SAY 👋 TO VARAMEDIA

Meer leads, omzet en winst met
e-mailmarketing!

Lead driven e-mailmarketing is een van de meest winstgevende marketingkanalen, als je het op de juiste manier inzet tenminste. Lees: niet bij gelegenheid eens een e-mail versturen, wel een doordachte e-mailstrategie met (geautomatiseerde) campagnes en gepersonaliseerde e-mails.

Hoe helpen wij met jouw lead e-mailmarketing?

We bouwen een e-mailstrategie uit gebaseerd op leadmagnets, marketing automation en nieuwsbrieven. Daarin informeren wij jouw doelgroep en brengen we producten of diensten onder de aandacht, zonder te vervelen. Met als ultieme doel meer leads genereren en zo jouw omzet een flinke impuls te geven.

Wil jij meer omzet en kwalitatieve leads halen uit jouw e-mailcampagnes? Neem dan vrijblijvend contact op en we behandelen de strategie en uitvoering van de lead e-mailmarketing voor jouw bedrijf.

Meer omzet

Het ultieme doel van lead driven e-mailmarketing is meer omzet behalen, al is dat zelf doen niet zo evident. Via een doordachte e-mailstrategie halen we het maximale uit jouw e-mailmarketing.

Uitbreiden van e-maillijst

Misschien heb je het al gemerkt, je e-maillijst uitbreiden is niet altijd eenvoudig. Maar wel belangrijk aangezien een uitgebreide mailinglijst je toestaat een duurzame relatie op te bouwen met meer klanten.

E-mailmarketing met een strategie

Lukraak e-mails sturen wanneer je er eens aan denkt zal waarschijnlijk weinig opleveren. Een goede e-mailmarketing wordt gedreven door strategie en consistentie.

Waarom?

Lead e-mailmarketing succesvol inzetten: alleen maar voordelen

Eén ding is duidelijk: lead e-mailmarketing maakt deel uit van een goede online lead driven marketinstrategie. Het is namelijk dé manier om je leads op te volgen en doorheen de marketing funnel te leiden. 

Betaalbaar én hoge return on investment

E-mailmarketing is niet alleen betaalbaar, het heeft ook een hoge return on investment.

Goed meetbaar

Je kan heel goed nagaan wat er met jouw e-mail gebeurt. Zo kan je volgende elementen monitoren: click-through rate, omzet, conversies…

Personalisering

Je kan specifieke doelgroepen targetten met een boodschap op basis van hun unieke kenmerken of gedrag dat ze eerder vertoonden.

WANT TO 🤝 HANDS?

Jouw e-mailmarketing uitbesteden aan Varamedia zorgt voor een heuse boost!

Vind je zo’n e-mailmarketingstrategie en uitvoering te veel werk? Don’t worry, bij Varamedia doen onze experts alles voor jou! Van strategische keuzes maken en de praktische uitwerking van de strategie tot het meten van de resultaten en het beantwoorden van al jouw vragen.Wij maken strategische keuzes op maat van jouw bedrijf!

Meer leads genereren
Meer klanten bereiken
Merkbekendheid vergroten

Neem contact met ons op

Eén aanspreekpunt voor jouw e-mailmarketing, Varamedia!

Contactformulier

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)