Varamedia logo
33+
/
/
Yogaloft

Yogaloft.be: een yogadoelgroep bereiken met video’s en sociale media

Yogaloft is een yogastudio met afdelingen in Brugge en Gent. Via de website yogaloft.be kunnen geïnteresseerden een yogasessie boeken. Naast yoga biedt het bedrijf via de website mahabreathwork.com een breathwork training aan waarin de kracht van de ademhaling met specifieke ademhalingstechnieken wordt getraind. We startten een samenwerking met als doelstelling: meer inschrijvingen met als hoofdkanaal sociale media. Om daar impact te kunnen maken, was natuurlijk video nodig dus ging onze videograaf volop aan de slag.

De uitdaging

Niets komt zonder uitdagingen en in dit project hadden we verschillende doelgroepen, namelijk de particulieren alsook andere (yoga)trainers of aspirant breathwork trainers. Hoe breng je een boodschap naar 2 diverse doelgroepen zonder je efforts maal 2 te moeten doen?

Onze aanpak

Varamedia koos voor een contentstrategie in combinatie met social media. In eerste instantie bleef de focus op Maha Breathwork liggen. We maakten verschillende video’s die vervolgens via sociale kanalen werden gepromoot in België en Nederland.

Daarnaast ontwikkelde Varamedia ook de website naar een hoger niveau en integreerden we meer modules die het overtuigingsproces konden stimuleren. We shootten ook een banner video specifiek voor het vullen van deze website (bekijk hier deze video op Youtube). 

 

Het resultaat

Yogaloft werd meer zichtbaar via sociale media en kwam naar buiten met een originele, frisse videostrategie. We maakten verschillende content filmpjes waaronder bijvoorbeeld verschillende filmpjes met als titel “Waarom geven yogadocenten verkeerde instructies?” of over disfunctioneel ademen.

Bekijk deze realisaties hier! 

Ook zulke resultaten boeken?

Realisaties

Ook zulke resultaten behalen? Wij kunnen helpen!

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?