Review Tervia's

Dagelijks stromen de leads binnen via Facebook ads

Ging je een samenwerking aan met een marketingbureau, maar blijven de gewenste resultaten voor betaalde advertenties uit? Varamedia biedt dé oplossing: een strategie die werkt! Tervia’s zag die werkwijze 100% zitten, en nam contact met ons op.


Voor Tervia’s ontwikkelen we relevante campagnes voor Facebook en Google, we volgen die nauwkeurig op, sturen bij waar nodig, adviseren, maar bovenal: we halen zoveel mogelijk waardevolle leads binnen. Dat is ons doel: klanten genereren voor onze klanten!

Deel dit

Duurzame woon- en werkomgevingen: dat is de specialiteit van Tervia’s uit Westmeerbeek. Zowel standvastige, als innovatieve concepten integreert het bedrijf in haar vastgoedprojecten. Zo ontstaat een nuttig en waardevol portfolio.

Michelle Vaes, sales- en marketingmanager bij Tervia’s, is erg positief over de diensten van Varamedia! Ontdek hieronder al haar argumenten.

Tervia's
De Facebookcampagnes voor Tervia’s verlopen uitzonderlijk goed én dat voor een erg lage kostprijs per lead.

“Varamedia werkt actief mee aan het succes van advertenties: dat is voor mij van onschatbare waarde!”

Michelle: “We merken op het vlak van leadgeneratie een énorm verschil in vergelijking met onze vorige partner. We zien échte resultaten: dagelijks stromen de leads binnen. Dat is zéker de verdienste van Varamedia. De experte in betaalde advertenties ontwikkelt succesvolle Facebookcampagnes met leadformulieren. Zo is het mogelijk om tegen een erg lage kostprijs per lead een volledig gebouw of appartement te verkopen! Bovendien kan ze doelgroepen bepalen als de beste, zodat we de juiste mensen aantrekken. Targeting is een van de specialiteiten van Varamedia.”

Michelle Vaes

“Bij Varamedia krijg je échte resultaten voorgeschoteld”

Michelle: “De samenwerking verloopt erg vlot. Jeroen nam de tijd om de werking van betaalde advertenties uit te leggen, zodat we helemaal mee waren in het verhaal. Een specialist in het vak ontwikkelt met zorg onze advertenties en volgt die ook nauwgezet op. Benader ik wel de juiste leads? Ook daar krijg ik een helder antwoord op. Zo’n dubbelcheck zorgt voor een geruststelling. Ik heb echt het gevoel dat we samen werken aan een succesverhaal, en dat is voor mij van onschatbare waarde.”

Michelle: “Ik zou Varamedia zéker aanraden bij andere bedrijven! De communicatie is duidelijk en de werknemers gebruiken geen ‘dure’ begrippen. Bovendien zien wij écht resultaat en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!”

 

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

leadgeneratie

Statistieken

0 +
Medewerkers
0 +
Tevreden klanten
0 +
SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

“Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft … een aanrader van formaat.”

Chris Cotteleer
CEO ProfitX2.com

Zeer tevreden!

“Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant.”
Yannick Kuylen
Dinac

Doet wat het belooft.

“Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!”
Cedric Pante
BuildInc