Review YourCoach

De kritische blik van Jeroen op onze SEO-strategie droeg bij aan de omzetgroei van YourCoach

Benjamin Ball van YourCoach had nood aan wat ‘coaching’ om de SEO-strategie van zijn bedrijf verder op punt te zetten. Hoe vergroot je nu je zichtbaarheid op Google? Jeroen Van Raemdonck, onze zaakvoerder, kent zoekmachines door en door en kon Benjamin helpen om hoger te ranken in Google, en zo meer leads aan te trekken.

Lees meer

Diensten:

YourCoach is een coachings- en opleidingscentrum in Gent. Verbinding van en met mensen stelt YourCoach voorop. De corebusiness van het bedrijf bestaat uit drie belangrijke pijlers.

  1. Coaching van particulieren bij werk- en levensvragen.
  2. Vormingen voor bedrijven over thema’s zoals communicatie, stress en burn-out, leiderschap…
  3. Opleidingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

We spraken met Benjamin Ball, medezaakvoerder van YourCoach, over zijn samenwerking met onze zaakvoerder Jeroen Van Raemdonck. 

“De hands-on-mentaliteit van Jeroen vind ik écht een unique selling proposition”

Benjamin: “We bouwden een tijd geleden aan de SEO-strategie voor YourCoach. Toen spookten er vragen door mijn hoofd zoals: Zijn we goed bezig met SEO?, Hoe moeten we SEO nu precies aanpakken? Ik kende Jeroen uit mijn persoonlijke kring en nam contact op met hem. Uiteraard hoopte ik dat hij me verder kon helpen, en dat bleek gelukkig zo te zijn! Zijn SEO-expertise heeft ons een duwtje in de rug gegeven om de website van YourCoach verder te optimaliseren. Zo voerde Jeroen een keywordresearch uit, gaf hij nuttige adviezen om onze conversies te verhogen en reikte hij interessante tools aan waar we mee aan de slag konden. Zijn kritische blik op onze SEO-strategie zorgde zeker voor een bijdrage aan onze omzetgroei.”

YourCoach

Medezaakvoerder Benjamin Ball geeft de samenwerking met Jeroen van Varamedia een mooie 8,5/10

“Efficiënt, dat is typisch Varamedia”

Benjamin: “De samenwerking met Jeroen verliep heel vlot. Jeroen is een man met een mening en dat weet ik te appreciëren. Hij geeft eerlijk advies en geeft je mee hoe hij de zaken concreet zou aanpakken, zodat jij de gewenste resultaten kan behalen. Hij is geen ja-knikker, maar denkt volop mee. Bovendien gaat hij meteen op zijn doel af. Geen blabla bij Varamedia, maar actie zodat je snel geholpen wordt. Ten slotte luistert Jeroen goed naar de wensen van de klant en da’s vree goe!”

“Ik verloor geen tijd én geen geld”

Benjamin: “Of ik Varamedia zou aanraden? Ik zeg volmondig ja! Varamedia heeft in-house kennis van concrete SEO-tools, wat écht een pluspunt is. Bovendien is zaakvoerder Jeroen approachable en to-the-point.”

“Heb je weinig nood aan tal van voorbereidende gesprekken en wens je direct over te gaan tot actie? Dan is Varamedia hét digitale marketingbureau voor jou!”

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

0 of 1000

Statistieken

Customers served! 0 + Medewerkers
Customers served! 0 + Tevreden klanten
Customers served! 0 + SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

"Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft ... een aanrader van formaat."

Chris Cotteleer

CEO ProfitX2.com

"

Zeer tevreden!

"Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant."

Yannick Kuylen

Dinac

"

Doet wat het belooft.

"Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!"

Cedric Pante

BuildInc

"