Varamedia logo
33+
Varamedia
Dylan Vandamme

Dylan Vandamme

Grafisch- en webdesigner

Wie ben ik?

Hey, ik ben Dylan en ik ontwerp al 8 jaar websites. Wat begon met het maken van een website voor een horecazaak waar ik als jobstudent werkte, is uitgegroeid tot mijn eigen webdesignbureau: DYsign. Samen met Varamedia help ik ondernemingen om hun online zichtbaarheid te verbeteren en meer leads te genereren.

Mijn aanpak draait volledig om de klant. Ik neem de tijd om samen te zitten, luister aandachtig naar hun behoeften en werk nauw samen om de doelen van hun onderneming te bereiken. Met onze persoonlijke en detailgerichte aanpak gaan we tot het uiterste.

We vertalen elke wens niet enkel in een prachtig website-ontwerp, maar ook in een website die resultaten oplevert.

Persoonlijk

Naast mijn passie voor websites, SEO en digital marketing, breng ik mijn vrije tijd graag door in de fitness. Ook ben ik al van jongs af aan een grote fan van Formule 1 en mis ik nooit een race.

Ik geniet ervan om uit eten te gaan met vrienden of familie. Daarnaast kan ik ook enorm genieten van een terrasje in het weekend.

Zoekwoord

Het zoekwoord dat het beste bij mij past is: Kaizen

Waarom Varamedia?

Tijdens mijn studie heb ik hier een stageperiode van 8 maanden gedaan. In deze periode ben ik enorm gegroeid in mijn marketingvak en heb ik veel geleerd over samenwerken. Direct na mijn stage kreeg ik de kans om bij Varamedia te beginnen, en die kans heb ik met beide handen gegrepen. Het team bestaat uit experts met elk hun eigen specialisatie, die allemaal vooruit willen en het beste voor de klant nastreven.

Varamedia staat ook open voor eigen input. Ik kan met ideeƫn komen en het werk is elke dag anders, wat het juist zo tof maakt voor mij.

Contacteer Dylan voor een vrijblijvend gesprek.

Helaas, deze persoon heeft nog geen blogs gepubliceerd.

Contacteer ons vrijblijvend!

Contactformulier expertisepagina's

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Hidden
test veldje

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?