Digitale marketing agency in Antwerpen

DEEL DIT

Als je zoekt naar Digital Marketing in Antwerpen, kan dit betekenen dat je ofwel een digital marketing agency zoekt in Antwerpen, Digital Marketing opleidingen ofwel een job zoekt in de Digital Marketing sector. Of misschien zoek je een online marketing consultant die persoonlijke begeleiding biedt bovenop de agency services. 

Wat je ook zoekt: deze pagina zal je wegwijs maken in alle drie bovenstaande categorieën! Laten we beginnen met het begin...

digital marketing

Digital marketing agency in Antwerpen

Varamedia is een digital marketing agency met voet aan de grond in Antwerpen. Ons Antwerps webdesignbureau heeft hier veel klanten die stuk voor stuk rekenen op onze know-how en expertise om hun resultaten (omzet / winst / klanten) sterk te verhogen met marketing. 

Wat doen wij dan als marketing agency? Eerst kijken we naar de website: doet deze wat hij zou moeten doen? Is de website geoptimaliseerd voor conversies en leads? En hoe ziet de marketing eruit: meten de Facebookpixels en Google pixels bijvoorbeeld wel alle websitebezoekers? En loopt er een retargetingcampagne? En hoe zit het met de SEO en SEA? 

Stijgende cijfers

We doen heel veel maar vast staat: bij onze klanten zorgen we voor een groot verschil. Dan bedoelen we niet dat we een paar procenten toevoegen aan hun omzet. In veel gevallen hebben we gezorgd voor een exponentiële omzettoename en mocht men op zoek gaan naar nieuw personeel om het werk op te vangen. Dit klinkt vet, maar is realiteit!

Ons geheim is het volgende: wij zijn geen typisch marketing agency. Wij zijn een leadgeneratie machine. Niet enkel bouwen we krachtige websites die duizend keer beter converteren dan traditionele websites (je kent het wel, met een homepagina, contactpagina en Over ons-pagina). We zijn ook gespecialiseerd in heel geavanceerde digitale marketingstrategieën.

Digital Marketing opleidingen

Als je graag een Digital Marketing Opleiding volgt, zijn er verschillende mogelijkheden. Zeker in Antwerpen bestaan verschillende mogelijkheden om je vaardigheden als digital marketeer aan te scherpen. Hieronder zie je een overzicht van nuttige websites, opleidingsinstituten en opleidingen binnen de sector van digitale marketing. 

Opleiding marketing

Jobs in digitale marketing in Antwerpen

Zoek je een job als digitaal marketeer in regio Antwerpen of omstreken? In dat geval kan je diverse vacatures vinden op volgende jobplatformen: 

  • Jellow.be: een platform waarop je aanbiedingen vindt als freelance digital marketing expert
  • VDAB: alle vacatures als digitaal marketeer vind je hier
  • Jobat: alle vacatures als digitaal marketeer vind je hier
  • LinkedIn: één van de grootste databases met jobs in digitale marketing. Bekijk hier het overzicht jobaanbiedingen op LinkedIn. 

 

Nuttige links

Jeroen Van Raemdonck

Freelance Marketing Expert

Op zoek naar een freelance SEO consultant? Bezoek de website van Varamedia zaakvoerder Jeroen Van Raemdonck: online marketing en SEO expert en freelance marketeer. Gespecialiseerd in marketingstrategie, leadgeneratie, Google Ads en SEO. Voorliefde voor Search Marketing.

Jellow Marketing Manager - Marketing Consultants - Freelance

Jellow freelance platform

Jellow is de naam van het grootste platform met online marketing consultants van België. Hier vind je honderden gemotiveerde freelancers. Ideaal als je verder enkele SEO experts wilt vergelijken.

Freelance Network Belgie

Freelance Network België

Freelance Network is de naam van een ander groot freelancersplatform waar je online marketing en SEO profielen kunt vinden. 

Sortlist Marketing Agencies

Sortlist: vind een SEO agency in je buurt

Sortlist is je go-to platform om een SEO agency te vinden. Trouwens, met Varamedia hebben wij ook een lijst met webdesign agencies opgesteld op basis van de lijsten uit Trendstop. 

Reageer of stel een vraag

Naam*
E-mail*
Bericht
0 of 350
>