Varamedia logo
20+

Download gratis

Het ultieme e-mailmarketing handboek voor leadgeneratie

“Het stuk waarin e-mailautomatiseringen uitgewerkt staat, heeft me het meest vooruit geholpen om meer verkopen te realiseren via mijn webshop!”

Cas – Ydolo.be

Bij het invullen van je e-mailadres ontvang je het online handboek via e-mail in PDF vorm. Je zal ook waardevolle tips en tricks met betrekking tot e-mailmarketing van ons ontvangen. Wil je dit liever niet? Dan kun je je altijd eenvoudig uitschrijven.

Waarom dit e-mailmarketing handboek downloaden?

E-mail is al lange tijd één van de meest impactvolle vormen van digitale communicatie geweest, maar te veel marketeers en ondernemers missen kansen om dit krachtig kanaal optimaal te benutten. 

Doorheen de jaren hebben we onze kennis en ervaring gebundeld in dit handboek. Wil je e-mailmarketing ten volle inzetten en wil je meer kennis vergaren om e-mail in te zetten om meer sales te genereren via jouw website of webshop? Dan zal dit handboek je zeker vooruit helpen en dit VOLLEDIG GRATIS! 

Lead driven e-mailmarketing is een van de meest winstgevende marketingkanalen, als je het op de juiste manier inzet tenminste. Lees: niet bij gelegenheid eens een e-mail versturen, wel een doordachte e-mailstrategie met (geautomatiseerde) campagnes en gepersonaliseerde e-mails.

Hoe je dat precies doet, dat lees je in dit uitgebreid handboek. Veel leesplezier!

“E-mail heeft verder een geweldig return on invest (ROI). Elke $1 die wordt geïnvesteerd in e-mailmarketing verdient gemiddeld $35.”

Studie: Marketer Email Tracker 2020

E-mailmarketing is in... not out!

Soms wordt beweerd dat “e-mailmarketing verleden tijd is”, maar dat is zeker niet waar. E-mail blijft nog altijd een krachtig kanaal met een ongeëvenaarde impact, in elk geval voor marketeers die hier goed gebruik van kunnen maken. Daarnaast is het ook een kanaal met een Return On Investment (ROI) die je nergens anders ziet! 

  • De nieuwste trends op het gebied van e-mailmarketing vandaag en morgen.
  • Onze favoriete automatiseringen uitgewerkt voor meer omzet en minder handmatig werk.
  • Hoe je een leadmagnet moet opzetten om nieuwe e-mailadressen te vergaren.
  • Hoe je salesfunnels maakt om meer omzet te genereren.

Download gratis

Het ultieme e-mailmarketing handboek voor leadgeneratie​

Ben je het beu om dezelfde informatie steeds opnieuw te lezen?
Wil je frisse, nieuwe e-mailmarketingtactieken leren waar je concurrentie nog niets van af weet? Voer hieronder jouw e-mailadres in en ontdek het in het ultieme e-mailmarketing handboek.

Bij het invullen van je e-mailadres ontvang je het online handboek via e-mail in PDF vorm. Je zal ook waardevolle tips en tricks met betrekking tot e-mailmarketing van ons ontvangen. Wil je dit liever niet? Dan kun je je altijd eenvoudig uitschrijven.

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?