Varamedia logo
20+
Varamedia
Dylan De Blander

Dylan De Blander

Grafisch- en webdesigner

Wie ben ik?

Play Video

Hey, ik ben Dylan, grafisch- en webdesigner bij Varamedia. Ik ben 21 jaar en daardoor ook de jongste van de bende. Begonnen als stagiair en uitgegroeid tot vaste waarde voor het core team. Mijn expertise ligt voornamelijk bij webdesign, ontwikkeling en UX/UI design. Even chillen terwijl je website rendeert? Dat kan bij ons ook écht. We zorgen telkens voor een 100% afgewerkte website die je nadien makkelijk zelf kan aanpassen/aanvullen.

Persoonlijk

Ik ben iemand die zeer gedreven is, zowel op werkvlak als persoonlijk vlak. Zelfontwikkeling is één van de topics waarin ik mij enorm verdiep. Goede routines, fitness, hardlopen, mindset, … en nog zoveel meer. The sky is the limit! Naast het harde werken aan mijzelf, ben ik ook wel een echte levensgenieter. Ik kan genieten van een goede reis, citytrip of spontane uitstap met vrienden!

Zoekwoord

Het zoekwoord dat het beste bij mij past is: doelgericht

Waarom Varamedia?

Bij Varamedia krijgen we allerlei kansen om onszelf te ontwikkelen en te groeien in onze expertises. We hebben heel wat verantwoordelijkheid en werken nauw samen als team. Eigenlijk kunnen we onszelf beschouwen als mini-ondernemers in een groter bedrijf. We dragen allemaal ons steentje bij aan de groei van het bedrijf en zijn een hechte vriendengroep!

Contacteer Dylan voor een vrijblijvend gesprek.

Responsief webdesign
Website

Het belang van responsief webdesign: waarom mobiele gebruiksvriendelijkheid essentieel is

Eén aanspreekpunt voor jouw website-ontwikkeling, Varamedia!

Contactformulier

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?