EEN GREEP UIT ONZE REFERENTIES en CASES IN ONLINE LEADGENERATIE 

Wat de niche van onze klanten ook is: wij zorgen voor een voelbare impact op hun resultaten. Onder onze partners rekenen wij verschillende grotere en middelgrote spelers met groot bereik in België, Nederland of de Benelux.

Referenties

Hieronder geven we een overzicht van de partners waarvoor we leads genereren, zorgen voor meer klanten, meer sollicitanten, meer aanvragen en meer meetbare omzet via de website en digitale kanalen.

Contacteer ons vrijblijvend

Ambitieuze plannen om meer leads en meer klanten te werven via uw website? 

Specialiteiten

Wij zijn een leadgeneratiebedrijf dat ambitieuze bedrijven helpt met het aantrekken van gekwalificeerde leads: nieuwe prospecten (in B2B of B2C) of nieuwe sollicitanten (schaarse talenten). Rond deze kernaspecten hebben wij verschillende programma's opgebouwd die bewezen werken. Uitgebreide rapportering via e-mail en 1-op-1 marketing consultancy geven u als klant voortdurende inzichten in de belangrijkste resultaten van uw website: nieuwe leads van prospecten en/of nieuwe sollicitaties. 

google page speed

Specialiteit: Hoge posities in Google 

Word in Google gevonden door de juiste mensen, bied de juiste content aan en zie uw leads vermenigvuldigen. 

Google marketing kan op twee manieren: zoekmachineoptimalisatie (SEO) of via Search Engine Advertising (SEA): betaalde marketingadvertenties in Google. Of een combinatie van beide methodes, wat ook strategische en financiële voordelen heeft.

landingpagina

Specialiteit: Websitepagina's die converteren

Op de juiste posities in Google een plekje veroveren is niet voldoende. Essentieel zijn landingspagina's die 100% aansluiten bij de noden en/of vragen van de websitebezoeker.  

Het is bewezen dat krachtige landingspagina's het grote verschil maken tussen conversies of geen conversies. Daarom werken we graag met WordPress: hier hebben we de nodige flexibiliteit om deze krachtige landingspagina's te maken én blijft het project budgetvriendelijk. We schrijven ook plugins op maat, bijvoorbeeld Kosten Calculators (interessant voor sommige niches in de bouw, bv. 'Bereken de kostprijs van Zonnepanelen'). 

Wordpress webdesign

Specialiteit: WordPress Webdesign

We bouwen krachtige WordPress websites die de bezoeker informeren over uw diensten en anderzijds heel gemakkelijk gevonden kunnen worden op de belangrijkste posities in Google. 

Wij zijn marketing experts die zich ook diep hebben gespecialiseerd in WordPress webdesign in functie van de belangrijkste doelstellingen: meer online aanvragen krijgen van het juiste publiek. 

Specialiteit: LinkedIn en andere Sociale Media

Sociale media zijn een uitstekend kanaal om nieuwe interacties te creëren met uw websitebezoekers. 

Sociale media zijn een interessant kanaal om te gebruiken voor Retargeting Doelgroepen en Gelijkaardige Doelgroepen. Hierbij maken we gebruik van de de geavanceerde algoritmes van deze sociale mediaplatformen. 

Linkedin advertentie
leads

Rapportering met heldere cijfers

De resultaten en vooruitgang wordt nauwkeurig gemeten en via e-mail gerapporteerd.

Varamedia werkt met het geavanceerde Google DataStudio als één van onze geprefereerde rapporteringtools. De meeste marketing agencies rekenen hoge fees aan voor het opstellen van een Dashboard op Maat in DataStudio. Wij maken zoiets niet optioneel maar doen dit voor elk van onze klanten. Wij geloven in het belang van een heldere rapportering voor een langetermijnsamenwerking. En uiteraard draait alles rond de conversies (leads) en de website-inzichten hierrond. Bekijk hier een voorbeeld!

Marketing checklist varamedia (1)

Hoeveel scoort uw bedrijf digitaal?

Met de Online Marketing Checklist weet je onmiddellijk waarin je bedrijf het goed doet en waar de volgende aandachtspunten liggen. De checklist wordt verzonden naar uw e-mailadres. Ontvang hem gratis!

>