Resengo

Is Resengo reserveringsmanager de beste IT-oplossing voor jouw horeca bedrijf als ondernemer? We nemen een kijkje naar het intelligente reserveringssysteem van Resengo. Heb je een café, bar, beauty & wellness, hotel-restaurant, restaurant, bistro, keten of brasserie? Met Resengo kan je features en functionaliteiten personaliseren voor jouw zaak.

Lees ook: alle tips en tricks voor de Vlaamse ondernemer

Lees hier verder.

Wat is Resengo?

Resengo biedt horecazaken op maat gemaakte online boekings- en reserveringssysteem. Afhankelijk van jouw soort zaak worden features en functionaliteiten van Resengo gepersonaliseerd. Je kiest zelf de functionaliteiten die passen bij jouw niche zoals voorschotten, openingsuren en groepsreserveringen. Hierbij wordt jouw eigen huisstijl gegeven als je e-mails stuurt met het logo en gegevens van je zaak.


De Resengo restaurant app heeft ook de mogelijkheid om gekoppeld te worden met  jouw website en externe software apps zoals OnlineWerkrooster, Calenders , MailChimp en digitale kassa's. Je betaalt voor hun dienst een vaste maandelijkse prijs en niet per reservering.

Wat zijn de voordelen van Resengo?

Inzicht in je verkoopcijfers

Aan de hand van grafieken kan je alle reserveringscijfers bekijken voor jouw horecazaak.

Resengo heeft een vaste kostprijs

Resengo werkt met een maandelijkse abonnementensysteem. Je betaalt enkel een vast bedrag, nooit per klant of reservering.

Personaliseerbaar

Afhankelijk van de soort horecazaak die je hebt. Kan je de communicatie en

Automatiseren van reservaties met Resengo

Het reserveren kan bij Resengo niet alleen via je website maar ook via de Restofoon, een automatische telefoonbeantwoorder.

Heel gebruiksvriendelijk voor klanten

Resengo biedt via hun website integratie een aangename ervaring voor voor gasten.

Koppeling met je website, kassa en apps mogelijk

Resengo maakt integratie met je website, kassa en IT-tools mogelijk

Wat kost Resengo: de maandelijkse prijzen ?

De prijzen van Resengo Tafels is afhankelijk van welke bundel je neemt. Concreet spreekt het voor zich dat als je een bundel met meer diensten neemt van Resengo dat je ook meer betaalt. 

In de basisbundel van Resengo zit standaard de reserveringsbeheer inbegrepen voor elk soort apparaat. Maar je kan een aantal zaken toevoegen aan jouw basisbundel:

 • Uitgebreid statistieken en klantendatabank
 • Integratie met externe apps
 • Meer facturatiemogelijkheden
 • Personaliseerbare customer journey, mailing, wachtlijsten, parkingbeheer
 • Premium support bij problemen
 • Maandelijks:


  Jaarlijks:

  Waarom kiezen voor de reserveringsmanager van Resengo?

  Het grootste voordeel van een ondernemingsbundel nemen bij Resengo is dat je tijd en geld spaart door alles te automatiseren en je bereikbaarheid te verhogen. Website integratie is ook een grote pluspuntje. Je hoeft dus geen mensen meer in te zetten bij de telefoons.  In een wereld waar steeds meer ondernemingen digitaliseren is zo'n upgrade vaak onmisbaar. 

  Veel van de boven vernoemde extra diensten kan je ook bij verschillende andere IT-bedrijven vinden. Een all-in-one pakket is interessant om te hebben, bovendien is het makkelijk om over te stappen van een bestaande systeem naar Resengo.

  Nuttige bronnen

  resengo_logo

  Ontdek de Resengo vaste prijzen per maand

  In onze onderstaande link zie je alle mogelijke prijzen en bundels voor de boeking- en reserveringsysteem van Resengo