Studentenjob webdesigner WordPress

Zoek je een studentenjob als webdesigner in digitale marketing? We bieden verschillende mogelijkheden voor jobstudenten in marketing, communicatie, SEO en webdesign. Bekijk het volledige overzicht aan studentenjobs bij Varamedia.

Lees hier verder.

Studentenjob webdesigner bij Varamedia

Wil je studeren en werken combineren en een leuk extraatje bijverdienen met een studentenjob? Dan zit je bij Varamedia aan het goede adres voor een unieke studentenjob als webdesigner.

Je staat in voor het webdesign van onze websites en digitale projecten. Jij bent het alziend oog voor het ontwerp en design van onze WordPress websites.

Uurloon: €11 per uur als beginnend WordPress vormgever. Ontdek daarnaast ook de andere studentenjobs.

varamedia_work2

Lees de reacties van enkele collega's

Elke dag leer ik nieuwe zaken bij, over verschillende aspecten (marketing, webdesign, ...). Wat ook heel tof is, is dat we elke middag in onze rooftopbar eens een potje kicker of biljart spelen! Fantastische plek voor ontwikkeling.

Dylan De Blander

Ik heb altijd het gevoel dat ik met mijn vragen en bezorgdheden terecht kan bij mijn collega's en word hierbij echt goed bijgestaan. Ook al werk ik van thuis, toch ervaar ik een aangename en open sfeer onder de collega's. Een echt aanrader!

Anoek

Op kantoor heerst er altijd een prettige en opgewekte sfeer, waardoor elke werkdag in 1, 2, 3 voorbijvliegt!

Layla Sonck

Jeroen en Rick leerden mij verschillende tips en tricks op het vlak van SEO en copywriting, waardoor ik op korte tijd mijn schrijfskills én SEO-skills enorm kon aanscherpen. Het is dan ook de kers op de taart om na een aantal maanden te zien dat een van jouw zelfgeschreven artikels op nummer 1 in Google verschijnt. Daarnaast leer je niet alleen bij over digitale marketing, maar mag je je ook verdiepen in heel verscheiden thema’s. Op die manier blijft het werk steeds boeien.

Zoë Taccoen

Iedere dag pik je van alles op wat marketing, communicatie en sales betreft. De diversiteit is enorm. Daarnaast wordt je steeds opgevangen door aangename en vriendelijke collega’s die steeds een luisterend oor willen zijn.

Rossi

Je krijgt heel wat zelfstandigheid, maar je kan altijd rekenen op jouw collega's om je bij te staan waar nodig. Het leukste deel van de job? Je leert zoveel bij en je hebt een team waar je altijd op kan rekenen!

Axelle

Over Varamedia

Varamedia is een marketingbedrijf met hoofdzetel in Beernem. Als student-webdesigner werk je in ons kantoor. Remote werk is mogelijk als je genoeg ervaring hebt opgebouwd. Het kantoor is prima met de auto bereikbaar dankzij haar centrale ligging tussen Gent en Brugge, hoewel je er ook moeiteloos kan geraken met de trein (station Beernem op 15 minuutjes wandelen).

Varamedia is een marketingbedrijf met hoofdzetel in Beernem. Het kantoor is prima met de auto bereikbaar dankzij haar centrale ligging tussen Gent en Brugge, hoewel je er ook moeiteloos kan geraken met de trein (station Beernem op 15 minuutjes wandelen).

Voor de studenten-copywriters biedt Varamedia een 100% remote studentenjob aan. Je hoeft niet naar ons kantoor te komen en kan van thuis werken of vanop de campus. Wel zijn er regelmatig digitale contactmomenten tussen jou, het management en je team.

De verdere briefings en communicatie verlopen via onze centrale planning tool en chat. Handig, niet?  

IC grote beer beernem

Onze sectoren

Met veel van haar klanten is Varamedia actief in een niche: wij hebben klanten die actief zijn in de vastgoedsector, de interieursector, (online) retail, de bouwsector, de reissector, de B2C en B2B dienstensector, de voedingssector, de financiële sector en de gezondheidssector. Maandelijks bedienen wij honderdduizenden bezoekers via onze verschillende websites, nieuwsbrieven en sociale mediakanalen.

Deze sectoren hebben gemeen met elkaar dat zij worden graag gevonden in Google op belangrijke zoekwoorden. En precies dat bieden wij hen als zij klant zijn bij Varamedia: we zorgen ervoor dat zij gemakkelijk in Google gevonden worden. 

wordpress websites

Functieomschrijving

Als webdesigner verzorg je de grafische vormgeving van digitale producten zoals websites en designs voor gebruik in verschillende media.

Wij bieden jou een boeiende studentenjob waarin je een belangrijke rol invult in het team. Je werkt samen met andere grafische designers en vormt samen een doeltreffend team. Je zal tijdens deze studentenjob veel bijleren over grafisch design, webdesign en SEO. Deze vaardigheden zijn een verrijking voor je toekomstige stage en naar het vinden van je droomjob.

Teambuilding Varamedia

Niet alles moet draaien rond werk alleen. Immers: je bent student, niet? Genieten is ook belangrijk. Regelmatig organiseren we daarom in Gent een team-etentje of team-cocktail waarbij we samen genieten van een lekker hapje en drankje. Op onze kosten, uiteraard.

Wat meer concreet

Je werkt met je eigen laptop en je krijgt teksten doorgestuurd van onze copywriters, die jij vervolgens doorleest en alles in een sterk visueel design uitwerkt op een website. 

Binnen de opgemaakte huisstijl bepaalt de WordPress vormgever het design waaronder, de lay-out (indeling), de typografie (lettersoorten, -groottes, kolombreedte, regelafstand, e.d.), het kleurgebruik, de illustraties en foto's. 

Als vormgever is het ook jouw taak om te maken dat elke pagina de beste SEO score heeft. Je hebt dan ook interesse in hoe je pagina's het hoogst mogelijk in Google laat terecht komen.

Je zit minstens in je 2e jaar van je studie in grafisch ontwerp of marketing met grafische ervaring. Je kan dit duidelijk aantonen met concrete voorbeelden (portfolio, eigen website, LinkedIn,...)

Functievereisten voor de studentenjob webdesigner

 • Je hebt veel ervaring met WordPress of andere CMS systemen
 • Een eigen laptop
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Grondige kennis van de Nederlandse taal
 • Je kan vlot informatie opzoeken via Google.
 • Grondigheid en punctualiteit zijn je op het lijf geschreven
 • Voldoende beschikbaarheid (tussen 8 en 16 uren per week buiten de examenperiode, minimaal 4 uren per week in de examenperiode)
 • Veel enthousiasme
 • Basiskennis van Photoshop, Illustrator, Indesign en Lightroom.

De troeven van een studentenjob als webdesigner bij Varamedia

 • Varamedia biedt een inspirerende werkomgeving waar je heel veel waardevolle vaardigheden bijleert over zowel grafisch design als de boeiende wereld van digitale marketing.
 • Het team van Varamedia bruist van energie en talent. De kans is groot dat je hier mensen zal leren kennen die jou inspireren en met wie je misschien zelfs naast je studentenjob een leuke vriendschap opbouwt. En we nemen onszelf niet al te serieus: de balans tussen fun en work is heel goed verdeeld. 
 • We begeleiden je stap voor stap in je studentenjob en bieden een leuk groeitraject. Je kansen op de toekomstige arbeidsmarkt worden groter met de vaardigheden die je tijdens deze studentenjob zal opdoen. 
 • Je leert (onder begeleiding) werken met professionele programma's (een CRM, een projectmanagement systeem, gedeelde drives, specifieke softwares, Lightroom). Bovendien krijg je een eigen Varamedia e-mailadres. Je wordt echt deel van het professionele team, we behandelen jobstudenten niet verschillend dan vaste medewerkers. 
 • Daarnaast organiseren we regelmatig teamdrinks of andere leuke teamactiviteiten.
 • Wedden dat je geen betere plek zal vinden om als student €€€ te komen bijverdienen?

Solliciteer nu !

Ben jij een match met het profiel die wij zoekenStuur je naam, e-mail en korte voorstelling van jezelf. Na je inzending krijg je een korte opdracht opdracht.

Solliciteer hier als jobstudent

Categorie: