Review Kingpin Brugge

"Mijn omzetgroei is met meer dan 40% gestegen!"

De samenwerking met Varamedia was meteen een schot in de roos: de leadgeneratie steeg drastisch en de aanvragen begonnen meteen binnen te stromen.

Lees meer

Diensten:

Voor kledij, tattoo- en piercingshop Kingpin Brugge was de samenwerking met Varamedia een schot in de roos: de leadgeneratie steeg drastisch en de aanvragen begonnen meteen binnen te stromen.

Als tattoo- en piercingshop is het belangrijk om een visueel hoogstaande website te hebben met voldoende afbeeldingen die bezoekers kunnen overtuigen van je expertise. Bovendien moesten de verschillende profielen van zaakvoerder Yannick Pollet overzichtelijk aan bod komen: zijn profiel als tatoeëerder, als piercer én als verkoper van kleding.

Kingpin Brugge

“Dankzij Varamedia kwamen er effectief meer klanten over de vloer en is mijn omzetgroei met 40% gestegen!”

“Varamedia heeft de volledige website van Kingpin opgebouwd en ervoor gezorgd dat we sneller gevonden worden in Google Search”, zegt zaakvoerder Yannick Pollet. “Dat heb ik dan ook snel gemerkt: dankzij Varamedia kwamen er effectief meer klanten over de vloer en is mijn omzetgroei met 40% gestegen!

Pollet: “Varamedia zorgde voor een volledige doorlichting van mijn online aanwezigheid. Ik heb een aantal verschillende social mediaprofielen waar ik constant mee bezig moet zijn om de content te vernieuwen en het nieuwste aanbod te tonen. Vroeger liep alles door elkaar, maar Varamedia heeft die profielen overzichtelijk van elkaar gescheiden, wat het voor mij ook makkelijker maakt om alles op te volgen.”

Kingpin Brugge

Zaakvoerder Yannick Pollet

“Varamedia hanteert steeds een persoonlijke aanpak, waardoor ik mijn vragen snel beantwoord kan zien. Daarin verschillen ze dan ook van andere marketingbureaus.”

Maar er zijn ook andere expertises die de tatoeëerder bijgebleven zijn: “Varamedia hanteert steeds een persoonlijke aanpak, waardoor ik mijn vragen snel kan beantwoord zien”, klinkt het. “Daarin verschilt Varamedia dan ook van andere marketingbureaus: je hoeft als klant niet terughoudend te zijn om je vragen en behoeftes op tafel te gooien. Je krijgt steeds een duidelijk en eenvoudig antwoord.”

Kingpin Brugge

“Het feit dat ze je als klant blijven opvolgen en steeds tijd vrijmaken om vragen en feedback aan te nemen, apprecieer ik enorm.”

Kingpin Brugge

Pollet: “Ik krijg enorm veel complimenten over de website. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook nog eens duidelijk en overzichtelijk.

Ook wanneer ik feedback doorgaf van zaken die toch nog beter konden, ging Varamedia meteen aan de slag om de website verder te optimaliseren. Het feit dat ze je als klant blijven opvolgen en steeds tijd vrijmaken om vragen en feedback aan te nemen, apprecieer ik enorm.

Ik zou Varamedia dan ook zeker aanraden aan andere zaakvoerders die hun zaak weer in de schijnwerpers willen zetten. Hun know-how, gecombineerd met de persoonlijke aanpak, maakt de samenwerking enorm aangenaam.”

Ook zin om met jouw bedrijf op plaats #1 te komen in Google Search?

Bekijk hier onze manier van werken en neem contact op voor een gratis consultatieronde!

0 of 1000

Statistieken

Customers served! 0 + Medewerkers
Customers served! 0 + Tevreden klanten
Customers served! 0 + SEO-artikels per maand

Wat klanten over ons zeggen

Aanrader van formaat.

"Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft ... een aanrader van formaat."

Chris Cotteleer

CEO ProfitX2.com

"

Zeer tevreden!

"Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant."

Yannick Kuylen

Dinac

"

Doet wat het belooft.

"Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!"

Cedric Pante

BuildInc

"

Categorie: