Varamedia logo
33+

Studentenjob Copywriter Geneeskunde of Farmacie

Een studentenjob als copywriter voor topics in de medische sector en beautysector, lijkt je dat wat? Heb jij een goed taalgevoel en een uitgebreide kennis van of passie voor deze topics? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Wel een passie voor schrijven maar minder interesse in bovenstaande topics? Ontdek het volledige overzicht aan studentenjobs bij Varamedia en wie weet vind jij de studentenjob van je dromen.

Studentenjob Copywriter Geneeskunde of Farmacie

Wat ga je doen?

Jij als jobstudent schrijft de teksten die ervoor zorgen dat zoekresultaten worden omgezet in kwalitatieve leads. Dat wil zeggen dat jij internetgebruikers naar de websites van onze klanten moet lokken met prikkelende titels en verleidelijke meta titles.

Maar traffic naar de site genereren volstaat niet. Eens je mensen op de site gekregen hebt, moet je ze ook overtuigen om tot actie over te gaan. Dat doe je met vlot geschreven teksten met een duidelijke boodschap en een overtuigende call to action.

Als copywriter zal je deel uitmaken van team-SEO en zal je door onze SEO-experten geholpen worden zodat jij je volledig kan ontplooien tot een kick-ass copywriter. Zie je dat helemaal zitten? Waag dan je kans en wie weet kom jij ons team vervoegen!

Wat moet je kennen?

Een basisvereiste voor een studentenjob als copywriter is uiteraard dat je een goed taalgevoel hebt en graag schrijft. Er zijn nog een paar andere vereisten waar onze copywriters aan moeten voldoen. Hieronder sommen we ze voor jou op.

 • Je kan relevante, creatieve teksten schrijven die een heldere boodschap brengen, een duidelijke structuur hebben en vlot geschreven zijn.
 • Je kan zelfstandig werken, je bent leergierig en in staat om onderzoek te doen en jezelf in te lezen over een onderwerp.
 • Je bent bereid om te groeien als copywriter en je wil je SEO-skills ontwikkelen.
 • Je kan met deadlines werken en je neemt je verantwoordelijkheid op binnen het team.
 • Je hebt voldoende beschikbaarheid (tussen 8 en 16 uren per week buiten de examenperiode)
 • Je weet dat je beter geen zes opeenvolgende zinnen met ‘je’ laat beginnen.

Work hard, play hard

Wij zijn van het principe: work hard, play hard. We leggen onze studenten zo nu en dan eens in de watten. Dat doen we met een avontuurlijke teambuilding, een gezellig dinertje of een heerlijke cocktail, op onze kosten natuurlijk.

Bovendien vinden wij het belangrijk dat jij als student steeds je stem kunt laten horen. Heb je leuke ideetjes of constructieve feedback? Wij horen het graag!

Wat krijg je in ruil?

Jij kan iets voor ons betekenen, maar wij kunnen ook iets voor jou betekenen. Een studentenjob bij Varamedia biedt jou tal van voordelen. Hieronder lees je de belangrijkste voordelen van de job.

 • Relevante werkervaring als boost voor jouw cv.
 • Kans om je te ontwikkelen als copywriter en SEO-skills aan te leren.
 • Werken wanneer het jou past.
 • Maandelijkse evolutiegesprekken met een jobcoach.
 • Teambuildings waar je het hele team ontmoet.
 • Loon dat evolueert met jouw ervaring

Je hebt interesse, wat nu?

Ben jij een match met het profiel die wij zoeken? Stuur ons een e-mail met je naam, je cv en een korte voorstelling van jezelf. Wie ben jij, waarom wil je bij Varamedia werken en waarom zouden wij voor jou moeten kiezen? We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Jeroen Van Raemdonck

Jeroen Van Raemdonck

Zaakvoerder

Contacteer mij

Klaar voor de studentenjob van je leven?

Moeten we je nog overtuigen?

rich-face

Een zeer goed betaalde studentenjob

Toffe studentenjob + een mooie referentie op je CV

Doorgroeimogelijkheden tot een vaste job

laptop-emoji

Jij beslist hoeveel & wanneer je werkt

Volledig remote studentenjob, locatieonafhankelijk

Meewerken aan grote, indrukwekkende projecten

Laat je inspireren door ons team

Play Video

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?