Varamedia logo
33+
/
/
Sojka Resort

"Varamedia gaat veel sneller to the point"

Het vinden van Vlaamse investeerders voor een Slowaaks hotelresort is makkelijker gezegd dan gedaan, toch? Niet als het aan Varamedia ligt. Toen CEO Gerdi Vanfleteren van Sojka bij ons aanklopte, waren we meteen enthousiast over dit project!
Sojka testimonial (1)

Bewezen diensten

De uitdaging

Zoeken naar Vlaamse investeerders voor een Slowaaks hotelresort… gemakkelijker gezegd dan gedaan? Niet met Varamedia. Toen Sojka CEO Gerdi Vanfleteren bij ons aanklopte, waren we meteen enthousiast voor dit project!

uitdaging sojka
aanpak sojka

Onze aanpak

We bouwden een nieuwe website, we gingen langs voor een videoshoot (inclusief drone-opnames) en we zorgen dat Sojka volop gebruik maakt van sociale media en bovendien ook te vinden is via belangrijke zoekwoorden in Google.

Het resultaat

Sojka is veel meer vindbaar dan vroeger via gelijk wel online kanaal: sociale media, Google (ads) en uiteraard ook via e-mail. Want e-mail marketing werkt.

Ook zulke resultaten boeken?

“"We hadden een moeilijke probleem, maar met Varamedia zijn we eruit geraakt. Ik kan alleen maar zeggen: chapeau en dank u wel."”

Gerdi Vanfleteren: “Sojka s.r.o. is een groot Slowaaks hotelcomplex met apart een groot restaurant, sauna en wellness.”

“Een jaar geleden ben ik met Varamedia in zee gegaan. Ik werd heel professioneel ontvangen en zij gingen sneller to the point. Zij helpen mij op alle vlakken: van leads bereiken, het opvolgen ervan, het bepalen van de juiste doelgroepen, er is veel automatisering, …”

Ik word daarnaast ook tijdig op de hoogte gesteld van resultaten en ik krijg herinneringen als leads niet tijdig opgevolgd worden.”

“Varamedia trok alle registers open”

Jeroen Van Raemdonck: “Het was niet gemakkelijk om met Sojka de juiste doelgroepen te vinden in Vlaanderen (mensen met interesse in reizen naar Slovakije). Laat staan het vinden van potentiële investeerders in het hotelproject. Dit was namelijk een tweeledige klantencase waarbij we twee soorten doelstellingen nastreefden. Toch slaagden we erin om de juiste doelgroepen af te bakenen. Met heel weldoordachte landingspagina’s en advertenties brachten we vervolgens communicatie naar buiten die de pracht van Slovakije mooi digitaal overbracht. Wat natuurlijk hielp, was dat we met ons marketingteam een teambuilding-uitstap naar Slovakije organiseerden om Gerdi beter te leren kennen. Van die gelegenheid maakten we meteen gebruik om ook mooie videobeelden te shooten: een win-win!

Het resultaat? Sojka staat duidelijk op de kaart in Vlaanderen bij alle Slowakije-liefhebbers.

Wil je graag een unieke reis beleven voor een scherp budget, middenin mooie Europese natuur en in alle comfort? Dan kunnen wij Sojka zeer sterk aanbevelen. Bekijk HIER de video van Sojka, gemaakt door de bedrijfsvideo ploeg van Varamedia.

Ook zulke resultaten behalen? Wij kunnen helpen!

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?