Loop je stage in online marketing bij Varamedia

Ben jij op zoek naar een toffe stage in Online Marketing in België? Bij Varamedia hebben wij bijzonder veel leuke projecten voor je klaarstaan als stagiair online marketing zoals het uitbouwen van digitale marketingcampagnes, het schrijven van advertenties, het creëren van ruchtbaarheid op sociale media, het toepassen van SEO-strategieën voor Google en nog zoveel meer.

Bij al deze activiteiten kunnen wij steeds hulp en frisse input gebruiken van een gemotiveerde stagiair. Loop je al warm voor deze stageplaats? Lees dan zeker verder!

De voordelen van stage lopen bij Varamedia

Bij Varamedia komen stagiairs online marketing terecht in een heel divers team van content creators en online marketeers. Samen zetten wij straffe marketingcampagnes op poten met als centrale leidraad een ijzersterke digitale omnichannel storytelling.

Jouw vaardigheden als digitaal marketeer komen bij Varamedia dus zeker goed tot hun recht en je zal gegarandeerd heel wat bijleren in functie van je online marketing interesses.

Wat Varamedia uniek maakt

Varamedia biedt een inspirerende stage-omgeving waar je heel veel waardevolle vaardigheden bijleert over zowel digitale marketing als veel randaspecten zoals webdesign, conversion rate optimization, webanalytics en nog veel meer.

We begeleiden je stap voor stap in je stage en bieden je daarnaast een leuk groeitraject waarin je als marketeer grote sprongen kan en zal maken. 

Verder word je ook culinair verwend bij Varamedia met verse soep en zelfs ijskoffie of gazpacho bij warm weer. Daarnaast organiseren we regelmatig een teamdrink of andere leuke teamactiviteiten

google search engine marketing graph
Google Ranking SEO

Alle troeven van Varamedia op een rij

Ontdek hieronder nogmaals alle voordelen die stagiairs grafisch ontwerp genieten in ons bedrijf.

 • Het is een stageplek waar je behoorlijk wat interessante verantwoordelijkheden krijgt zodat je je echt een belangrijk onderdeel voelt van het team en het bedrijf.
 • Toegang tot know-how van het hoogste niveau over Google Ads, Social ads (Facebook, Instagram, TikTok, ...)
 • Multidisciplinair: een online marketeer draagt vele petjes. Je leert marketingstrategisch nadenken, jezelf verplaatsen in de schoenen van de klant en werken met verschillende marketingplatformen.
 • Leer veel nieuwe vaardigheden over online marketing, webdesign én social media.
 • De leukste werkomgeving: ontdek Innovatiecentrum De Grote Beer. De kickertafels, rooftop bar, barbecue en een hechte office community wachten op jouw komst!
 • Doorgroeimogelijkheden: doe meer dan je best, blink uit als straffe High Potential en wie weet word je wel een toekomstige collega?
 • Bereikbaarheid: Varamedia is vlot bereikbaar met de trein (station Beernem), vlakbij steden als Gent of Brugge
 • Thuiswerk: minimaal 1 dag per week werk je van thuis. Chill!
Varamedia marketing agency
teamfoto_2

LAYLA

Stagiair (opleiding: Journalistiek)

Layla: "Werkelijk de beste werkomgeving die je je maar kan voorstellen."

Tijdens mijn 3-tal maanden bij Varamedia heb ik heel wat bijgeleerd. Al vanaf dag 1 word je meteen in het werkveld gegooid en krijg je enorm veel verantwoordelijkheid. Dat vond ik in het begin vrij eng, want ik voelde me nog heel jong en veel te onzeker om zo’n ‘groot’ project aan te kunnen. Het heeft dan ook wel een paar weken geduurd vooraleer ik helemaal mee was met de gang van zaken, maar dat is volkomen normaal. Het team van Varamedia stond altijd voor me klaar wanneer ik vragen had en sprong bij waar nodig. Ik heb het gevoel dat ik voldoende tijd heb gekregen om mezelf in te werken en me aan te passen aan de werkomgeving, dus dat apprecieer ik wel. Naar het einde toe draaide ik volop mee als volwaardig lid van het team! 


Lees hier het volledige stageverslag van Layla

Marketing stage: hier zit je goed!

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht of stage als digital marketeer of social media manager? Dan is Varamedia dé plek waar je je stage-anker kan uitgooien. Bij ons zijn alle graduaten en bachelors Digitale Marketing welkom: als je student bent in een marketingrichting ben je dus zeker welkom. Zo hadden wij al samenwerkingen met studenten uit de Arteveldehogeschool, Vives, Howest, VUB, Ugent, AP Hogeschool, Erasmushogeschool en Thomas More hogeschool. 

Hieronder geven we alvast enkele kenmerken van onze ideale stagiair mee: 

 • Origineel: je eigen proactieve inbreng en creativiteit wordt zeer op prijs gesteld
 • Werkzaam: jouw ambitie en enthousiasme werken aanstekelijk.
 • Initiatief: je bent een initiatiefnemer en komt regelmatig met nieuwe out-of-the-box ideeën aandraven waarmee je bijvoorbeeld in aanraking kwam tijdens je research.
 • Communicatief: je bent collegiaal, een teamplayer en je kan ideeën goed pitchen bij de chef en de collega’s
 • Flexibel: je kan snel switchen van thema, cross-mediaal werken is helemaal jouw ding en bij een onverwachte deadline ga je de uitdaging aan. 
 • Projectopvolging: stiekem schuilt in jou een projectmanager die graag een project van a tot z opvolgt en in goede banen leidt.
 • Stressbestendig: een don't panic attitude!
 • Zorgvuldig: je schrijft advertenties zonder dt-fouten en je werkt graag gestructureerd, net als wij.
 • Ondernemerschap en commerciële flair: Omdat wij voortdurend in aanraking komen met ondernemers die hun bedrijven willen doen groeien, is de taak van de stagiair digitale marketing dus ook om strategisch mee te denken met deze ondernemers. 
videomarketing drone video

Belangrijke functievereisten als stagiair online marketing

Hieronder geven we nog een paar belangrijke vereisten mee die ingevuld moeten zijn om te kunnen starten als stagiair-marketeer bij Varamedia.

 • Jouw eigen laptop heeft voldoende RAM-geheugen om verschillende browsers en programma's tegelijk aan te kunnen. 
 • Nederlands: je beheerst de Nederlandse taal vloeiend
 • Je schrijft foutloze en wervende advertentieteksten, altijd met oog voor detail. Weet je van jezelf dat je soms een tikfoutje maakt, zoals iedereen? Dan lees je je werk altijd 2 keer na, misschien soms zelfs 3 keer, alvorens je aan iets anders begint.
 • Blijven bijleren: zelfs na de werkuren kunnen wij jou betrappen op het volgen van een cursus op Youtube, Udemy of LinkedIn Learning. Als stagiair digitale marketing besef jij dat dit vak niet enkel geleerd wordt tussen 9 en 5 maar ook daarbuiten.
 • Informatie opzoeken: je stelt je digitale marketingvragen graag aan Google om antwoorden te vinden.
 • Opvolging: stiekem schuilt in jou een projectmanager die strak alle deadlines opvolgt. Je behoudt het overzicht aan een veelheid aan jobs die elk in een andere fase kunnen zitten.

Solliciteer hier direct als stagiair

Stuur je naam, e-mail en korte voorstelling van jezelf. Wie weet tot binnenkort!

Voor welke stageplaats wil je solliciteren?
Maak je keuze
 • Stage: Grafisch design
 • Stage: Online marketing
 • Stage: Journalistiek / Content Creator
 • Stage: Copywriter
 • Anders (specifieer in je bericht)
Naam
Telefoon
E-mail
URL
Bericht en motivatie
0

Alle stageplaatsen bij Varamedia:

Categorie: