Varamedia logo
33+

SAY ūüĎč TO VARAMEDIA

Rank bovenaan Google met SEO

Met Search Engine Optimization (SEO) komt jouw website op een organische manier op nummer 1 in Google te staan. Zo verhoog je de zichtbaarheid en autoriteit van je bedrijf, trek je relevante bezoekers en verwezenlijk je meer leads.
 

Waarom je als bedrijf voor SEO moet kiezen‚Äč

Met SEO verschijnt jouw website bovenaan in Google. Ons SEO bureau staat erom bekend een hoge ROI te hebben omdat het aantal conversies dat voortkomt uit SEO-leads veel hoger is dan bij uitgaande leads (bv.: gedrukte advertenties). Die klus alleen klaren is heel tijdsintensief en vraagt heel wat energie. Reken daarom op de experten van Varamedia voor jouw SEO! Wij doen het werk, jij geniet van de opbrengst!

Bij Varamedia zijn we expert in zoekmachineoptimalisatie! In maximum 6 maanden tijd brengen wij jouw bedrijf helemaal bovenaan in de zoekresultaten van Google. Dat levert gemiddeld 40% meer leads op én geeft je een enorme voorsprong op je concurrenten.

Van een SEO-analyse en content mapping tot SEO-teksten, linkbuilding, authority building en citation development, Varamedia zorgt ervoor dat elk aspect van jouw SEO tiptop in orde is. 

RELEVANTE BEZOEKERS

Met SEO trek je een doelgroep aan die gericht zoekt aan het zoeken is naar jouw producten of diensten.

b

RANK HOGER IN GOOGLE

In de top 3 van Google staan wekt vertrouwen en geeft je bedrijf autoriteit

DUURZAME INVESTERING

Als je je website optimaliseert, blijft die gedurende lange tijd in de top 3 van Google staan.

Uitgelichte case: Buildinc

Met een groei aan leads van meer dan 1500% toont Varamedia wel degelijk dat ze weten waarmee ze bezig zijn

+ 1000 à 1500

Leads per maand

b

#1 positie

In tal van belangrijke zoekwoorden in Google

+ 1500%

Groei aan leads

Pante: ‚ÄúVoor we met Varamedia samenwerkten, hadden we simpelweg geen leads via internet. Nu hebben gemakkelijk 10 √† 15 leads per week, die over het algemeen ook kwalitatief zijn. Binnen de zes weken stonden we met een aantal keywords op plaats √©√©n in Google. Hoe ze het doen is mij een raadsel, maar met een groei aan leads van meer dan 1500% toont Varamedia wel degelijk dat ze weten waarmee ze bezig zijn.‚ÄĚ

WANT TO ūü§Ě HANDS?

Jouw SEO uitbesteden aan Varamedia zorgt voor een heuse boost!

Met SEO pronk je bovenaan de zoekresultaten. Die klus alleen klaren is heel tijdsintensief en vraagt heel wat energie. Reken daarom op de experten van Varamedia voor jouw SEO! Wij doen het werk, jij geniet van de opbrengst! 

SEO is een techniek die resultaten oplevert op lange termijn. Je kan dus niet verwachten dat jouw website van vandaag op morgen op nummer 1 staat. Na gemiddeld zes maanden kan je de resultaten van jouw investering in SEO zien. Het goede nieuws is dat die resultaten lang aanhouden. Je kan dus nog een lange tijd genieten van de resultaten van jouw investering in SEO!

Verover de zoekresultaten van Google
Genereer meer leads en klanten
Wordt onafhankelijk van dure advertentiekosten (Facebook,...)
Jeroen Van Raemdonck

Neem contact met ons op

Eén aanspreekpunt voor jouw SEO, Varamedia!

Contactformulier expertisepagina's

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Hidden
test veldje

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?