SEO copywriter Gent

SEO copywriter in Gent nodig? Wil je graag op nummer 1 eindigen in de zoekresultaten van Google? Welkom bij Varamedia: een wervelend copywriting bureau met een uitgebreid team aan ervaren SEO copywriters.

Deel dit

Op zoek naar een professionele SEO copywriter in Gent? 

Is jouw bedrijf gevestigd in de prachtige stad Gent en omstreken? Zoek je een tekstschrijver die tegelijkertijd ook een echte SEO specialist is? 

Dan hebben we bij Varamedia goed nieuws: er staat een heel team ervaren copywriters klaar om jouw website hoog te laten scoren op Google!

Als specialisten in commerciële, online teksten zijn wij werkzaam in Gent en omstreken. Wij staan klaar voor jou, waar dan ook. 

Specialisten

Ons team bestaat uit copywriters die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen niche. Van financiële thema’s tot vakantiewoningen; voor elk onderwerp vinden we de juiste copywriter. 

Daarnaast werken we ook samen met echte experts om het onderwerp echt goed te leren kennen. Zo krijgt de content een flinke, kwalitatieve boost

De copywriters bij Varamedia schrijven geen middelmatige teksten, maar gaan voor werve(le)nde copy die zowel door zoekmachines als het doelpubliek graag gelezen wordt. 

Geïnteresseerd in SEO copywriting?

Ben je geïnteresseerd in SEO copywriting voor jouw bedrijf? Wij hebben een geheime succesformule die je tot 3x meer verkeerd doet krijgen via Google! Waar wacht je nog op?

SEO copywriting Gent

Copywriting skills

In je online marketing strategie is een sterke copywriter een onmisbare schakel. De copywriters bij Varamedia weten met gemak de beste, commerciële teksten uit hun mouw te schudden.

Ze hebben niet enkel een vlotte pen, maar weten ook aan de hand van storytelling technieken, sterke call-to-actions en een vleugje creativiteit de aandacht van het lezerspubliek vast te houden. 

Een SEO copywriter is tegenwoordig broodnodig om echte leads en conversies te kunnen genereren. 

Een goede copywriter is een echte verkoper met maar één doel: de lezer aanzetten tot actie en van leads klanten maken. Voor onze SEO-woordkunstenaars is het niet gewoon een job, het is een passie!

Kies daarom steeds voor een copywriting partner die zowel leuk kan schrijven als ook commercieel kan nadenken. Een soort van verkoper, als het ware. Iemand die bereid is jouw dienst of product door en door te leren kennen en begrijpen.

Zo’n partner is Varamedia.

Zowel online copy als offline copy behoren tot ons domein:

SEO skills

Daarnaast zijn onze copywriters ook expert op het vlak van SEO (search engine optimization). Zoekmachine optimalisatie is de techniek om een site hoger te laten ranken in zoekmachines zoals Google of Bing. 

En dat kan enkel wanneer je beantwoordt aan alle belangrijke SEO-parameters

Zo moet je altijd een bepaald percentage zoekwoorden in je tekst verwerken, de juiste subtitels kunnen schrijven, genoeg aan interne en externe linking doen, aan link building doen, enzovoort …

Er komt heel wat bij SEO kijken. Enkel een copywriter met al veel copymeters op de teller is echt in staat om een tekst te optimaliseren voor Google. 

Wil je echte leads genereren? 

Enkel een SEO copywriter in huis hebben is niet genoeg om te winnen in SEO. Om echt bovenaan in Google te komen heb je meer nodig dan enkel een goed geschreven tekst die op maat van zoekmachines geschreven is. 

Veel SEO copywriters maken vaak de fout dat ze té veel voor de zoekmachine en té weinig voor de mens schrijven. Hierdoor wordt hun content nogal generiek en dienen ze de zoveelste SEO-geoptimaliseerde tekst in. 

Wil je met je website echt boven de concurrentie uitstijgen? Kies dan voor het copywriting team bij Varamedia

Wij hebben niet alleen het talent om aantrekkelijke teksten te schrijven, maar hebben door onze jarenlange ervaring ook sterke SEO vaardigheden ontwikkeld. 

SEO-Copywriting bij Varamedia: maximaal resultaat

Van Brussel tot Antwerpen, en natuurlijk ook in Gent. Wij staan klaar om met onze sterke pen jouw bedrijf te laten groeien. Voor zowel lange als korte webteksten, met professionele of hippe toon. 

Bij Varamedia schrijven wij krachtige, commerciële SEO-tekstenvoor ambitieuze ondernemingen. 

Elk van onze teksten is geschreven volgens de Google-richtlijnen én volgens een concurrentie-analyse van de volledige eerste pagina van Google op een gegeven keyword. 

Dus géén generieke SEO teksten bij ons. Dat laten wij over aan andere copywriters die weten wat een H1-titel betekent en zich daardoor SEO copywriter noemen (en zo zijn er veel).

Het resultaat: al onze klanten ervaren véél meer leads via hun organische pagina’s, die snel in Google omhoog stijgen. Onze content rendeert sterk. 

SEO Bureau nodig? Contacteer Varamedia

Geïnteresseerd in SEO copywriting en op zoek naar een SEO bureau? Bij Varamedia ben je op de juiste plek! Contacteer ons snel.

Onze visie

Onze visie? Content schrijven met impact. Onze SEO teksten weten bezoekers aan te trekken en op jouw website te houden. Dat verhoogt de kans op conversie ook aanzienlijk.

Goede SEO maakt van surfers op het web tevreden klanten.

We houden hierbij steeds rekening met jouw wensen en noden. De teksten moet niet enkel de juiste zoekwoorden en wervende taal bevatten, ze moeten ook passen binnen de DNA van jouw bedrijf

Wij hechten daarnaast altijd veel belang aan de tone of voice van je bedrijf. 

Onze sterktes

1

1. SEO

Elke SEO copywriter in ons team is volleerd SEO copywriter. Ze weten interessante content te maken die zowel Google als de bezoeker graag leest.

2

2. Kwaliteit

Hoewel wij een zoekmachine marketing bureau zijn, schrijven wij SEO teksten natuurlijk niet enkel voor zoekmachines. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om potentiële klanten te informeren en activeren. Wij zorgen voor hoogwaardige en foutloze content. Onze copywriters werken telkens nauw samen en geven elkaar voortdurend feedback. Zo garanderen we jou echte kwaliteit.

3

3. Expertise

Wij zijn gedreven om altijd de beste copy’s aan onze klanten af te leveren. Door onze jarenlange ervaring schrikt geen enkel onderwerp ons nog af.

3

4. Maximaal resultaat

Met onze webteksten zal je al maximaal resultaat merken op korte tijd: meer leads genereren, meer verkoop, meer inschrijvingen, etc.