Webdesign Bureau Varamedia

WordPress
website laten
maken

Wil je een WordPress website laten maken? Varamedia bouwt betaalbare en complete WordPress websites of webshops voor een laag maandelijks bedrag en gemaakt om veel leads te genereren via SEO. All-in prijzen, inclusief site-updates, site-onderhoud en hosting.

Webdesign-bureau_Varamedia

WordPress websites laten maken gemaakt voor leadgeneratie

Bij Varamedia kan je indrukwekkende WordPress websites laten maken aan indrukwekkend lage prijzen. Eén ding staat centraal in de websiteprojecten die wij bouwen: het zijn stuk voor stuk unieke concepten helemaal op maat van de huisstijl. Bovendien letten we sterk op de performantie van de website, zodat hij goed kan doen wat hij hoort te doen: leads, aanvragen genereren en telefoonoproepen genereren. De website als digitaal verkoper voor een gezond draaiende business.

Gratis WordPress websites: pas op voor gratis!

Je kan ook gratis WordPress websites maken via wordpress.com. Dan heb je een mooie pagina met teksten, afbeeldingen en inhoud. Echter zal je moeten betalen als je ook je eigen persoonlijke domeinnaam wilt koppelen. Hier zie je een voorbeeld van zo'n gratis website zonder eigen domeinnaam. Akkoord, het is een website en dat is beter dan niets! Maar het oogt niet zo professioneel en de mogelijkheden zijn veel minder ruim dan bij de WordPress websites die Varamedia bouwt.

Creëer nieuwe klanten met jouw nieuwe professionele WordPress website

Complete websites

In ons alles-in-één pakket bouwen we jou een volledige WordPress website met alle content die jij ons stuurt. Of wij creëren zelf gepersonaliseerde afbeeldingen en teksten voor je websiteproject.


Zelf aanpassingen doen

Dankzij WordPress kan je gemakkelijk zelf aanpassingen doen op jouw website.  Het is super gebruikersvriendelijk zonder dat je een technische achtergrond nodig hebt.

Afgestemd op jouw doelgroepen

Samen met jou bouwen wij een doelgerichte website om indruk te maken. Zo zetten wij bezoekers om in klanten en zorgt dit voor meer omzet voor jouw bedrijf.

Meer lokale klanten dankzij Google

SEO (Search Engine Optimalisatie) is onze specialiteit. Ook voor lokale bedrijven is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in de zoekmachine van Google. Zo optimaliseren wij maximaal jouw website teksten.

Responsive WordPress

Je website past zich automatisch aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Je krijgt een aparte versie van jouw website voor tablet en mobiel.

Gegarandeerde tevredenheid

Webdesign bureau Varamedia regelt alles voor jou. Wij zijn jouw persoonlijke design én support team. Kom je ergens niet uit of werkt iets niet goed dan staan wij altijd voor je klaar. En vooral: je website zal een hoge Return-on-Investment krijgen dankzij onze SEO en marketing koppelingen (zoals Google Tag Manager en Google Analytics). Laat die nieuwe leads maar komen!