Varamedia logo
33+
/
/
RQ Pools

"Een nieuwe website die luxe uitstraalt en je doet dromen van een zwembad!"

RQ Pools is een gerenommeerde zwembadbouwer uit Aalter. Zij plaatsen zwembaden zowel voor particulieren als andere professionals en zochten naar een website die zowel een B2C als B2B doelgroep aanspreekt.

Bewezen diensten

De uitdaging

De zwembadsector is een high-end sector waarin klanten doorgaans een stevig budget moeten betalen voor het plaatsen van een nieuw zwembad. De doelgroep is een bepaald welvarend segment wat het niet zo gemakkelijk maakt om deze mensen te targeten via traditionele sociale media advertenties (zonder veel geld te verliezen). De oplossing: een website die bijzonder goed converteert, gecombineerd met SEO en slimme zoekadvertenties.

Onze aanpak

We begonnen met de website te vernieuwen: mensen die een zwembad zoeken, willen onmiddellijk geïnspireerd worden. Om die reden ging ook onze videograaf aan de slag en maakte twee mooie bedrijfsvideo’s:

Bekijk deze realisaties hier! 

Het resultaat

Een nieuwe website die luxe uitstraalt en je doet dromen van een zwembad. Onmiddellijk als je de website bezoekt, kom je terecht in een luxueuze setting die je alvast een voorproefje geeft van hoe aangenaam het zou zijn om een zwembad te hebben in je tuin of poolhouse.

Ook zulke resultaten boeken?

Realisaties

Ook zulke resultaten behalen? Wij kunnen helpen!

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?