Zoekmachineoptimalisatie

Rank bovenaan Google met SEO

Met Search Engine Optimization (SEO) komt jouw website op een organische manier op nummer 1 in Google te staan. Zo verhoog je de zichtbaarheid en autoriteit van je bedrijf, trek je relevante bezoekers en verwezenlijk je meer leads.

Waarom je als bedrijf voor SEO moet kiezen

Met SEO verschijnt jouw website bovenaan in Google. SEO staat erom bekend een hoge ROI te hebben omdat het aantal conversies dat voortkomt uit SEO-leads veel hoger is dan bij uitgaande leads (bv.: gedrukte advertenties).

relevente

RELEVANTE BEZOEKERS

Met SEO trek je een doelgroep aan die gericht zoekt aan het zoeken is naar jouw producten of diensten.
rank-hoger

RANK HOGER IN GOOGLE

In de top 3 van Google staan wekt vertrouwen en geeft je bedrijf autoriteit
duurzame

DUURZAME INVESTERING

Als je je website optimaliseert, blijft die gedurende lange tijd in de top 3 van Google staan.
macbook pro seo mockup varamedia-min

Varamedia helpt jou naar de top

Bij Varamedia zijn we expert in zoekmachineoptimalisatie! In maximum 6 maanden tijd brengen wij jouw bedrijf helemaal bovenaan in de zoekresultaten van Google. Dat levert gemiddeld 40% meer leads op én geeft je een enorme voorsprong op je concurrenten.

Van een SEO-analyse en content mapping tot SEO-tekstenlinkbuilding, authority building en citation development, Varamedia zorgt ervoor dat elk aspect van jouw SEO tiptop in orde is. 

Google

Verover Google met SEO

Met SEO pronk je bovenaan de zoekresultaten. Die klus alleen klaren is heel tijdsintensief en vraagt heel wat energie. Reken daarom op de experten van Varamedia voor jouw SEO! Wij doen het werk, jij geniet van de opbrengst!
Specialisatie in SEO

Onze experts hebben verregaande up-to-date kennis van SEO.

Hoogkwalitatieve contentcreatie

Onze experts hebben verregaande up-to-date kennis van SEO.

All-in aanpak

Er zijn meer dan 300 facetten die een rol spelen in jouw SEO. Wij zorgen dat er geen enkele parameter vergeten wordt!

93% van de mensen kijkt niet verder dan de eerste pagina van Google. Het is dus cruciaal om hoog te ranken in Google als je wil dat veel mensen jouw website bezoeken. Met SEO heb je een voorsprong op je concurrenten en realiseer je meer leads en conversies. Je bouwt je naamsbekendheid op en vergroot je groep potentiële klanten. Bovendien levert heel wat relevante bezoekers op en is het een duurzame investering waardoor SEO een hoge ROI heeft.
SEO is een techniek die resultaten oplevert op lange termijn. Je kan dus niet verwachten dat jouw website van vandaag op morgen op nummer 1 staat. Na gemiddeld zes maanden kan je de resultaten van jouw investering in SEO zien. Het goede nieuws is dat die resultaten lang aanhouden. Je kan dus nog een lange tijd genieten van de resultaten van jouw investering in SEO! Bovendien levert het gemiddeld 40% meer leads op voor jouw website en bereik je een relevante doelgroep met SEO.
Hoeveel je betaalt voor SEO ligt volledig in jouw handen. Je kan er zo ver mee gaan als je maar wil. Met een beperkt budget kan je al veel doen met SEO. Vaak is het ook interessant om SEO te combineren met andere instrumenten uit de marketingmix. Zo bekom je de meest optimale resultaten. Contacteer ons om te kijken wat jij met je beschikbare budget kan doen.
Je SEO zelf doen bespaart jou als bedrijf natuurlijk geld. Weet echter dat je met enkele aanpassingen aan jouw website in combinatie met een paar blogberichten weinig zal veranderen aan jouw positie op Google. Met kleine aanpassingen op onregelmatige basis kom je niet ver. SEO vereist consistentie en oog voor detail. Wil je dat aandacht wordt besteed aan alle facetten van SEO? Dan kan je de SEO beter uitbesteden aan een expert.

Search Engine Optimization uitbesteden?

Waarom je de SEM voor jouw bedrijf zou uitbesteden aan Varamedia?
Bespaar tijd

De voornaamste reden om jouw SEM uit te besteden? Je bespaart er jezelf heel wat tijd en moeite mee. De wereld van SEA en SEO kan simpel lijken, maar voor een beginner is het een echt doolhof.

Expertise

Een expert heeft jarenlange ervaring en kent de kneepjes van het vak. Voor experts kent de wereld van SEO en SEA amper geheimen. Daarenboven volgen experts de veranderingen binnen het vakgebied ook op de voet.

Budget

Denk je ‘Leuk, die Search Engine Marketing, maar dat kan ik me niet veroorloven’? Dan hebben we goed nieuws: je hebt niet per se een gigantisch budget nodig. Het minimum dagbudget om rendabele Google Ads-campagnes op te zetten is €20.

Strategische aanpak

Als je jouw Search Engine Optimization uitbesteedt, ben je er zeker van dat er een goed uitgedachte, strategische aanpak aan te pas komt. Een expert kan jou vertellen of je in SEA, SEO of beide moet investeren om jouw aanwezigheid op Google te vergroten.

rick seo marketeer

Rick Tousseyn
SEO expert

Neem contact met ons op

Eén aanspreekpunt voor jouw Search Engine Optimization, Varamedia!

Onze SEO klanten kennen allemaal een serieuze omzetgroei.

“Je merkt dat Varamedia zich onderscheidt van andere marketingbureaus in de manier waarop ze de website, SEO en SEA hebben aangepakt. Er komen dagelijks leads binnen en ik ben telkens volboekt voor de komende 3 maanden.”

Kevin Duyvejonck

Mosgigant

“Ik zou Varamedia zeker aanraden. Ik heb een zeer goede ervaring met het bedrijf. De SEO-content is van hoogstaand niveau. Voor mij is het allerbelangrijkste dat ik voldoende opdrachten heb, en dat is ook zo.”

Django Sterckx

Betonwerken SMP
Betonwerken SMP
“Het aantal bezoekers op de website is sterk gestegen sinds de samenwerking. Varamedia doet meer dan een ‘gewone’ SEO analyse. Hun SEO aanpak is heel doeltreffend en vrij uniek.”

Jeroen Bolle

Vamos.immo
Jeroen Bolle Vamos

Voeg je header hier toe

Wil je ook met jouw bedrijf groeien d.m.v SEO-marketing? Samen met onze SEO-marketeer gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.