Telenet business

Is Telenet Business de beste IT-oplossingen voor jouw bedrijf als ondernemer? We nemen een kijkje naar de connectiviteits-, netwerk-, security- en IT-oplossingen van Telenet. In dit artikel bespreken we wat Telenet Business precies is en de voordelen en nadelen voor zowel kleine als grote bedrijven die willen functioneren op het internet.

Lees ook: alle tips en tricks voor de Vlaamse ondernemer

Wat is Telenet Business?

Telenet Business is de dienst van Telenet voor ondernemers. Dat kunnen KMO's, zelfstandigen, organisaties, grote firma's of overheden zijn. Telenet biedt pakketten aan naar gelang de grootte en noden van jouw bedrijf. Zo heeft een dokterspraktijk andere noden dan een transportbedrijf.


De basispakket bestaat uit oplossingen voor internet, digitale tv, mobiele en vaste telefonie. Hierbij kan je bij Telenet extra diensten aankopen zoals hosting, cloud, computing en securityoplossingen. Een voordeel hiervan is dat je die verschillende diensten krijgt op één factuur en die IT-oplossingen niet meer hoeft te zoeken bij verschillende IT-firma's.


We bekijken de uitbreidbare opties bij Telenet Business:

Aanvullende IT-oplossingen bij Telenet Business

Security en netwerkintegratie

Op maat gemaakte IT-infrastructuur met beveiliging.Camera- en gebouwbeveiliging

Installatie en configuratie van beveiligssystemen voor jouw gebouw


Internet of Things (IoT) oplossingen

Mogelijk tot op maat gemaakte integratie van smart devices binnen jouw onderneming.


Business TV

Gepersonaliseerde aanbod voor uw gasten. Centrale bediening in uw bedrijf.

Communicatie oplossingen

Specifieke oplossingen voor Contact Centers om efficiënt met klanten te communiceren.


Communicatietools in één plaats

Telenet brengt alle samenwerkingstools voor jouw medewerkers in één plaats.

Wat kost Telenet Business?

De prijzen van Telenet Business is afhankelijk van welke bundel je neemt. Concreet spreekt het voor zich dat als je een zwaardere pakket neemt met meer diensten van Telenet dat je ook meer betaalt.

In de basis Businessbundels zit een standaard internetbundel en extra IT-ondersteuning inbegrepen. Maar je kan een aantal zaken toevoegen aan jouw basisbundel:

  • Met of zonder vaste telefonie
  • Met of zonder mobiele telefonie
  • Met of zonder digitale TV 
Telenet Business overzicht

Waarom kiezen voor een ondernemingspakket van Telenet?

Het grootste voordeel van een ondernemingsbundel nemen bij Telenet is dat je internet veel snelle en betrouwbaarder is dan de normale bundels die je krijgt als particulier, maar je betaalt ook veel duurdere prijs. In een wereld waar steeds meer ondernemingen digitaliseren is zo'n upgrade vaak onmisbaar.

Veel van de boven vernoemde extra diensten kan je ook bij verschillende andere IT-bedrijven vinden. Alleen is het makkelijker voor jouw boekhouding als alles in één factuur te vinden is.

Nuttige bronnen

UNIZO

Welke formaliteiten moet je vervullen om te starten als zelfstandige?

"Ik wil starten", het startersplatform van Acerta

Als startende zelfstandige popel je om aan de slag te gaan. Spannend! Maar je hebt vast ook vele vragen. Bij de Acerta Starters academie kan je gratis workshops en webinars volgen boordevol tips & tricks om toe te passen op je eigen zaak. Ben je overtuigd van je idee en wil je het nu ook op papier zetten? Wat met het financiële plaatje? Welke zaken moet je allemaal in orde brengen voor je opstart? Waar vind je klanten? En hoe overtuig je hen? Je komt dit en veel meer te weten tijdens de boeiende workshops.

Categorie: