Review Mr. Franklin

“De waarden waar Varamedia voor staat, kan elk bedrijf gebruiken.”

Advocatenkantoor Mr. Franklin, dat zich specialiseert in GDPR, was op zoek naar een manier om zijn zichtbaarheid op Google te vergroten en zo meer klanten aan te trekken via de website.

Lees meer

Varamedia zorgde voor een SEO Copywriting- en SEA-campagne, om zowel op organische (SEO) als betalende (SEA) wijze zoveel mogelijk nieuwe leads te verzamelen voor Mr. Franklin.

Mr. Franklin

“De waarden waar Varamedia voor staat, kan elk bedrijf gebruiken.”

Volgens Pieter Van Aerschot, advocaat bij Mr. Franklin, was de vindbaarheid in Google een van de grootste struggles van het advocatenkantoor: “We hadden een website met veel content, maar kregen bijna geen conversies. Het lukte ons niet om naar boven te klimmen in Google, waardoor we ook niet gevonden werden door potentiële klanten. Varamedia heeft dankzij haar uitstekende SEO- en SEA-campagne onze vindbaarheid in Google aanzienlijk vergroot.”

Mr. Franklin review

Pieter Van Aerschot, zaakvoerder Mr. Franklin

“Varamedia heeft dankzij haar uitstekende SEO- en SEA-campagne onze vindbaarheid in Google aanzienlijk vergroot.”

Van Aerschot: “Ik ben enorm tevreden van de diensten die Varamedia tot nu toe geleverd heeft. De SEO-artikels zijn altijd goed geschreven en de copywriters houden rekening met de feedback die ik geef. Ook de deadlines van de artikels worden steeds nageleefd, zodat de SEO-campagne zo efficiënt mogelijk kan werken.”

“Geen onnodige gesprekken, maar productieve meetings waarbij we steeds stappen vooruit zetten.”

Mr. Franklin is ervan overtuigd dat de samenwerking met Varamedia van lange duur zal zijn en zou Varamedia dan ook zeker aanbevelen aan andere bedrijven die hun zichtbaarheid op Google willen vergroten:

Mr Franklin review

“De waarden waar Varamedia voor staat, kan elk bedrijf gebruiken. Bij Varamedia krijg je steeds een persoonlijk contact en een volledige openheid en transparantie. Bovendien is Varamedia een partner die kort op de bal speelt en altijd straight to the point is: geen onnodige gesprekken, maar productieve meetings waarbij we steeds stappen vooruit zetten. Kortom, ze doen wat ze beloven.”

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

0 of 1000

Statistieken

Customers served! 0 Medewerkers
Customers served! 0 + Tevreden klanten
Customers served! 0 + SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

"Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft ... een aanrader van formaat."

Chris Cotteleer

CEO ProfitX2.com

"

Zeer tevreden!

"Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant."

Yannick Kuylen

Dinac

"

Doet wat het belooft.

"Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!"

Cedric Pante

BuildInc

"