Wat heeft een website voor tattooshops nodig? Dat is een vraag die we ons stelden toen we van KINGPIN uit Brugge de opdracht kregen om aan de slag te gaan. De doelstelling was duidelijk: de mensen overtuigen van de topservice die Kingpin biedt aan mensen die een tattoo willen laten plaatsen. Ook voor mensen die een piercing willen, wilde Kingpin een website die visueel heel communicatief was.

Een website die de beste tattooshop van Brugge waard is

Met haar nieuwe Website voor Tattoos en Piercings overtuigt www.kingpin.be op tal van manieren. De voornaamste manier is echter visueel: dankzij honderden verschillende afbeeldingen van tattoos weet Kingpin haar potentiƫle klanten moeiteloos te overtuigen.

Het gevolg van deze aanpak? Wel, de leadgeneratie is drastisch gestegen en de aanvragen stromen binnen. Bovendien is de stijging met wat het ooit was gigantisch en ook op SEO vlak weet Google deze verandering (en onze websitestructuur) sterk te waarderen.

De curve met websitebezoekers blijft elke dag stijgen en steeds meer mensen vinden hun weg via SEO naar deze mooie tattoo website.

Welkom in het netwerk van Varamedia, Kingpin!

Bezoek de tattoo en piercing shop website van Kingpin

Website voor Tattooshops in de kijker: Kingpin

Kingpin homepagina

Een SEO-geoptimaliseerde homepagina waarin alle diensten samenkomen (tattoos, piercings, micro dermal, body modifications).

piercing

Kingpin Gallery

Honderden afbeeldingen van tattoos in alle kleuren, vormen en stijlen. Foto’s van piercings, micro dermal jewels en tandkristallen. In overzichtelijke fotogalerijen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *