Stage

DEEL DIT

Stages en afstudeerstages bij Varamedia

Varamedia biedt stages in tal van specialisaties voor gemotiveerde studenten. Bekijk hieronder de volledige lijst met beschikbare stageplaatsen!

stage varamedia

Stage in marketing

Een van de specialisaties van Varamedia is natuurlijk online marketing. Daarom krijgen we regelmatig de vraag naar stages in marketing. Als stagiair-marketeer bouw je bij Varamedia mee aan boeiende marketingprojecten.

Meer info:

Stage in grafische vormgeving

Online marketing bestaat uit onder meer het creëren van overtuigende visuals for web, het maken van online magazines, het ontwerpen van logo's, het bepalen en bewaken van de huisstijl en nog zoveel meer. Zoek jij een stage in grafische vormgeving? Dan zit je bij Varamedia aan het goede adres. Hier komt geregeld een stageplek vrij waarin je als grafisch vormgever mee kan bouwen aan boeiende marketingprojecten. 

Meer info: Stage als Grafisch Ontwerper

Stage in copywriting

Heb je een vlotte pen en wil je graag met een stage in copywriting starten? Dan ben je bij Varamedia aan het goede adres: hier word je als stagiair-copywriter actief mee betrokken in de content planning en content creatie van onze klanten. Als copywriter sta je in nauw contact met de klant om het product, de dienst en/of het doelpubliek heel goed te leren kennen. Verwacht je bij Varamedia dus niet aan een stage-ervaring waarbij je de hele dag aan een scherm gekluisterd werkt. Hier ontplooi je alle talenten die je als copywriter nodig hebt om succesvol een project van A tot Z op te leveren. 

De troeven van Varamedia als stageplaats

Varamedia biedt een inspirerende werkomgeving waar je heel veel waardevolle vaardigheden bijleert over zowel copywriting als de boeiende wereld van digitale marketing. We begeleiden je natuurlijk wel stap voor stap in je studentenjob maar bieden anderzijds ook een leuk groeitraject. Elke voormiddag vind je bij ons bijvoorbeeld verse soep en ijskoffie en gazpacho bij warm weer. Daarnaast organiseren we regelmatig teamdrinks of andere leuke teamactiviteiten.