Websites

Webdesign Bureau Varamedia

WordPress
website laten
maken

Betaalbaar en complete WordPress websites voor een laag maandelijks bedrag en gemaakt om veel leads te genereren via SEO. All-in prijzen, inclusief site-updates, site-onderhoud en hosting.

✔ 100% op maat ✔ Zelf aanpasbaar  ✔ Vaste lage prijs

Webdesign-bureau_Varamedia

WordPress websites die converteren

Wij bouwen indrukwekkende WordPress websites aan indrukwekkend lage prijzen. Eén ding staat centraal in de websiteprojecten die wij bouwen: het zijn stuk voor stuk unieke concepten helemaal op maat van de huisstijl. Bovendien letten we sterk op de performantie van de website, zodat hij goed kan doen wat hij hoort te doen: leads en aanvragen genereren en telefoonoproepen genereren. De website als digitaal verkoper voor een gezond draaiende business.

Creëer nieuwe klanten met jouw nieuwe professionele WordPress website

Complete websites

In ons alles-in-één pakket bouwen we jou een volledige WordPress website met alle content die jij ons stuurt. Of wij bezorgen je zelf gepersonaliseerde afbeeldingen en teksten.


Zelf aanpassingen doen

Dankzij WordPress kan je gemakkelijk zelf aanpassingen doen op jouw website.  Het is super gebruikersvriendelijk zonder dat je een technische achtergrond nodig hebt.

Afgestemd op jouw doelgroepen

Samen met jou bouwen wij een doelgerichte website om indruk te maken. Zo zetten wij bezoekers om in klanten en zorgt dit voor meer omzet voor jouw bedrijf.

Meer lokale klanten dankzij Google

SEO (Search Engine Optimalisatie) is onze specialiteit. Ook voor lokale bedrijven is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in de zoekmachine van Google. Zo optimaliseren wij maximaal jouw website teksten.

Responsive WordPress

Je website past zich automatisch aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Je krijgt een aparte versie van jouw website voor tablet en mobiel.

Gegarandeerde tevredenheid

Webdesign bureau Varamedia regelt alles voor jou. Wij zijn jouw persoonlijke design én support team. Kom je ergens niet uit of werkt iets niet goed dan staan wij altijd voor je klaar.

Nieuwe website voor KMO’s
(4 pagina’s)

Een nieuwe WordPress website gericht op leadgeneratie en klantenwerving

Overtuig nieuwe klanten van jouw product of dienst met een aantrekkelijke WordPress website.

Jouw website is vaak het eerste contact met een potentiële klant voordat ze zaken met je gaat doen. Daarom is het super belangrijk om een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website te hebben die bezoekers aantrekt. Varamedia helpt ondernemers met het opzetten van een complete en betaalbare professionele webshop of website. Zo krijg jij meer afspraken, aanvragen, nieuwe klanten en omzet.

Dankzij onze grote klantenportefeuille hebben we de beste expertise over verschillende sectoren heen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in geavanceerde online marketingstrategieën en SEO voor de allerbeste vindbaarheid in zoekmachines als Google.

Alles-in-één website pakket

Onze dienst biedt een volledig op maat gemaakte website met alles wat je nodig hebt voor goede leadgeneratie en klantenwerving voor uw bedrijf

SPLINTERNIEUWE WEBSITE

  • Splinternieuwe website met onderhoud
  • Zet bezoekers om in nieuwe klanten.
  • Maandelijkse website-updates en website-security inbegrepen!
  • SEO-geoptimaliseerd
  • Gegarandeerde tevredenheid.
  • Beste prijs-kwaliteit.

Bijkomende diensten

Bekijk ook onze bijkomende SEO-diensten: Monthly Blogging en SEO Link building. Beide diensten werken aanvullend op deze website-creatie omdat zij zorgen voor significante toenames in SEO-verkeer via Google. Bekijk ook onze fotoshoots voor bedrijvenhuisstijlcreatie en onze voordelige website-hosting + onderhoud formule.

Yearly

  • Working time 24/7 all days
  • 1 free meeting room
  • Max 15 team members
  • Free Tea & Coffee

Maak van uw website een digitale marketingmachine

>