Review

VanSprint: “Varamedia is mijn geheim”

Door de stijgende populariteit van elektrische fietsen en fatbikes van elektrische fietsen en fatbikes wordt het voor handelaars binnen deze sector steeds moeilijker om hoog te scoren in Google. E-bike specialist VanSprint zocht daarom naar een marketing agency die kon helpen om hun zichtbaarheid op het internet te vergroten.

Dankzij de SEO-expertise van Varamedia steeg Vansprint voor enkele belangrijke keywords naar plaats 1 in Google Search. Zo steeg de pagina “Elektrische Plooifiets” (met een zoekvolume van 2.900 in België en grote concurrentie) van plaats 15 naar plaats 1. Het algemene organisch verkeer via Google Search steeg maar liefst met 507,61% gedurende een periode van vijf maanden!

Deel dit

Diensten:

SEO strategy

De keuze om met Varamedia samen te werken was volgens zaakvoerder Soufiane Achoui snel gemaakt: “We hebben tijdens onze zoektocht eigenlijk gewoon enkele keywords als ‘Online marketingbureau’ en ‘SEO-agency’ gegoogled, en zijn zo bij Varamedia terechtgekomen. Onze redenering was namelijk dat als een marketingbureau goed scoort op deze termen, ze wel weten waar ze mee bezig zijn. En mijn redenering klopte ook, want bij Varamedia weten ze echt wel waar ze mee bezig zijn.”

vansprint

“Bij Varamedia mag je als bedrijf zelf bepalen waar je de focus wil leggen, die flexibiliteit was voor mij een enorm pluspunt.”

Soufiane: “Ook het eerste contact met Varamedia verliep heel goed. Jeroen was heel direct en luisterde ook goed naar onze wensen. Dat is nu net het verschil tussen Varamedia en andere marketingbureaus, die je vaak in een bepaalde richting willen duwen. Bij Varamedia mag je als bedrijf zelf bepalen waar je de focus wil leggen en van welke expertises je gebruik wil maken. Die flexibiliteit was voor mij een enorm pluspunt.

Voor we samenwerkten met Varamedia, was er vrijwel geen verkeer op onze website. Dankzij hun expertise in SEO is VanSprint voor enkele cruciale keywords helemaal naar plaats 1 gestegen in Google Search. Als je al na enkele weken zo’n stevig resultaat ziet, weet je dat je de juiste beslissing hebt gemaakt.

vansprint

“Varamedia blijft een geheim van ons.”

Of ik Varamedia zou aanraden aan andere zaakvoerders? Ja en nee. Ik wil natuurlijk mijn concurrenten niet helpen, Varamedia blijft een geheim van ons. Maar als ik een vriend uit een andere sector een marketingbureau zou moeten aanraden, zou dat zeker en vast Varamedia zijn.”
fietsen

De pagina "Elektrische Plooifiets" (met een zoekvolume van 2.900 in België en grote concurrentie) steeg van plaats 15 naar plaats 1. Het algemene organisch verkeer via Google Search steeg maar liefst met 507,61% gedurende een periode van vijf maanden!

elektrische plooifiets (1)

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

leadgeneratie

Statistieken

0 +
Medewerkers
0 +
Tevreden klanten
0 +
SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

“Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft … een aanrader van formaat.”

Chris Cotteleer
CEO ProfitX2.com

Zeer tevreden!

“Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant.”
Yannick Kuylen
Dinac

Doet wat het belooft.

“Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!”
Cedric Pante
BuildInc