Varamedia logo
33+
/
/
Gevelreiniging Gilissen

De nieuwe website met gerichte advertenties zorgt voor leads van goede kwaliteit!

Bjorn had een ‘one-page’ website en wilde als eerste een volledig nieuwe website. Daarna wou hij het websiteverkeer ook boosten met SEO, Google Ads en social media advertising om zo meer leads binnen te krijgen.

Bewezen diensten

De uitdaging

De offerte-aanvragen kwamen in golven en mensen vonden zijn website niet als ze in Google aan het zoeken waren. Bjorn deed zelf Google Ads, maar de kost per lead was te hoog. Vroeger heeft hij jaren goed gescoord op SEO, maar de laatste 6 jaar vonden mensen zijn website niet meer.

Gilissen gevelreiniging uitdaging
Gilissen gevelreiniging aanpak

Onze aanpak

We bouwden een nieuwe website met 5 pagina’s inclusief een blogmodule geoptimaliseerd voor SEO. We legden doorheen de volledige site de nadruk op voor-en na foto’s en testimonials zodat de site vertrouwen uitstraalt! Na de lancering van de website hebben we het digitale marketingpakket opgestart. We zijn nog steeds bezig met het schrijven van SEO teksten waardoor de website hoger zal scoren op belangrijke zoekwoorden. Ook de advertenties op Google en social media staan live!

Het resultaat

Bjorn is heel tevreden met de professionele uitstraling van de website en de leads die binnenkomen via de advertenties zijn van goede kwaliteit! Hij heeft ook het volgende gezegd: “Jullie zijn het eerste top bedrijf in vele jaren. Leads maal 7 en van goede kwaliteit. Ook de mensen in jullie bedrijf zijn stuk voor stuk fijn om mee samen te werken.”

Website Gevelreiniging Gilissen

Ook zulke resultaten boeken?

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?