Varamedia logo
33+
/
/
De Supporters

De SEO Fundamentals helemaal aangepakt

De Supporters biedt alomvattende administratieve ondersteuning aan KMO’s die om uiteenlopende redenen kiezen voor een externe partner. Met diensten als Office Management, Administratie, HR- of Financegerelateerde ondersteuning is De Supporters een ideale partner voor de meeste bedrijven. Het bureau klopte aan bij Varamedia voor een alomvattende SEO-strategie waarmee zij bovenaan in Google konden komen te staan zonder te betalen voor Google Ads-advertenties.

Bewezen diensten

De uitdaging

De doelgroep van De Supporters zijn bedrijven die zoeken naar zoektermen zoals ‘administratieve ondersteuning’. Op deze zoektermen zit veel concurrentie waardoor er een slimme SEO-strategie moest komen voor een waardevol plekje op pagina 1 in Google. 

 

Onze aanpak

Voorafgaand de interventie van Varamedia bevatte de website weinig pagina’s. Geen enkel SEO agency zal een klant adviseren om aan SEO te doen zonder meer pagina’s te maken. Om te weten wélke pagina’s, moet eerst een alomvattend zoekwoordenonderzoek gebeuren. Dat was de basis waarmee Varamedia startte. 

Maar daarbij bleef het natuurlijk niet. Het zoekwoordenonderzoek legde vele honderden interessante zoektermen bloot die in de toekomst moeten dienen als onderwerp van een pagina. Om die reden moet de website worden voorzien van een solide content module om vlot pagina’s te kunnen publiceren en clusteren – heel belangrijk om topic authority te realiseren in een bepaalde niche in Google. 

Het resultaat

Varamedia startte met een technische SEO-audit waaruit heel wat actiepunten naar voren kwamen. De zaken die Varamedia zelf kon oplossen, pakten we meteen ook aan want een plan zonder uitvoering is uiteraard maar… een dood document. 

Wij houden van een hands-on aanpak waarbij we direct impact willen maken. Daarom voeren we acties die eenvoudig maar impactvol zijn, ook meteen uit.

Daarnaast creëerden we een zoekwoordenonderzoek in spreadsheetvorm dat is opgebouwd als to do list waarbij elk lijntje in de spreadsheet bepaalde prioriteiten en een planning krijgt. We bouwen veel structuur in het plan zodat er stapsgewijs kan worden gebouwd aan het realiseren van de SEO-doelstellingen: namelijk op bepaalde zoekwoorden de nummer 1 worden in Google. 

Ook zulke resultaten boeken?

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?