Varamedia logo
22+
/
/
De Mosgigant

“Je merkt dat Varamedia zich onderscheidt van andere marketingbureaus in de manier waarop ze de website, SEO en SEA hebben aangepakt.”

Mosgigant bevindt zich in een zeer competitieve sector met aanzienlijke kosten voor Google Ads. Het is bijna onmogelijk om rendabele resultaten te behalen met Google Ads in deze branche. Hierdoor moesten alternatieve vormen van online marketing worden ontdekt die wel een aanzienlijk rendement opleveren.
Mosgigant

De uitdaging

Mosgigant zit in een bijzonder concurrentiële sector met heel hoge Google Ads kosten. Het is haast onmogelijk om rendabel Google Ads te doen in deze sector. Daarom moesten nieuwe vormen van online marketing worden gevonden die wel een grote rentabiliteit hebben.

de mosgigant uitdaging
de mosgigant aanpak

Onze aanpak

We vernieuwden de website en focusten vanaf dag 1 op SEO waarbij de website organisch hoger rankt in Google zonder dat advertentiebudget nodig is.

Het resultaat

De website genereert veel meer leads dan vroeger en de agenda zit altijd tot maanden vooruit boordevol!

de mosgigant resultaat

Ook zulke resultaten boeken?

Mosgigant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontmossing van gevels en daken. Ze zorgden reeds voor een diepe en grondige ontmossing voor tal van woningen in West-Vlaanderen en omstreken, zodat de gevels en daken weer als nieuw zijn.

Toch merkte zaakvoerder Kevin Duyvejonck dat de website niet veel nieuwe klanten aantrok en bijgevolg niets opbracht. Daarom ging hij op zoek naar een marketingbureau dat hem hierbij kon helpen. Varamedia nam de volledige website onder handen en zorgde voor een krachtige SEO-campagne, alsook betaalde campagnes zoals Facebook Ads en Google Ads.

“Ik was er meteen zeker van dat Jeroen weet waarmee hij bezig is, dus ik aarzelde dan ook niet om hem mijn project toe te vertrouwen.”

Volgens zaakvoerder Kevin Duyvejonck was het voor hem al snel duidelijk dat hij met Varamedia in zee zou gaan: “De eerste gesprekken waren vlot en spontaan. Ik was er meteen zeker van dat Jeroen weet waarmee hij bezig is, dus ik aarzelde dan ook niet om hem mijn project toe te vertrouwen.”

“Zolang de resultaten er zijn, ben ik tevreden. En die belofte komt Varamedia zeker na.”

Het is voor Kevin vooral belangrijk dat hij kan rekenen op een marketingbureau, zonder dat hij zich zelf al te veel moet bezighouden met het bijhouden van de resultaten. “Ik gaf Jeroen volledig carte blanche. Ik betaal het marketingbureau en zij moeten zorgen dat de leads binnenkomen, ik doe de rest wel”, aldus de zaakvoerder. “Hoe ze het doen, kiezen ze zelf. Zolang de resultaten er zijn, ben ik tevreden. En die belofte komt Varamedia zeker na.”

“Het is fijn dat je als klant bij Varamedia kan genieten van een snelle en persoonlijke aanpak.”

“Ook het contact met Varamedia verliep steeds vlot”, aldus de zaakvoerder. “Ik had bij Varamedia steeds één vast aanspreekpunt, Renilde, en kon haar altijd bereiken wanneer ik een vraag of opmerking had. Het is fijn dat je als klant bij Varamedia kan genieten van een snelle en persoonlijke aanpak!”

“Je merkt dat Varamedia zich onderscheidt van andere marketingbureaus in de manier waarop ze de website, SEO en SEA hebben aangepakt.”

Duyvejonck: “Al zitten we nog steeds in de startfase, toch merk ik al een duidelijk verschil tegenover de periode voor we met Varamedia samenwerkten. We beginnen nu al meer en meer kwalitatieve leads binnen te krijgen, wat een goed teken is. Je merkt dat Varamedia zich onderscheidt van andere marketingbureaus in de manier waarop ze de website, SEO en SEA hebben aangepakt. Bezig blijven zoals we bezig zijn, is de boodschap dus!”

Ook zulke resultaten behalen? Wij kunnen helpen!

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?