Varamedia logo
33+
/
/
Instituut Sanas

“Dankzij jullie is mijn winst vertienvoudigd - de beste keuze die ik al gemaakt heb!"

Sanne kwam bij ons aankloppen met het probleem dat haar socialemediakanalen geblokkeerd waren, wat een erg grote invloed had op de zaak. Varamedia heeft dit probleem met beide handen gegrepen door middel van een nieuwe opstart.

De uitdaging

Sanne kwam bij ons aankloppen met het probleem dat haar socialemediakanalen geblokkeerd waren, wat een erg grote invloed had op de zaak. Varamedia heeft dit probleem met beide handen gegrepen door middel van een nieuwe opstart.

Onze aanpak

Er werd een nieuwe website opgericht met als blikvanger een gloednieuwe promotievideo die de authenticiteit van de site sterk verhoogde. Daarnaast hebben we de SEO en SEA geoptimaliseerd om zo de zichtbaarheid op Google te verhogen.

Het resultaat

Deze acties resulteerden in een aanzienlijke verbetering van de zichtbaarheid op Google en een forse toename van het aantal klanten.
De winst van Sanas is vertienvoudigd.

Ook zulke resultaten boeken?

Sanne Vanhecke, trotse eigenares van Instituut Sanas uit Oostkamp is een gepassioneerde huidspecialist met jarenlange ervaring. Instituut Sanas is een huidinstituut voor afslanking, huidverbetering en cellulitebehandeling. Haar passie voor het lichaam zorgt niet enkel voor praktische behandelingen, maar ook de nodige theoretische kennis over hoe ons lichaam werkt en hoe wij daarop kunnen inspelen. 

Sanne kwam bij ons aankloppen met het probleem dat haar socialemediakanalen geblokkeerd waren, wat een erg grote invloed had op de zaak. Varamedia heeft dit probleem met beide handen gegrepen door middel van een nieuwe opstart. Er werd een nieuwe website opgericht met als blikvanger een gloednieuwe promotievideo die de authenticiteit van de site sterk verhoogde. Daarnaast hebben we de SEO en SEA geoptimaliseerd, wat resulteerde in een aanzienlijke verbetering van de zichtbaarheid op Google en een forse toename van het aantal klanten.

Sanne gaf haar verdere visie op de samenwerking met Varamedia.

Sanne had een volledig nieuwe opstart nodig en kwam zo bij Varamedia terecht.

Jullie hebben heel goed naar mij geluisterd - de website straalt echt mijn persoonlijkheid uit!

Sanne: “Ik krijg heel veel complimentjes over mijn website. Door het gebruik van zachte kleuren, heel veel groen en het gebruik van planten weerspiegelt mijn site precies wie ik ben. Het straalt ook veel vertrouwen uit. Afslanking legt veel bij de klanten bloot, dat is niet zomaar iets dat je boekt bij iemand.”

“Een jaar later sta ik op het randje om naar een vennootschap te gaan.”

Sanne: “Het resultaat van jullie acties is enorm. Mijn winst is maar liefst vertienvoudigd (!), en ik heb nu wekelijks 10 à 15 keer meer klanten. Ik zou Varamedia zeker aanbevelen bij andere bedrijven, het is de beste keuze die ik al gemaakt heb.

Ook zulke resultaten behalen? Wij kunnen helpen!

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?