Varamedia Logo

Studentenjob Eindredacteur

Wil je studeren en werken combineren en een leuk extraatje bijverdienen met een studentenjob? Dan zit je bij Varamedia aan het goede adres voor een unieke studentenjob eindredacteur.

Je staat in voor de eindredactie van ons copywriting team. Jij bent het alziende oog dat geen structurele fout, taalfout of tikfout onontdekt laat.

Ontdek daarnaast ook de andere studentenjob als copywriter.

Studentenjob Eindredacteur

Wat ga je doen?

Je werkt met je eigen laptop en je krijgt teksten doorgestuurd van onze copywriters, die jij vervolgens doorleest en waar nodig aanpast of zelfs aanvult.

Jouw ultieme doel: een tekst moet relevant zijn (structureel moet alles kloppen) en ook aangenaam lezen. Daarnaast haal je ook alle schrijffouten of tikfouten eruit, hoewel onze copywriters allemaal van een heel hoog niveau zijn. De kans dat je dt-fouten zou vinden is redelijk klein, het gaat hier dus om een functie waarin taalgevoeligheid zeer belangrijk is.

Uiteraard letten onze copywriters tijdens het schrijven ook op deze aandachtspunten, maar 4 ogen zien meer dan 2 ogen.

Je hebt hier geen specifieke ervaring voor nodig behalve een talent voor schrijven en natuurlijk ook een uitmuntende kennis van de Nederlandse geschreven taal.

Wat moet je kennen?

 

Functievereisten voor de studentenjob eindredacteur

 • Een eigen laptop
 • Veel enthousiasme
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Grondige kennis van de Nederlandse taal
 • Je kan vlot informatie opzoeken via Google
 • Grondigheid en punctualiteit zijn je op het lijf geschreven
 • Voldoende beschikbaarheid (tussen 8 en 16 uren per week buiten de examenperiode, minimaal 4 uren per week in de examenperiode)

Wat krijg je in ruil?

 • Varamedia biedt een inspirerende werkomgeving waar je heel veel waardevolle vaardigheden bijleert over zowel copywriting als de boeiende wereld van digitale marketing.
 • Het team van Varamedia bruist van energie en talent. De kans is groot dat je hier mensen zal leren kennen die jou inspireren en met wie je misschien zelfs naast je studentenjob een leuke vriendschap opbouwt. En we nemen onszelf niet al te serieus: de balans tussen fun en work is heel goed verdeeld.
 • Je studentenjob is remote: je kan je dus in je favoriete koffiehuis nestelen, gewoon met de laptop op schoot in je bed zitten, tijdens springuren even in de cafetaria van de Blandijn zitten, … en ondertussen een leuk extraatje verdienen.
 • We begeleiden je stap voor stap in je studentenjob en bieden een leuk groeitraject. Je kansen op de toekomstige arbeidsmarkt worden groter met de vaardigheden die je tijdens deze studentenjob zal opdoen.
 • Je leert (onder begeleiding) werken met professionele programma’s (een CRM, een projectmanagement systeem, gedeelde drives, specifieke softwares). Bovendien krijg je een eigen Varamedia e-mailadres. Je wordt echt deel van het professionele team, we behandelen jobstudenten niet verschillend dan vaste medewerkers.
 • Daarnaast organiseren we regelmatig teamdrinks of andere leuke teamactiviteiten.
 • Wedden dat je geen betere plek zal vinden om als student €€€ te komen bijverdienen?

Je hebt interesse, wat nu?

Sollicitaties zijn afgesloten en niet meer actief!

Stuur je naam, e-mail en korte voorstelling van jezelf. Na je inzending krijg je een korte schrijfopdracht toegewezen. Momenteel zijn sollicitaties afgesloten en niet meer actief!

Sylvia Verbanck

Office manager

Contacteer mij

Klaar voor de studentenjob van je leven?

Moeten we je nog overtuigen?

rich-face

Een zeer goed betaalde studentenjob

Toffe studentenjob + een mooie referentie op je CV

Doorgroeimogelijkheden tot een vaste job

laptop-emoji

Jij beslist hoeveel & wanneer je werkt

Volledig remote studentenjob, locatieonafhankelijk

Meewerken aan grote, indrukwekkende projecten

Laat je inspireren door ons team

Play Video
Varamedia Logo