Stages bij Varamedia

Verschillende stage mogelijkheden voor studenten in marketing, communicatie, SEO en webdesign. Bekijk het volledige overzicht. Zoek stages online.

Lees hier verder.

Stages en afstudeerstages bij Varamedia

Varamedia biedt stages in tal van specialisaties voor gemotiveerde studenten. Bij ons ben je zeker van een boeiende en leerrijke stage, met een leuk groeitraject. Bekijk hieronder de volledige lijst met beschikbare stageplaatsen!

  • Marketing

  • grafische vormgeving

  • copywriting

  • Social Media

Stage in marketing

Een van de specialisaties van Varamedia is natuurlijk online marketing. Daarom krijgen we regelmatig de vraag naar stages in marketing. Als stagiair-marketeer bouw je bij Varamedia mee aan boeiende marketingprojecten.

Meer info:

varamedia_work
varamedia_work2
teamfoto_2

Waarom Varamedia als stageplaats?

De troeven van Varamedia als stageplaats

Varamedia biedt een inspirerende werkomgeving waar je heel veel waardevolle vaardigheden bijleert over zowel copywriting als de boeiende wereld van digitale marketing.

We begeleiden je natuurlijk wel stap voor stap in je stage maar bieden anderzijds ook een leuk groeitraject. Elke voormiddag vind je bij ons bijvoorbeeld verse soep, ijskoffie en gazpacho bij warm weer. Daarnaast organiseren we regelmatig teamdrinks of andere leuke teamactiviteiten.

Naast dat wij jou een leerrijke stage kunnen aanbieden, is het gebouw ook een grote troef. Een supermodern en technologisch gebouw met een strakke en moderne inrichting. Wedden dat je geen betere plek gaat vinden om stage te lopen?

Varamedia_groupphoto
IC grote beer beernem

Voorwaarden om stage te lopen bij Varamedia

Je vraagt je misschien af: "Waarom zoek ik niet gewoon een studentenjob op Indeedop de site van Student At Work of via de website van Studentenjob.be?"

Het antwoord is heel simpel: bij Varamedia vind je een stage die simpelweg veel leuker en leerrijker is. Tenminste: als je beantwoordt aan deze basisvoorwaarden:

1

Je bent leergieirg en nieuwsgierig

Je bent heel leergierig en staat open om nieuwe zaken bij te leren. Daarnaast ben je ook nog nieuwsgierig en geïnteresseerd.

2

Je studeert een bachelor of master in de gewenste sector

Je bevind je momenteel in je studie en studeert minimaal een bachelor in de gewenste sector waarin je stage wilt lopen.

3

Je bent gemotiveerd en een echte teamplayer

Je bent zeer gemotiveerd en wilt het bedrijf vooruit helpen. Daarnaast ben je ook nog eens een rasechte teamplayer.

Beschikbare stages:

We zoeken nog verschillende stagairs. Klik op de knop hieronder om alle details te bekijken. Bij Varamedia zijn we er zeker van dat je jezelf verder kan ontwikkelen. We hebben echte experts die jou vooruithelpen bij je stage.