Review Vamos.immo

Varamedia doet méér dan een ‘gewone’ SEO-analyse

Vamos.immo was op zoek naar een bureau dat men perfect kon ondersteunen in SEO. Ze kwamen uit bij Varamedia, wat meteen een succes bleek te zijn.

Deel dit

“Ik was op zoek naar een bureau dat ons perfect kon ondersteunen in SEO”, dat vertelde Jeroen Bolle, zaakvoerder van Vamos. “Ik startte een zoektocht op Google en al snel kwam ik bij Varamedia terecht, een mooie bevestiging dat Varamedia kennis heeft van zoekmachineoptimalisatie.”

We analyseerden de SEO-strategie van Vamos, maar daar bleef het niet bij. We doen vandaag méér! We genereren ook leads voor Vamos, zodat Jeroen heel wat klanten kan ondersteunen in hun Spaanse droom.

Vamos.immo

Als student verloor Jeroen Bolle zijn hart aan Spanje. Hij besloot om zich te specialiseren in de Spaanse vastgoedmarkt en richtte in 2016 Vamos op. Hij begeleidt samen met zijn collega’s Belgische en Nederlandse klanten bij de aan- of verkoop van hun Spaanse woning aan de Costa Blanca en Costa del Sol. Als erkend makelaar wil Jeroen zijn klanten zoveel mogelijk ontzorgen. 

Jeroen Bolle werkt al een hele tijd samen met Varamedia, tijd om eens polshoogte te nemen.

Vamos.immo

Varamedia blijft niet aan de oppervlakte trappelen: het bureau biedt  de klant net wat meer diepte en expertise.

"Bij het eerste contact had ik een zeer goed gevoel bij Varamedia"

Jeroen: “Ik contacteerde verschillende SEO-bedrijven, maar bleef wat op mijn honger zitten. Het contact verliep vaak oppervlakkig, en dat gaf me een wrang gevoel.  Ik hou ervan als marketeers in detail treden en duidelijkheid bieden. Varamedia kon die verwachtingen inlossen. Zo kreeg ik een heldere uitleg van Jeroen (zaakvoerder Varamedia) over clustergroepen van zoekwoorden. De SEO-aanpak van Varamedia is heel doeltreffend en vrij uniek.”

Hoe ziet de aanpak van Varamedia eruit?

Een expert doet aan keywordresearch: dat wil zeggen dat zoekwoorden die hoog zullen ranken, opgelijst worden en onderverdeeld worden in clusters. De copywriters schrijven dan content voor die zoekwoorden en de grafische designers plaatsen de SEO-proof pagina’s online.”

Vamos.immo

Jeroen is fan van de aanpak van Varamedia

Jeroen: “Ik kan wel stellen dat Jeroen me vanaf het eerste moment een goed gevoel gaf. Hij weet waarover hij spreekt en dat getuigt van expertise. Zijn feedback beperkt zich niet de aanpassing van metatitels, maar gaat verder. Ik onthoud dus vooral de uitzonderlijke werkwijze van Varamedia die effectief de groei van organische bezoekers op mijn website verhoogt.”

“Het aantal bezoekers op de website is sterk gestegen sinds de samenwerking met Varamedia”

Jeroen: “Op dit moment zijn we de leadgeneratie nog verder aan het finetunen, om ook op dat domein de gewenste resultaten te behalen. Het team van Varamedia volgt dat wel op en stuurt bij waar nodig. Op het vlak van SEO ben ik tevreden en ook de content is van goed niveau.”

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!
leadgeneratie

Statistieken

0 +
Medewerkers
0 +
Tevreden klanten
0 +
SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

“Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft … een aanrader van formaat.”

Chris Cotteleer
CEO ProfitX2.com

Zeer tevreden!

“Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant.”
Yannick Kuylen
Dinac

Doet wat het belooft.

“Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!”
Cedric Pante
BuildInc