Varamedia logo
33+
/
/
Be Yourself

“Sterke nieuwe website voor recruiter Be Yourself”

Recruiter Be Yourself benaderde Varamedia voor een krachtige nieuwe website met afzonderlijke subsites voor elk wervingsgebied: Healthcare, Finance, HR, Sales en Technology. Daarnaast moest de website via een API automatisch vacatures kunnen importeren vanuit een externe vacaturetool. Het webdevelopment team van Varamedia stond klaar om deze specifieke vereisten te realiseren, met aandacht voor detail en gebruiksgemak voor zowel recruiters als potentiële kandidaten.

Bewezen diensten

De uitdaging

De sector van recruiting is extreem competitief en het zijn vaak de kleine details die het verschil maken. Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we een uitgebreid marketingplan ontwikkeld dat alle belangrijke aspecten van recruitment marketing omvat. Onze focus lag op het creëren van een strategie die niet alleen de aandacht zou trekken, maar ook potentiële klanten en kandidaten zou overtuigen.

Ons team van WordPress Developers heeft zich gericht op het bouwen van een geavanceerde website die niet alleen informatief is, maar ook een naadloze gebruikerservaring biedt. Tegelijkertijd heeft onze videograaf zich toegelegd op het produceren van hoogwaardige videocontent, zoals bedrijfspresentaties en testimonials, om de geloofwaardigheid en aantrekkelijkheid van Be Yourself te versterken.

Het marketingstrategieteam was verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van doelgerichte campagnes via diverse kanalen, inclusief sociale media en e-mailmarketing. Door voortdurende analyse en optimalisatie van onze strategieën konden we de effectiviteit ervan maximaliseren en zo de groei van Be Yourself stimuleren.

Deze multidisciplinaire aanpak heeft niet alleen geleid tot een verbeterde merkpositionering en zichtbaarheid in de markt, maar heeft ook bijgedragen aan het genereren van waardevolle leads voor het salesteam van Be Yourself. Het resultaat is een solide basis voor verdere uitbreiding en succes in de competitieve wereld van recruitment.

Onze aanpak

We gingen aan de slag met het creëren van een krachtige website boordevol custom development. De core van de website bleef echter WordPress, bekend om zijn uitstekende gebruiksvriendelijkheid en SEO-voordelen.

Videomarketing: daarnaast maakten we een complete bedrijfsvideo, bedoeld voor recruitment en branding, met ingehuurde acteurs. We vergeleken de prijzen met andere videobureaus en onze prijs zat ruim aan 30% van de prijs van wat een complete shoot van dit niveau normaal kost. Bekijk hier de video!

Het resultaat

Onze inspanningen resulteerden in een krachtige website die bol staat van maatwerk ontwikkeling, met WordPress als stevig fundament.

Bekijk hier een preview van de website en bekijk hieronder enkele screenshots.

 

Ook zulke resultaten boeken?

Realisatie bedrijfsvideo

Ook zulke resultaten behalen? Wij kunnen helpen!

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?