Varamedia logo
20+

Krijg veel meer sollicitanten met het Varamedia recruitment agency

Ben je gefrustreerd door onbezette vacatures en een gebrek aan geschikt personeel? Dan ben je niet alleen. In de huidige competitieve arbeidsmarkt worstelen steeds meer bedrijven om de juiste kandidaten aan te trekken. Steeds meer bedrijven werken daarom samen met een gespecialiseerd online recruitment agency: dat is als een online marketing bureau, maar dan gericht op het werven van talenten. 

Traditionele methoden zoals het plaatsen van vacatures op een vacaturewebsite zijn niet langer voldoende om op te vallen tussen alle concurrentie. Daarom moet je samenwerken met een recruitment marketing agency, zoals Varamedia. Samen met dat bureau zorg je voor een uitstekende employer marketing waardoor talent veel vlotter zijn weg naar je organisatie vindt.

Je bent hier:

Waarom recruitment marketing belangrijk is

Recruitment marketing gaat verder dan simpelweg het publiceren van vacatures. Het is een strategische benadering die zich richt op het aantrekken, betrekken en converteren van gekwalificeerde kandidaten: de juiste personen voor de juiste jobs.  Dat begint met het begrijpen van jouw doelgroep en het creëren van gepersonaliseerde campagnes die hun aandacht trekken en hen aansporen om te solliciteren, in ons geval online. Recruiting en het juiste personeel vinden is niet altijd even gemakkelijk. Een vacature aan de top van de homepage van jouw website zetten is niet langer voldoende om nieuw personeel te werven. Daarom kunnen recruitment agencies je bijstaan bij jouw tocht naar het vinden van het juiste personeel en het creëren van een sterke employer branding. Een recruitment agency weet als geen ander hoe ze de juiste profielen kunnen vinden, targeten en converteren.
recruitment agency

Let us help you: Varamedia zorgt voor jouw succesvolle recruitment campagne

Als recruitment professionals met jarenlange ervaring weten we bij Varamedia als geen ander hoe we online de juiste profielen kunnen vinden. Dankzij het gebruik van de juiste tools en strategieën kunnen we precies het talent vinden waar jij naar op zoek bent voor jouw bedrijf! Bij Varamedia begrijpen we dat verschillende sectoren verschillende uitdagingen met zich meebrengen als het gaat om werving en selectie. Daarom hebben we expertise opgebouwd in een breed scala aan disciplines, waaronder supply chain, life sciences, human resources, engineering, finance en meer. Onze recruitment professionals hebben de kennis en ervaring om de juiste kandidaten te vinden, ongeacht de sector waarin je actief bent. Neem contact op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het vinden van geschikte kandidaten!

Varamedia helpt je met het vinden van talentvolle kandidaten

Onze aanpak

Bij Varamedia geloven we in het leveren van een uitgebreide aanpak die elk aspect van recruitment marketing omvat. Van het kiezen van de juiste kanalen en het ontwikkelen van overtuigende content tot continue optimalisatie en transparante rapportages, we zijn vastbesloten om jouw recruitmentinspanningen tot een succes te maken. Samen navigeren we door de wereld van online recruitment en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf de beste kandidaten aantrekt en aanneemt.

Een van de eerste stappen in onze aanpak is het selecteren van de juiste kanalen om jouw ideale kandidaten te bereiken. Of het nu gaat om zoekmachines, sociale media of andere online platforms, we identificeren de kanalen die het meest relevant zijn voor jouw branche en doelgroep. Door dit te doen, zorgen we ervoor dat jouw vacatures opvallen bij de juiste mensen.

Het creëren van boeiende en overtuigende content is van cruciaal belang bij recruiting. Ons ervaren team van contentmakers ontwikkelt pakkende tekst, visuals en video’s die de unieke eigenschappen van jouw bedrijf en de vacature benadrukken. We vertellen een verhaal dat potentiële kandidaten aanspreekt en motiveert om verdere actie te ondernemen.

recruitment agency

Onze inzet stopt niet bij het opzetten van de campagnes. We blijven voortdurend monitoren en analyseren hoe onze campagnes presteren. Door te kijken naar wat werkt en wat niet, kunnen we voortdurend optimaliseren. Dit omvat het aanpassen van targetingopties, het finetunen van advertentieteksten en het testen van verschillende benaderingen om te ontdekken wat het beste werkt voor jouw specifieke doelen.

Bij Varamedia nemen we een hands-on benadering om ervoor te zorgen dat jouw recruitmentcampagnes soepel verlopen. We blijven in nauw contact en werken samen met jou om ervoor te zorgen dat onze inspanningen in lijn zijn met jouw bedrijfsdoelen en verwachtingen. Onze toegewijde experts staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en strategieën aan te passen wanneer dat nodig is.

Als marketingbedrijf begrijpen we als geen ander dat je tastbare resultaten wilt zien van jouw investering in recruitment marketing. Daarom stellen we meetbare doelen en houden we nauwlettend in de gaten hoe onze campagnes presteren. Via regelmatige rapportages delen we de behaalde resultaten, inclusief statistieken zoals klikken en conversies. Deze transparantie stelt ons in staat om samen te werken aan groei en succes.

Wanneer je voor Varamedia kiest als jouw recruitment bureau, kies je voor een partnerschap gericht op succes. Wij zetten ons in om jouw openstaande vacatures te vullen met de beste talenten die de markt te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar temporary staffing of specialisten in interim management, of permanente aanwervingen, wij hebben de kennis en middelen om jou te ondersteunen.

We excel in the following disciplines

Creativiteit en innovatie

We dagen onszelf voortdurend uit om creatieve en innovatieve oplossingen te vinden. Of het nu gaat om het aantrekken van een interim manager met specifieke vaardigheden of het identificeren van opkomende talenten in de life sciences, we zetten onze creativiteit in om tot jouw doelen te komen. Onze passie drijft ons voortdurend om nieuwe manieren te vinden om succes te behalen.

Gedeelde visie op succes: “If you can dream it, you can do it!”

Onze sterke punten komen voort uit onze toewijding aan succes, zowel voor onze klanten als voor onszelf. We zien onszelf als partners in jouw rekruteringsreis en we streven ernaar om niet alleen de juiste kandidaten te vinden, maar ook om bij te dragen aan de groei en bloei van jouw bedrijf. Er zijn bij Varamedia bijna geen limieten in wat mogelijk is: “If you can dream it, you can do it!”

“A recruitment agency we can rely on”

Bij Varamedia geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We zijn meer dan alleen een recruitment marketingbureau; we zijn een betrouwbare partner waarop je altijd kunt terugvallen. We streven ernaar om een duurzame samenwerking te creëren die gebaseerd is op vertrouwen, open communicatie en wederzijdse groei. Wist je trouwens dat Varamedia ook een consulting agency is? Indien je even door de bomen het bos niet meer ziet, kunnen we je steeds bijstaan met professionele raad en advies. Ontdek hier meer over onze diensten als consulting agency.

Get the best bang for your buck: bereik de juiste profielen met recruitment agency Varamedia

Klaar om een einde te maken aan onbezette posities? Dan is het tijd om te kiezen voor recruitment oplossingen die werken. Met onze ervaring, expertise en bewezen strategieën zorgen we ervoor dat jouw vacatures de aandacht krijgen die ze verdienen en dat je de beste talenten aanneemt. Neem vandaag nog contact op met Varamedia recruitment agency (Belgium) en ontdek hoe we jouw recruitmentproces kunnen optimaliseren en verbeteren.
recruitment marketing

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Recruitment

Recruitment Marketing

Ben je geconfronteerd met de uitdaging van het vinden van geschikt personeel? Merk je dat traditionele vacatureplaatsing niet meer het gewenste resultaat oplevert? Bij Varamedia begrijpen we deze problemen maar al te goed. Als vooraanstaand recruitment marketing bureau hebben we de expertise en strategieën om jou te helpen het beste talent aan te trekken en aan te nemen.

Met onze bewezen aanpak veranderen we onbezette vacatures in een verleden tijd en creëren we een gestroomlijnde weg naar het vinden van de ideale kandidaten.

Recruitment

Employer branding strategie

Om potentiële medewerkers aan te trekken heb je niet alleen een goede vacature nodig, maar ook een sterke employer branding strategie. Een employer brand heeft namelijk vele voordelen die verder gaan dan nieuwe werknemers aantrekken. Employer branding kan je ook helpen om je huidige personeel te behouden, een eigen identiteit te creëren en concurrenten voor te zijn op de markt. 

Een employer brand strategie is een eerste stap in de richting van een sterker bedrijf. Wie je daarbij kan helpen? Varamedia natuurlijk! Lees hier meer over hoe wij met recruitment marketing jouw bedrijf aan de slag gaan.

Recruitment

Personeel vinden

Om een bedrijf te laten groeien heb je geschikt personeel nodig. Dat betekent ook dat je regelmatig op zoek moet gaan naar een nieuwe werknemer. Misschien heb je al verschillende online en offline kanalen geprobeerd om geschikte kandidaten te vinden, maar is jouw vacature tot nu toe nog steeds niet ingevuld. Rekruteren wordt een stuk makkelijker wanneer je het toevertrouwt aan Varamedia! In dit artikel leggen we je graag uit hoe we je kunnen helpen. 

Recruitment

Technische profielen rekruteren

Technische profielen rekruteren kan een uitdagende opgave zijn. Traditionele wervingsmethoden lijken niet langer te voldoen om de juiste profielen aan te trekken. Als vooraanstaand recruitment marketing bureau begrijpt Varamedia de complexiteit van online werving en staan we klaar om jou te ondersteunen bij het aantrekken en aannemen van de beste technische kandidaten.

Recruitment

Rekruteren via LinkedIn

Om jouw bedrijf te laten groeien via Linkedin moet je af en toe op zoek naar nieuwe werknemers om jouw team aan te vullen. De juiste mensen vinden met de gewenste vaardigheden is echter niet altijd even makkelijk op de huidige jobmarkt. Daarom moet je rekruteren op LinkedIn: hier vind je het beste talent én kan je dat talent uitnodigen voor een eerste gesprek.

Vacatures op jouw website plaatsen is vaak niet genoeg om de juiste profielen aan te trekken. Gelukkig kan Varamedia je helpen met nieuw personeel te vinden via LinkedIn.

Recruitment

Recruitment linkedin

In de huidige competitieve arbeidsmarkt is het vinden van het juiste talent een ware uitdaging. Traditionele methoden zoals het plaatsen van vacatures op algemene vacaturewebsites zijn niet langer voldoende. Daarom is het tijd om een stap verder te gaan en de kracht van LinkedIn te benutten. Varamedia, jouw betrouwbare recruitment marketing partner, heeft de sleutel tot effectieve talentwerving via dit dynamische professionele platform.

Recruitment

Employer branding

Ben jij op zoek naar potentiële kandidaten om jouw team te versterken? Dan kan een sterke employer branding jou helpen! Door duidelijk te maken waar jouw bedrijf voor staat wordt het makkelijker om de juiste nieuwe medewerkers te vinden op de krappe arbeidsmarkt. Bovendien worden jouw huidige werknemers ambassadeurs van jouw sterk werkgeversmerk, wat ook een positieve invloed zal hebben op jouw klanten. Dankzij Varamedia kan je jouw merk versterken. Lees hier meer over wat jou onderscheidend maakt!

Recruitment

Rekruteren via Facebook

Nieuwe werknemers vinden is vandaag niet meer zo makkelijk. Wanneer je het op de klassieke manier probeert - een vacature plaatsen op je website of in de krant - zal de interesse niet groot genoeg zijn om de juiste kandidaat te vinden. Daarom is het belangrijk om met recruitment marketing via verschillende kanalen te rekruteren. Rekruteren via Facebook is echter niet zo simpel als het lijkt: volgers moeten geïnteresseerd blijven en eventuele sollicitanten moeten jouw bedrijf aantrekkelijk vinden.

Gelukkig kan Varamedia je helpen met online rekruteren via Facebook! Lees hier over hoe jij nieuwe medewerkers kan vinden.

Recruitment

Recruitment

In de dynamische wereld van recruitment is het vinden van de perfecte kandidaten voor jouw team een cruciale stap naar succes. Bij Varamedia begrijpen we dat elke aanwerving een kans is om groei te realiseren en de juiste talenten aan te trekken. 

Als toonaangevend recruitment marketing bedrijf hebben we bewezen strategieën en expertise in huis om jouw recruitmentproces te transformeren en het juiste talent aan te trekken dat jouw organisatie naar nieuwe hoogten zal tillen.

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?