Varamedia logo
33+
Varamedia

Roselinde Meerschaut

Social Content Marketeer

Wie ben ik?

Ik ben Roselinde, een 25-jarige social butterfly uit het Gentse. Gespecialiseerd in contentcreatie en social media, zal ik me ontfermen over de contentcreatie van jullie social ads en de organische social media. Hierbij zorgen we ervoor dat we jullie social media kanalen naar een nieuw niveau tillen. Met mijn Gen-Z insteek gaan we extra kunnen inzetten op nieuwe trends en contentideeën.

Persoonlijk

Daarnaast ben ik enorm gepassioneerd door alles interieur, fashion & beauty. Ik vind het geweldig om mijn passie voor content marketing toe te passen binnen deze sectoren. Mijn ervaring omvat samenwerkingen met gerenommeerde merken zoals Panos, Suspicious Antwerp en L'Oréal, waarbij ik hun merkidentiteit heb versterkt en hun online aanwezigheid heb vergroot.

Zoekwoord

Het zoekwoord dat het beste bij mij past is: ✨ On trend ✨

Waarom Varamedia?

Varamedia biedt mij een unieke kans om mijn expertise en Gen Z-inzichten toe te passen op diverse projecten. Met mijn achtergrond in contentcreatie en social media, en mijn passie voor interieur, fashion & beauty, voel ik me enthousiast om bij te dragen aan het succes van de klanten.

Contacteer Roselinde voor een vrijblijvend gesprek.

Roselinde's blogs

Helaas, deze persoon heeft nog geen blogs gepubliceerd.

Eén aanspreekpunt voor jouw project, Varamedia!

Contactformulier expertisepagina's

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Hidden
test veldje

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?