SEO vragenlijst

DEEL DIT

De ultieme SEO Vragenlijst

Op deze pagina stellen we de ultieme SEO Vragenlijst op waarmee je elke SEO-vraag kan beantwoorden.

Status codes

2xx status codes

200 status codes hebben te maken met het succesvol laden van een pagina. Een pagina die normaal laadt en opent, geeft een 200 status code.

4xx status codes

Deze statuscode duidt op het onsuccesvol laden van een pagina. De bekendste is de 404 pagina (niet gevonden).

3xx status codes

300 status codes hebben te maken met redirects. In SEO zijn 301 (Moved Permanently) en 302 (requested resource has been changed temporarily) de bekendste.

5xx status codes

Bij 500 statuscodes is de server (tijdelijk) niet in staat om aan je verzoek te beantwoorden.

Schema markup

Schema Markup

Schema markup (Rich Snippets) is code die je op je website plaatst om de zoekmachines te helpen meer informatieve resultaten voor gebruikers terug te geven. Lees deze interessante blog over schema.

SEO of SEA Consultant nodig? 

Via dit formulier treed je rechtstreeks in contact met ons. Stel je vraag over SEO rechtstreeks aan een SEO-expert. Het eerste advies is altijd gratis. Zou je ook graag een SEO Audit willen ontvangen? Dit is een gratis service voor onze leads. Laat dit dan even weten in het formulier of vraag deze Audit aan via het menu op de website!

VRAGEN?

0 of 350

Ja, ik zoek een SEO Specialist. Wat nu?

Wil je weten hoe je website naar positie 1 kan gaan in Google met SEO of SEA? Wil je je omzet sterk verhogen, veel meer leads genereren via je website of veel meer e-commerce transacties krijgen via organisch zoekverkeer? Contacteer ons dan! Als SEO consultant werkt Varamedia samen met verschillende copywriters, heeft Varamedia een netwerk van meer dan 150 SEO websites en bieden wij een all-in service waarbij we alle marketingspecialisaties combineren:

 • SEO Consultancy
 • Website expertise
 • Content marketing 
 • Content ontwikkeling
 • Local SEO
 • Link Building
 • User Experience
 • Marketing Automation
 • Authority Development
 • Google Ads Kwaliteitsscore Optimalisatie

SEO / SEA uitbesteden?

Lees ook dit artikel: SEO uitbesteden of niet? 

Gratis SEO marketing audit

Zoek je een marketing freelancer maar wil je liever eerst weten wat je precies nodig hebt? Misschien voel je wel dat je momenteel kansen laat liggen met je bedrijf... Maar kan je niet precies definiëren wat er precies mank loopt. Via deze marketing audit, die gratis is, maken wij een volledige analyse van je huidige website en je digitale marketing. Inbegrepen is ook een concurrentieanalyse. Benieuwd naar wat er allemaal kan verbeteren? Klik op de knop op te starten.

100%

Gratis en vrijblijvend: je zit nergens aan vast, integendeel! 

95%

Van de bedrijven die een Online Marketing Audit aanvragen groeit zichtbaar.

100

Varamedia is een marketing agency gespecialiseerd in leadgeneratie.

Hoeveel kost een SEO Consultant?

Sommige Freelance SEO Consultants werken met vaste tarieven die variëren met de grootte van de opdracht. De meeste consultants hebben een dagtarief dat soms wordt teruggerekend naar een uurtarief. 

Andere freelance SEO'ers werken dan weer op projectbasis (zoals Varamedia). Dat heeft als groot voordeel dat de kosten sterk gecontroleerd blijven.

Dat betekent dus: maximale opbrengen via nieuwe instroom van leads en salestransacties en minimale kosten voor je SEO bureau: een win-win!

Je doet er goed aan om meerdere SEO specialisten met elkaar te vergelijken. Zo vergelijk je hun dienstverlening en tarieven.

Tip: vraag enkele consultants om een SEO Audit uit te voeren! Dat is meestal gratis, tenminste bij de SEO Consultants die je aanvraag serieus nemen... Want hoe anders kan men offerte maken als de expert niet eerste een audit doen van de huidige SEO-situatie? 

Wil je zelf een SEO freelancer of SEO consultancy inhuren? Bespreek jouw project vrijblijvend met Varamedia!

Doel metingen - Analytics (1)


Jeroen Van Raemdonck

Als ervaren online marketing consultant heb ik me altijd gespecialiseerd in SEO en Search Marketing. Intussen heb ik tientallen websites naar een hoger niveau getild, inclusief websites die Varamedia zelf in beheer heeft. In sommige niches staan wij vandaag al op nummer 1 en genereren wij leads. Ik weet dat wij het kunnen en ik overtuig je hier graag van. Vul het contactformulier in om van mij persoonlijk een gratis SEO audit te ontvangen waarin ik jullie website, jullie belangrijkste zoekwoorden en jullie SEO-concurrenten analyseer.

Jeroen Van Raemdonck ‧ Zaakvoerder, Webdesigner, Freelance SEO Specialist

Nuttige links

Jeroen Van Raemdonck

Freelance Marketing Expert

Op zoek naar een freelance SEO consultant? Bezoek de website van Varamedia zaakvoerder Jeroen Van Raemdonck: online marketing en SEO expert en freelance marketeer. Gespecialiseerd in marketingstrategie, leadgeneratie, Google Ads en SEO. Voorliefde voor Search Marketing.

Jellow Marketing Manager - Marketing Consultants - Freelance

Jellow freelance platform

Jellow is de naam van het grootste platform met online marketing consultants van België. Hier vind je honderden gemotiveerde freelancers. Ideaal als je verder enkele SEO experts wilt vergelijken.

Freelance Network Belgie

Freelance Network België

Freelance Network is de naam van een ander groot freelancersplatform waar je online marketing en SEO profielen kunt vinden. 

Sortlist Marketing Agencies

Sortlist: vind een SEO agency in je buurt

Sortlist is je go-to platform om een SEO agency te vinden. Trouwens, met Varamedia hebben wij ook een lijst met webdesign agencies opgesteld op basis van de lijsten uit Trendstop. 

Neem vandaag nog contact op met ons:

 • Mooie SEO-winnende websites
  Mooie websites die meer doen dan enkel mooi zijn. Wij bouwen geen elektronische visitekaartjes maar elektronische leadgeneratoren. Wij laten bedrijven met onze websitediensten sterk groeien in omzet en verkoop.
 • Topservice en hoge klanttevredenheid
  Een probleem? Een last-minute wijziging? Wij hebben 24/7 permanentie. Wij helpen je altijd. Onze klanten krijgen elk een eigen persoonlijke websitemanager.
 • SEO resultaten
  Wij koppelen al onze websites aan een marketingpakket. Zo wordt je website snel en grondig door Google opgepikt. 1 of 2 marketingrapporten per maand, inbegrepen in de prijs.
varamedia-webdesign-bureau

Reageer of stel een vraag

Naam*
E-mail*
Bericht
0 of 350
>