Webdesign Bureau Varamedia

Webdesign Brugge: je website laten maken door échte marketingexperten

Ben je op zoek naar de beste webdesigner in Brugge? Heb je een nieuwe, professionele website nodig? Of is je bestaande website nog niet geoptimaliseerd door webdesign experten? 

Varamedia helpt je om een professionele website te creëren die volledig bij jouw bedrijf past. Met onze jarenlange expertise zorgen we voor een website die doet wat het moet doen: leads genererenmeer verkopen realiseren en potentiële klanten aantrekken!

Webdesign Brugge: prachtig grafisch ontwerp en sterke marketing voor jouw website


website laten maken link building

Webdesign

Nood aan een professionele website of webshop? Varamedia bouwt stijlvolle en gebruiksvriendelijke websites op maat van jouw bedrijf.

copywriting

Krachtige content

Met ons team copywriters schrijven wij vliegensvlug krachtige copywriting. Dat zijn een heel aantal interessante webpagina's met sterke SEO

wordpress tips and tricks

Leadgeneratie

Betere klanten nodig? Onze WordPress websites doen we ze horen te doen: leads genereren en nieuwe klanten aantrekken

Is je onderneming gevestigd in regio Brugge? Dan wil je natuurlijk een webdesignbureau dat in Brugge werkzaam is. Zo ben je altijd zeker van een goede communicatie.

Daarbij heb je natuurlijk liefst een webdesignbedrijf dat met veel creativiteit nadenkt over grafische vormgeving. Je website is namelijk de belangrijkste factor in online marketing. Het is via je website dat je gevonden kan worden in zoekmachines. 

Je kan dit deels via advertenties doen, maar om écht goede leads te generen zijn mooie grafische ontwerpen, sterke content en zoekmachineoptimalisatie essentieel.

Bij Varamedia hebben we al tientallen super tevreden klanten in heel België. We zorgen voor een nieuwe website of tillen je huidige website tot een hoger niveau, met resultatengarantie.

Onze websites:

 • Zijn visueel sterk
 • Volgen nauwgezet je huisstijl
 • Bevatten de content die je doelgroep wilt zien
 • Zijn gemakkelijk in Google te vinden
 • Genereren gemakkelijk leads en dus omzet
 • En zijn om die reden een topinvestering die zichzelf zeer snel terugverdient

Contact opnemen met expert
Gratis marketing audit

Zoek je een ervaren marketing agency dat de geheimen van online groei kent? Treed in contact met Varamedia en laat je begeleiden doorheen alle mogelijkheden in digitale marketing. Wij kijken steeds maar naar één factor: rendement. Want goede marketing mag niets 'kosten' aan het bedrijf, het moet mooi rendement opleveren. Hoeveel meer leads en meer omzet had u graag gewild? 

Voorbeeld: webdesign én leadgeneratie

BUILDINC - Tiny House expert


webdesign

Wat deden we voor deze klant?

 • Website gericht op leadgeneratie
 • Unieke SEO content die rankt op plaats 1 in Google
 • Website eenvoudig zelf aan te passen
 • Mobiel vriendelijk webdesign
 • Automatisering van rapporten

Webdesign en leadgeneratie

Je website moet er niet enkel goed uitzien, hij moet ook goed werken binnen je online marketing plan en gebruiksvriendelijk zijn. Een website is een essentieel element om leads te genereren.

Hier overlopen we de 3 meest belangrijke aandachtspunten bij een website die én een mooi webdesign heeft én gemakkelijk gevonden wordt in Google én veel leads en omzet genereert.

Varamedia is niet enkel website-ontwikkelaar maar ook volwaardig leadgeneratie bureau. Hiermee ben je dus zeker dat je niet enkel een mooie website krijgt, maar ook eentje die leads zal genereren!

webdesign antwerpen

1. Een herkenbare huisstijl

Om op het web snel gevonden te worden en hoger te scoren dan de concurrentie, moet je een website hebben die ten eerste een sterke huisstijl heeft. 

De bekendste websites kan je allemaal herkennen puur op basis van hun huisstijlen. Zelfs zonder tekst zal je de layout van Zalando snel herkennen (en meteen zin hebben om een nieuw paar sneakers te kopen!) 

Als bezoekers je website blijven herkennen, blijven ze je ook kennen.

Wedden dat je alle bedrijven in volgend artikel van Insider puur aan hun karakteristieke font kunt herkennen?

copywriting

2. Goede content

Je website heeft ook goede content nodig. Zo leren potentiële klanten meer over je bedrijf en de producten die je verkoopt. Je website is meer dan een reeks advertenties, het is je personal brand.

Goede content en copywriting zal een bezoeker vervolgens overtuigen om een klant te worden. En daar draait het allemaal om!

webshop

3. E-commerce

Als je producten online verkoopt, heb je liefst ook een website met webshop functionaliteit. Dit maakt je website gebruiksvriendelijk. Kleine makers die af en toe juwelen verkopen kunnen hun e-commerce misschien wel via Etsy afhandelen. 

Ook Facebook en Instagram bieden een eigen webwinkel aan waarin je gratis een mini-webshop kan plaatsen. 

Echter: voor een professionele website is het beter om de nieuwste technologieën rechtstreeks op je website te hebben. Zo zorg je ervoor dat de conversie van bezoeker naar klant op je eigen website gebeurt.

Laat ons je helpen met op nummer 1 ranken met je WordPress website.

Bespreek 30 minuten vrijblijvend en gratis je project met een van onze ervaren WordPress SEO consultants. Wij tonen je alle voordelen.

Zelf een WordPress website maken

Je wilt misschien zelf een WordPress website maken omdat dit gratis is. Toch is dit niet altijd een goed idee. De belangrijkste functies bij je website zijn vaak eigenlijk betalend. 

Voor een professionele website heb je bijna altijd plugins nodig (webshop, login-functionaliteit, SEO, etc.). Daarbij is het ook belangrijk om te weten welke plugins de moeite en het geld waard zijn en welke niet.

Tip: Lees deze WordPress Tips & Tricks voor SEO en Leadgeneratie

Je laat je WordPress website beter ontwerpen door een webdesigner die gespecialiseerd is in het maken van prachtige websites. Je hebt namelijk een website nodig die bij jouw bedrijf past. 

Ben je ambitieus? Dan zit je bij onze ambitieuze webdesigners en copywriters op het juiste adres!

Wat doen wij voor onze klanten?

Prachtige webdesign én sterke online marketing. Dat is de combinatie dat van Varamedia zo'n goed webdesignbureau maakt. Wij zorgen voor een mooie huisstijl, gepersonaliseerd voor jouw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring in SEO belandt je website voor je het weet op de eerste plaats.

1. Zoekmachineoptimalisatie

Een van de sterktepunten van Varamedia is onze expertise in SEO (zoekmachine optimalisatie). Je prachtige, professionele website zal hierdoor ook hoog scoren in Google. 

Bij het ontwerpen van de website, zorgen we ervoor dat alles geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Zo sta je in no time op de eerste plaats in Google.

copywriting

2. Gepaste content bij een mooie website

Met ons team copywriters in Brugge zorgen wij voor interessante, commerciële teksten die ervoor zorgen dat potentiële klanten voor jouw bedrijf willen kiezen. Door onze jarenlange kennis van SEO en een eigen creatieve pen, zullen bezoekers graag blijven lezen.

Niet zomaar content, maar sterke SEO copywriting. We analyseren eerst de concurrenten op de volledige eerste pagina van Google en kijken waarmee zij zo hoog ranken. Onder meer de tekstlengte, het aantal titels, de topics en de tone-of-voice nemen we mee in rekening.

poe-model Varamedia_Tekengebied 1

3. Functionele WordPress websites

Wij geloven in WordPress dat het perfecte platform is voor een moderne website. Je hebt zo een goede, functionele website voor een goede prijs! 

WordPress is ook heel geschikt voor SEO!

Door de gebruiksvriendelijkheid en tal van plugins blijft je website constant geoptimaliseerd voor Google. Je kan heel snel zelf aanpassingen doorvoeren: de interface is intuïtief en zelfs leken kunnen ermee gemakkelijk aan de slag.

website laten maken link building

4. Mobielvriendelijke websites

Door de technische kennis van onze webdesigners kan je rekenen op een mobielvriendelijke website. Ze zorgen ervoor dat je website op elk apparaat aangenaam en functioneel werkt.

Voor leadgeneratie is dit ongelofelijk belangrijk! Steeds meer mensen gaan op het web via hun smartphone of tablet. Als je website dan niet werkt, klikken ze gewoon door naar de volgende website die wel werkt.

Gratis marketing audit

We overtuigen je graag nog meer met een gratis marketing audit. We analyseren je website en geven je tips op vlak van leadgeneratie, SEO en SEA. Wij tonen je graag op welke vlakken je website nog beter kan.

copywriting belgië

Webdesign in Brugge

Zoek je een webdesignbureau dat jouw bedrijf in Brugge kan helpen? Vind hieronder een beknopte lijst van een aantal goede webdesign bureau's in Brugge.

Varamedia: het strafste webdesign agency in Brugge

Je zou kunnen denken dat we overdrijven, maar misschien doen we dat helemaal niet. We creëren bijzonder mooie websites volgens jullie huisstijl.

Anders dan andere webdesignbureau's, zorgen we er ook voor dat je website rendeert met een ingebouwd online marketingsysteem. Hiermee zal je bedrijf sterk groeien en wordt je website een belangrijke motor in het genereren van leads.

We hebben al tientallen tevreden klanten in Brugge met prachtige websites die bovenaan in Google staan. Contacteer ons en ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn! Lees meer: "Waarom is webdesign zo belangrijk?"

Webdesignbureau's in regio Brugge

 • Varamedia: online marketing + leadgeneratie + grafisch bureau
 • Llama: grafisch bureau
 • Webstrike: grafisch bureau
 • En nog veel meer… 

Bekijk hier zelf de kaart van België maar weet vooral: Varamedia is er om je te helpen. Klaar voor een digitale marketing naar het hoogste niveau? Neem vrijblijvend contact op en plan je eerste gesprek.

Geïnteresseerd in goede webdesign?

Heb je graag goede, functionele webdesign die ook nog eens goed scoort in Google? Dan is jouw bedrijf en Varamedia een perfecte match voor je webdesign project! 

Wij werken met ambitieuze bedrijven die webdesign graag combineren met resultaten. 

Contacteer ons voor een gratis marketing audit en plan een eerste gesprek in. We leggen je graag uit wat we voor jou kunnen doen.

0 of 1000

Categorie: