je gamma. Bekijk zeker onze showcase pagina om alles op een rijtje te zien!

Samenwerken met het beste Videoteam?

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?