KWfinder

DEEL DIT

Hoe werkt KWfinder?

KWfinder is een SEO-tool voor zoekwoordonderzoek. Het bedrijf Mangools heeft hiernaast nog een reeks andere SEO-tools gemaakt. Het gebruik van KWfinder is echt kinderspel. Het idee van zoekmachine optimalisatie en hoe het werkt is grotendeels hetzelfde bij andere SEO tools. Het maakt minder uit welke tool je gebruikt, maar het is vooral het proces die je volgt.  Klik op de video hieronder om te zien hoe deze tool werkt:

KWfinder is betalend maar je kan een gratis proefperiode proberen.

De gratis versie van KWfinder

KWfinder is betalend maar heeft ook een gratis proefpakket. Hiermee kun je elke dag 3 zoekopdrachten en 3 SERP checks uitvoeren. Dus als je net begonnen bent met jouw website, dan zit je heel snel aan jouw limiet.

Een deftige Keyword research is de basis voor ieder SEO-, PPC- of content marketing campagne. Als je niet de juiste zoekwoorden hebt. Dan leidt dit tot minder traffic.

Hoe KWfinder je SEO kan verbeteren?

SEO zichtbaarheid optimalisatie

Tegenwoordig is het niet genoeg om een website te hebben en aanwezig te zijn op het internet om gevonden te worden door je doelgroep. Om je zichtbaarheid te verhogen moet je hoger in Google geraken. Hierbij is zoekmachine optimalisatie nodig. Maar om een gebruiker een gewenste actie te laten uitvoeren heb je ook conversieratio optimalisatie nodig om dat te doen. SEO-tools kunnen je hierin inzicht geven.

Hoe werkt een website optimalisatie?

Een website optimalisatie kan je bereiken door een aantal stappen te volgen:

  • Zoekwoord onderzoek: Je zoekt eerst naar zoekwoorden waar jouw doelgroep naar zoekt in Google.  (zoals de KWfinder tool van Mangools)
  • Technische optimalisatie: Je verbetert de snelheid en gebruikersvriendelijkheid van je website door middel van tools.  (bijvoorbeeld Microsoft Clarity). 
  • Teksten optimaliseren: Hierbij gebruik je deze handige checklist om je teksten op je website te optimaliseren voor jouw gekozen zoekwoord.
    (met bijvoorbeeld SEMrush SEO Writing Assistant)
  • Interne en externe links: Nadat de tekst en de optimalisatie gedaan is is het relevant om externe verwijzingen (backlinks) en interne links op je website te doen. (bijvoorbeeld met Ahrefs)
  • Onderhoud: Zoekmachine optimalisatie is nooit klaar. Het onderhouden van je SEO Keyword Ranking een contant proces. Blijf daarom steeds teksten schrijven! (Gebruik SE Ranking om de organische prestaties van je website op te volgen)

De top 10 beste SEO Tools

Volgens een bevraging aan 137 SEO experts heb je enkel maar 3 SEO tools nodigHieronder vind je een lijst met populaire SEO Tools.

SEO ToolWebsite URL
KWfinder meer infoBezoek de website
Google Search Console meer infoBezoek de website
Bing Webmaster Tools meer infoBezoek de website
Microsoft Clarity meer infoBezoek de website
SEMrush meer infoBezoek de website
Ahrefs meer infoBezoek de website
Ubersuggest meer infoBezoek de website
SE Ranking meer infoBezoek de website
Mangools meer infoBezoek de website

“Onze SEO-klanten kennen allemaal een serieuze omzetgroei. Als je nog twijfelt: niet twijfelen, gewoon doen. SEO is meer rendabel dan veel andere marketingoplossingen!

JEROEN VAN RAEMDONCK

Reageer of stel een vraag

Naam*
E-mail*
Bericht
0 of 350