Varamedia

KWFinder

KWfinder is een SEO-tool voor zoekwoordonderzoek. Het bedrijf Mangools heeft hiernaast nog een reeks andere SEO-tools gemaakt. Het gebruik van KWfinder is echt kinderspel. Het idee van zoekmachine optimalisatie en hoe het werkt is grotendeels hetzelfde bij andere SEO tools. Het maakt minder uit welke tool je gebruikt, maar het is vooral het proces die je volgt.

Hoe werkt de tool KWfinder?

KWfinder is betalend maar je kan een gratis proefperiode proberen.

De gratis versie van KWfinder

KWfinder is betalend maar heeft ook een gratis proefpakket. Hiermee kun je elke dag 3 zoekopdrachten en 3 SERP checks uitvoeren. Dus als je net begonnen bent met jouw website, dan zit je heel snel aan jouw limiet.

Een deftige Keyword research is de basis voor ieder SEO-, PPC- of content marketing campagne. Als je niet de juiste zoekwoorden hebt. Dan leidt dit tot minder traffic.

Hoe KWfinder je SEO kan verbeteren?

Tegenwoordig is het niet genoeg om een website te hebben en aanwezig te zijn op het internet om gevonden te worden door je doelgroep. Om je zichtbaarheid te verhogen moet je hoger in Google geraken. Hierbij is zoekmachine optimalisatie nodig. Maar om een gebruiker een gewenste actie te laten uitvoeren, heb je ook conversieratio optimalisatie nodig om dat te doen. SEO-tools kunnen je hierbij een belangrijk inzicht geven.

“Onze SEO-klanten kennen allemaal een serieuze omzetgroei. Als je nog twijfelt: niet twijfelen, gewoon doen. SEO is meer rendabel dan veel andere marketingoplossingen!

JEROEN VAN RAEMDONCK

Categorie: