Studentenjobs bij Varamedia

Zoek je een studentenjob in online marketing? Verschillende mogelijkheden voor jobstudenten in marketing, communicatie, SEO en webdesign. Bekijk het volledige overzicht aan studentenjobs bij Varamedia.

Lees hier verder.

Studentenjob nodig? Kom bij Varamedia!

Wil je studeren en werken combineren en als jobstudent een leuk extraatje bijverdienen naast je studies? Dan zit je bij Varamedia misschien aan het goede adres want op ons hoofdkantoor in Beernem zoeken wij regelmatig gemotiveerde jobstudenten. 

Bovendien kunnen onze studentenjobs ook remote uitgevoerd worden (= je kan dit PERFECT combineren met je studies!).

Als bachelorstudent of masterstudent ben je bij Varamedia welkom om tegen een mooie verloning deel te worden van ons team copywriters, journalisten, marketeers en/of projectmanagers. 

Bekijk onderaan deze pagina alle openstaande studentenjobs.

teamfoto_3
IC grote beer beernem

Voorwaarden

Als je werkt als jobstudent heb je met het studentencontract veel interessante voordelen: je betaalt bijvoorbeeld veel minder sociale bijdragen (enkel een solidariteitsbijdrage van 2,71 procent) en bovendien moet je geen belastingen betalen als je minder verdient dan 12.700 euro (cijfer voor 2020).

Je kan alle voordelen en voorwaarden terugvinden op deze pagina van de Vlaamse overheid.

De enige voorwaarde is dat je minimaal 16 jaar bent, studeren moet je hoofdactiviteit zijn en per jaar mag je maximaal 475 uren werken in een studentenjob. Je mag dit aantal uren ook overschrijden, maar vanaf dan betaal je iets meer sociale bijdragen. 

De jobspecifieke voorwaarden vind je op de detailpagina van de studentenjob waarin je geïnteresseerd bent

De troeven van een studentenjob bij Varamedia

Als student bij Varamedia maak je deel uit van ons team en krijg je heel wat kansen om jouw bijverdienste ook een interessante leerervaring te maken.

Hier moet je niet rekenen op eens studentenjob waarbij je amper iets leert en 's avonds blij bent als de dag voorbij is. Varamedia biedt een inspirerende werkomgeving waar je heel veel waardevolle vaardigheden bijleert over de boeiende wereld van digitale marketing.

We begeleiden je natuurlijk wel stap voor stap in je studentenjob maar bieden anderzijds ook een leuk groeitraject. Tussendoor kan je jezelf uitleven met je collega('s) op de biljarttafel, de pooltafel of kan je genieten van een drankje op onze hippe rooftop bar. 

Wedden dat je geen betere plek zal vinden om als student te komen bijverdienen?

teamfoto_2
team_varamedia

Voorwaarden voor jobstudenten bij Varamedia

Misschien vraag je je af: "Waarom zoek ik niet gewoon een studentenjob op Indeed, op de site van Student At Work of via de website van Studentenjob.be?" 

Het antwoord is heel simpel: bij Varamedia vind je een studentenjob die simpelweg veel leuker, leerrijker en beter betaald is. Tenminste: als je beantwoordt aan deze basisvoorwaarden: 

1

Bachelorstudent of masterstudent

Je bent een bachelor of masterstudent.

2

Schrijftalent

Je bent een uitstekend schrijftalent: je schrijft vloeiend en zonder fouten.

3

Leergierig en nieuwsgierig

Je bent heel leergierig en staat open om nieuwe zaken bij te leren. Daarnaast ben je ook nog nieuwsgierig en geïnteresseerd.

4

Sector digitale marketing

Je hebt interesse in de sector van digitale marketing, waarin we ervoor zorgen dat websites van bedrijven veel meer bezoekers en klanten krijgen.

Studentenjob(s):

We zoeken nog verschillende jobstudenten met een passie voor copywriting. Klik op de knop hieronder om alle details te bekijken. Je kan deze job(s) volledig van op afstand uitvoeren: ideaal te combineren met je studies

Student - Copywriter

Kom bij team Varamedia als student-copywriter!

Student - Eindredacteur

Kom bij team Varamedia als student-eindredacteur!

Student - Graphic Designer

Kom bij team Varamedia als student-graphic designer!

Categorie: