Varamedia logo

Maak kennis met ons team

Groeien met het team van Varamedia.

Het team van Varamedia bestaat uit warme, positieve talenten met allemaal een heel aanvullende specialisatie. Samen creëren we succesvolle campagnes voor onze klanten en bouwen we aan het succesverhaal van ons bedrijf.

De bedrijfscultuur bij Varamedia kenmerkt zich door een sterke openheid, autonomie en plezier. Bij Varamedia krijg je 100 procent de kans om je eigen invulling te geven aan je job.

Het team van Varamedia

Jeroen Van Raemdonck

Founder

Sylvia Verbanck

Office & HR manager

Digital project manager

Renilde Decuyper

Jean-Paul Dames

Videomarketeer

Maarten Marijs

E-mailspecialist

Webdesigner

Dylan De Blander

Tilien Vanhooren

Digital marketeer

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken.

SAY 👋 TO VARAMEDIA

Stelde je vorige marketingbureau je teleur?

Veel van onze klanten kwamen met ons in contact na al met een, twee of meerdere (SEO-)marketingbureaus en consultants te hebben gewerkt. Vaak kwamen zij terug van een kale reis waarbij het rendement op de marketingkosten amper te zien was. 

Wil je winnen in SEO en écht boven je concurrenten uitstijgen in Google? Dan heb je een SEO-bureau nodig dat veel verder gaat dan de traditionele optimalisaties die we ondertussen wel allemaal kennen. We go the extra mile en we practice what we preach.

Ambities om te winnen in Google en je markt te veroveren? Vertrouw dan op een SEO-team dat Google doorgrondt én commercieel even scherp nadenkt als jezelf. Welkom bij Varamedia, waar we je website écht hoger doen ranken en beter doen renderen dan die van je concurrenten. 

Krijg een eerste indruk van de warme bedrijfscultuur

Contactformulier (Artikels POPUP)

Formulier dat wordt geïntegreerd op de artikels in de vorm van een popup.

Naam*(Vereist)
* verplicht in te vullen