Stages bij Varamedia

Verschillende stage mogelijkheden voor studenten in marketing, communicatie, SEO en webdesign. Bekijk het volledige overzicht. Zoek stages online.

Lees hier verder.

Word STAGIAIR bij Varamedia en leer enorm veel bij over marketing en content creation!

Varamedia biedt stages in tal van specialisaties voor gemotiveerde studenten. Bij ons ben je zeker van een boeiende en leerrijke stage, met een leuk groeitraject.

LAYLA

Stagiair (opleiding: Journalistiek)

Layla: "Werkelijk de beste werkomgeving die je je maar kan voorstellen."

Tijdens mijn 3-tal maanden bij Varamedia heb ik heel wat bijgeleerd. Al vanaf dag 1 word je meteen in het werkveld gegooid en krijg je enorm veel verantwoordelijkheid. Dat vond ik in het begin vrij eng, want ik voelde me nog heel jong en veel te onzeker om zo’n ‘groot’ project aan te kunnen. Het heeft dan ook wel een paar weken geduurd vooraleer ik helemaal mee was met de gang van zaken, maar dat is volkomen normaal. Het team van Varamedia stond altijd voor me klaar wanneer ik vragen had en sprong bij waar nodig. Ik heb het gevoel dat ik voldoende tijd heb gekregen om mezelf in te werken en me aan te passen aan de werkomgeving, dus dat apprecieer ik wel. Naar het einde toe draaide ik volop mee als volwaardig lid van het team! 


Lees hier het volledige stageverslag van Layla


Bekijk hieronder de volledige lijst met beschikbare stageplaatsen!

  • Marketing

  • grafische vormgeving

  • copywriting

  • Social Media

Stage in marketing

Een van de specialisaties van Varamedia is natuurlijk online marketing. Daarom krijgen we regelmatig de vraag naar stages in marketing. Als stagiair-marketeer bouw je bij Varamedia mee aan boeiende marketingprojecten.

Meer info:

varamedia_work
varamedia_work2
teamfoto_2

Waarom Varamedia als stageplaats?

De troeven van Varamedia als stageplaats

Varamedia biedt een inspirerende werkomgeving waar je heel veel waardevolle vaardigheden bijleert over zowel copywriting als de boeiende wereld van digitale marketing.

We begeleiden je natuurlijk wel stap voor stap in je stage maar bieden anderzijds ook een leuk groeitraject. Elke voormiddag vind je bij ons bijvoorbeeld verse soep, ijskoffie en gazpacho bij warm weer. Daarnaast organiseren we regelmatig teamdrinks of andere leuke teamactiviteiten.

Naast dat wij jou een leerrijke stage kunnen aanbieden, is het gebouw ook een grote troef. Een supermodern en technologisch gebouw met een strakke en moderne inrichting. Wedden dat je geen betere plek gaat vinden om stage te lopen?

Varamedia_groupphoto
IC grote beer beernem

Voorwaarden om stage te lopen bij Varamedia

Je vraagt je misschien af: "Waarom zoek ik niet gewoon een studentenjob op Indeedop de site van Student At Work of via de website van Studentenjob.be?"

Het antwoord is heel simpel: bij Varamedia vind je een stage die simpelweg veel leuker en leerrijker is. Tenminste: als je beantwoordt aan deze basisvoorwaarden:

1

Je bent leergierig en nieuwsgierig

Je bent heel leergierig en staat open om nieuwe zaken bij te leren. Daarnaast ben je ook nog nieuwsgierig en geïnteresseerd.

2

Je studeert een bachelor of master in de gewenste sector

Je bevind je momenteel in je studie en studeert minimaal een bachelor in de gewenste sector waarin je stage wilt lopen.

3

Je bent gemotiveerd en een echte teamplayer

Je bent zeer gemotiveerd en wilt het bedrijf vooruit helpen. Daarnaast ben je ook nog eens een rasechte teamplayer.

Beschikbare stages:

We zoeken nog verschillende stagairs. Klik op de knop hieronder om alle details te bekijken. Bij Varamedia zijn we er zeker van dat je jezelf verder kan ontwikkelen. We hebben echte experts die jou vooruithelpen bij je stage.

Categorie: