Varamedia logo
33+

Studentenjob webdesigner

Ben je een student met een passie voor webdesign en grafische vormgeving? Zoek je een studentenjob waar je je creativiteit kunt uiten en je vaardigheden op het gebied van web- en grafisch design verder kan ontwikkelen? Dan is onze functie als web- en grafisch designer perfect voor jou!

Bij ons maak je deel uit van een open en hecht team waarin je de mogelijkheid krijgt om je ideeën te delen en samen te werken aan boeiende projecten. Als web- en grafisch designer zal je voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het online publiceren van artikels met een focus op SEO, gebruikerservaring en een aantrekkelijke lay-out. Daarnaast krijg je ook de kans om je creatieve talenten te benutten voor andere grafische projecten, zoals het ontwerpen van banners, flyers en meer.

Studentenjob webdesigner

Wat ga je doen?

Als web- en grafisch designer zal je een breed scala aan taken uitvoeren. Je zal in eerste instantie ingezet worden om geschreven content te publiceren op de website van de klant. Je zorgt telkens voor een visueel aantrekkelijke layout, met een focus op SEO en gebruikers ervaring. Ook zal je nieuwe pagina's moeten ontwerpen en ontwikkelen voor verschillende klanten. Daarnaast krijg je ook nog de mogelijkheid om nieuwe websites te ontwerpen volgens de wensen van de klant.

Bovendien zal je ook worden ingezet om de branding van bedrijven visueel te versterken a.d.h.v drukwerk zoals banners, flyers, muismatten en meer. Je leert werken met allerlei verschillende programma's en systemen en zal hier ook bij geassisteerd worden. We staan altijd klaar om je te helpen bij eventuele vragen.

Je zal telkens op kantoor komen werken. We hebben alvast een werkplek voor je opgezet met 2 extra schermen om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Deze studentenjob is geen saaie kantoorjob, maar een boeiende, uitdagende en plezierige job. Je komt terecht in ons leergierig, gedreven en gemotiveerd team die je telkens zullen helpen waar nodig. Er worden snacks, fruit en meer voorzien en tijdens onze middagpauze's gaan we in onze grote tuin chillen of spelen we een spelletje badminton/kicker.

Wat moet je kennen?

 • Je hebt reeds ervaring met WordPress of andere CMS systemen.
 • Zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem.
 • Grondige kennis van de Nederlandse taal.
 • Je kan vlot informatie opzoeken via Google.
 • Grondigheid en punctualiteit zijn je op het lijf geschreven.
 • Je bent enthousiast en gemotiveerd.
 • Kennis van grafische programma's zoals Photoshop, Illustrator en InDesign.

 

Wij zijn op zoek naar iemand die heel leergierig is en snel nieuwe dingen oppikt. Je bent telkens op de hoogte van nieuwe updates en zoekt daarnaast ook naar de meest efficiënte manier om een taak te volbrengen.

Wat krijg je in ruil?

 • Varamedia biedt een inspirerende werkomgeving waar je heel veel waardevolle vaardigheden bijleert over zowel grafisch design als de boeiende wereld van digitale marketing.
 • Het team van Varamedia bruist van energie en talent. De kans is groot dat je hier mensen zal leren kennen die jou inspireren en met wie je zelfs naast je studentenjob een goede vriendschap opbouwt. En we nemen onszelf niet al te serieus: de balans tussen fun en work is heel goed verdeeld.
 • We begeleiden je stap voor stap in je studentenjob en bieden je een leuk groeitraject aan. Je kansen op de toekomstige arbeidsmarkt worden groter met de vaardigheden die je tijdens deze studentenjob zal opdoen.
 • Je leert (onder begeleiding) werken met professionele programma’s die je in de toekomst ook kan benutten. Bovendien krijg je een eigen Varamedia e-mailadres. Je wordt echt deel van het professionele team, we behandelen jobstudenten niet verschillend dan vaste medewerkers.
 • Daarnaast organiseren we regelmatig teamdrinks of andere leuke teamactiviteiten waarin iedereen elkaar beter leert kennen.
 • Een mooie verloning die je extra motiveert om bij ons te komen werken.

 

Je krijgt bij ons een geweldige opportuniteit om je netwerk uit te breiden en waardevolle, professionele contacten te leggen in de marketing industrie. Je mag meewerken aan nieuwe, boeiende projecten en bent écht deel van het team.

Je hebt interesse, wat nu?

Spreekt deze studentenjob je aan en heb je meer interesse? Aarzel zeker niet om ons te contacteren en eens langs te komen voor een gesprek op ons kantoor in Beernem.

Dus, als je op zoek bent naar een uitdagende studentenjob waar je je webdesign- en grafische vaardigheden kunt verbeteren, in een open en hecht team kunt werken, en de kans krijgt om diverse projecten aan te pakken, solliciteer dan vandaag nog als webdesigner bij Varamedia!

Solliciteer voor deze studentenjob!

Jeroen Van Raemdonck

Jeroen Van Raemdonck

Zaakvoerder

Contacteer mij

Klaar voor de studentenjob van je leven?

Moeten we je nog overtuigen?

rich-face

Een zeer goed betaalde studentenjob

Toffe studentenjob + een mooie referentie op je CV

Doorgroeimogelijkheden tot een vaste job

laptop-emoji

Jij beslist hoeveel & wanneer je werkt

Volledig remote studentenjob, locatieonafhankelijk

Meewerken aan grote, indrukwekkende projecten

Laat je inspireren door ons team

Play Video

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?